< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|

1 Mobil
|
|
| _____________________________ |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
|
Elmanınki pinler dışarda ve global ekosisteme uygulanması çok zor, her cihaz akıllı değil o pinler nemden sudan cihaz bozar. Usb-C yi nasıl kıracaksınız merak ettim. Yönüde yokki kablonun, Pinlere siz kastetmediğiniz sürece kırmanın imkanı yok. Temizlik derken? Umarım usb yuvalarına metal sokmuyorsunuzdur, laptopların güç girişinide temizliyormusunuz? Global bir port type-c. O portların 100W enerji sağlayabildiğini unutmamak lazım. Type-C daha tam oturmadı, ekosistem oturduğunda üzerinden bir monitörü bilgisayara bağlayıp prize bağlamaya gerek kalmadan, hem görüntü aktarımı hem enerji aktarımı yapabileceğiz. 2 akıllı type c aygıtı birbirine bağladığımızda hangisi hangisini kontrol edecek cihazlar bize soracak. Thunderbolt desteği sayesinde tam 40gbps hız sunuyor. Elmanın dandirik 480mbps lik lightning inin 80-83 katı daha hızlı falan. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Seto-Kaiba -- 21 Nisan 2022; 17:10:3 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
5 yıldan fazla oldu sanıyorum Type-C li telefon kullanıyorum. LG G5 ve Xiaomi Mi8 ve S20FE ile devam ediyorum. Daha bir kere kırılmadı, daha bir kere temizleme sorunu yaşamadım. Bozuldu diye kablo da almadım. Farklı alanlarda şarj edebileyim diye 1 tane kablo yetmediği için aldım. İğne sokete gayet rahat şekilde giriyor. Siz şiş falan mı sokmaya çalışıyorsunuz? İçine bir şey sokup pinleri yamultmak için bir hareket yapmadığınız takdirde sadece şarj kablosu takarak portu kırmanız mümkün değil. O pinler soketin dışından 2mm kadar içeride. kabloyu sokete soktuğunuz anda pinlere temas etmeden zaten kendini olması gerektiği gibi oturtmuş oluyor. Apple bile bilgisayarlarında ve tabletlerinde Type-C ye geçmişken telefonlarda eski teknoloji kabloyu kullanmak tamamen gereksiz bir hareket. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakaniko -- 21 Nisan 2022; 19:47:9 > |
|
Oh çok iyi oldu. Tek tip şarj girişi tüm cihazlar için en iyisi. Kablo bulma derdi de biter. Lightning kablolar çok dandik ve pahalıydı. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Kablosunun ucuna kablo kırılma koruması koymayı akıl edemeyip kablosu zırt pırt kırılan ve çalışmayan Apple'ın ürünü daha iyiymiş. |
|