< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
| _____________________________ |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi High Sierra -- 21 Nisan 2022; 13:34:53 > |
|
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
|
Phenom II X4 940, Asus M3A78T (790GX), 2x2 GB DDR2-800 ,Samsung 2333SW 23"", Sapphire Ati HD6870 1GB, 160 Gb Intel X25-M SSD ve SCYTHE Silent Box içinde 3,5" Western Digital 750 Gb 5400 rpm sessiz HDD, 16 Mb önbellek , Lian-li PC-C32 Fanları kısılmış Kasa, Be-Queit 450 Watt güç kaynağı, Samsung DVD-RW Gümüş ön yüz, Microsoft Sidewinder X6, Cyber Snippa Intelliscope fare, SONY KDF-E50A11E 50" 3LCD HDTV, 2x Saitek P3000 Gamepad Scythe Zipang soğutucu
|
|
|
Böyle saçma bir karar olamaz. Lightning’in içine toz kaçarsa iğneyle temizliyorsunuz (Bir sürü tanıdığın şarj sorununu çözdüm böyle) fakat Type-C’de toz kaçarsa ne yapılır bilmiyorum zira iğne girmiyor. Lightning kablonuz bozulursa 200-300’e alırsınız yenisini (ki Baseus falan Type-C ile aynı para) ama telefonunuzun type-C girişi içindeki incecik levha yamulursa portu değiştirmek zorunda kalırsınız. Lightning elimizdeki en iyi kablo çözümüdür, Apple’ın hödüklüğü her zaman ki gibi para için özelleştirmesidir. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
@Silent Guardian @Olurolmazşeylerrrrrrr Neyse ki benim gibi düşünenler de varmış. Apple cihaz kullanmadığım halde Lightning portunun önemini biliyorum en azından. Keşke Lightning standart olsaydı. Soket arızası ile dolu iPhonelar ufukta diyebiliriz o halde. @Mertcan-39 Siz çok özenli kullanmışsınızdır. 1 sene olmadan Redmi Note 9 Pro'nun soketi gevşekleşti. Kendi şarj kablosu haricinde kullandığımız aksesuar yok. 5 yıllık Note5, C7'nin microUSB soketi taş gibi hala. |
|
Su ana kadar bir sürü Type-C'li cihaz kullandım hiçbirinde sorun yok, hepsi de taş gibi çalışıyor. Ne kablosu ne de girişi bozuluyor. Apple övmek için işin bokunu çıkarmayın gene. |
![]() |Ryzen R7 5800X3D(artık yok satmak zorunda kaldım)|Gigabyte X370 G5||Crucial Ballistix 2X8 RGB|XFX 6900XT MERC319|Corsair RM750x|Bitfenix Pandora|JM Donkey 512GB M2| WD Blue1TB|CM Seidon 240[4 SP 120]| Lucy
|
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maximus01982 -- 21 Nisan 2022; 15:35:27 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
|