Şimdi Ara

Avrupa Parlamentosu tek tip şarj girişi önerisini onayladı: USB-C tek standart oluyor (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
142
Cevap
2
Favori
10.777
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
61 oy
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dunyadaki en buyuk sorun buydu issiz ab

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

SFO Bay Area, CA
  • maximus01982 M kullanıcısına yanıt
    ozaman teyp c li cihazlari çöpe mi aticaz

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Yani zaten iş işten geçti ama bence daha önce bu yapılsa daha güzel olurdu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maximus01982 -- 21 Nisan 2022; 19:52:16 >
  • Haydi bakayım Apple yiyiyorsa geçme Type-C’ye. O kadar güçlü telefonlar yapıyorsunuz, yok şöyle 4K video çekiyor editliyor diyorsunuz ama cihazın veri aktarımını sağlayan teknoloji taa Fatih Sultan Mehmet zamanında üretilmiş gibi. Adamı deli ediyor büyük verileri aktarırken. iPhone 5’den beridir niye ısrarla Lightning kullanılıyor anlamıyorum. Milleti üze üze ev yaptırdın kendine Apple.

Avrupa Parlamentosu tek tip şarj girişi önerisini onayladı: USB-C tek standart oluyor

• Avrupa Parlementosunu tebrik ediyorum, umarım bizde de uygulamaya geçer.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Herkes apple sallamış tip-c hiç bir cihazda yokken iphonede lightning kullanıyordu ve kullanımı micro-usb den 120 kat daha kullanışlı ve uzun ömürlüydü şimdi tip-c olması bencede güzel ama apple istemiyor diye sallamanında anlamı yok koca firma adroidcilerin 5 yıl önünde bir teknoloji zamanında yatırım yapmış istememesi normal ki bence hala tip-c den daha kullanışlı keşke teknolojiyi paylaşsa. Sonuç olarak firma olarak istememesi normal özgün olmak istemeleri ve buna uygun ürün satmak istemeleride kendilerince normal ama tüketici olarak avrupa birliği kararını destekliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi marsk35 -- 21 Nisan 2022; 23:57:25 >
  • hakaniko kullanıcısına yanıt
    5 yıldır Sony Xperia XZ1 kullanıyorum. Type-C candır, sıfır sıkıntı.

• marsk35 kullanıcısına yanıt

5 sene önde dediğiniz teknoloji şuan aşırı yetersiz geliyor. Yıllardır klasmanındaki telefonlar hızlı şarj ve USB3.0 ile hızlı veri aktarım yaparken şuan apple 5 yıl geride kaldı. 4K60 video çekiyorsun aktarım yarım saat sürüyor.

apple şarj girişini telefondan kaldırır. kablosuz şarj ile telefon şarj olur. megsafe

• Bu tür dayatma kararları uygulamak isteyenler zamanında microUSB'yi zorunlu kılmaya çalışmıştı. Devletler teknolojik aletlerdeki standartlara karışmamalı. USB-C'de tasarımsal olarak zayıf bir fiziki yapıya sahip, yorumlarda da defalarca belirtilmiş. Yarın öbür gün USB-D çıkar sonra da onu mu dayatacaklar, hangi yüzle? Evlerdeki prizler bile ülkeden ülkeye değişiyorken Avrupa Parlamentosu Apple'i bu kararıyla anca girişsiz iPhone fikrine bir adım yaklaştırır. Apple'ı da geçtim teknolojik alet tasarlayıp satmak isteyen birisi USB-C girişi bulundurmaya mahkum veya Avrupa Birliği'nde cihazını satamayacak. USB-C tanrısal, kusursuz bir arabirim ya aksini yapanları katolik kilisesinden aforoz etmeye çalışıyorlar. Nerden baksan Orta Çağ zihniyeti.

Hızlı dosya aktarımı zaten çevreye çok zararlı.

Eminim bunu dese kabul edecek on milyonlarca fan vardır.

ADIN YAZILACAK MÜCEVHER TAŞA.
  • Apple Avrupa icin şarj soketi olmayan iPhone çıkartır ve kutundan kablo da çıkmaz kablosuz şarj kiti alın der

Dell XPS 15 - 9570 I7-8750HQ 16GB DDR4, Nvidia GTX 1050TI 4GB , 2TB WD Sn850X SSD , WD Red 4TB + Asustor Drivestor 2 AS1102T - 2 Bay NAS, 1.4GHz Quad Core, 2.5GbE Port, 1GB RAM DDR4, NAS, Dell Premier Collaboration Keyboard and Mouse - KM900, Samsung LU28H750U 28-Inch 4K Ultra HD Quantum Dot 1ms LED Monitor
  • Telefon lightning kalacak,

Kutudan type-C kablo çıkacak,

Kutudan birde lightning-C dönüştürü çıkacak.

Rezil bişey olacak. Al sana zorlama kanun.

• Giriş şekli standart olsun, kablo karmaşası olmayabilir! O da belki, çünkü iki ucu type C olan kablolar var bir de bir ucu usb bir ucu type C olanlar var

İşin diğer tarafı, kablo karmaşası olmayabilir ama şarj cihazı yine sıkıntı. Kullanılan hızlı şarj teknolojisi de farklı olabiliyor bunların. Cubot marka telefonum vardı, kendi şarj cihazı hızlı şarj ederken Xiaomi hızlı şarj cihazı yavaş şarj ediyordu. Ona da bir ortak teknoloji şartı getirmeleri iyi olurdu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Phanteks P360A Enermax RevDfx1350w // i5 13500 // GB z790 D // Patriot Viper 6000 // Gigabyte 9070xt Aorus Elite // Crucial P3 Plus 1TB // Samsung Odyssey G5 32// Logitech G213 + Razer Deathadder V2 X HyperSpeed // Creative G6 + Takstar GM200 // S24 Ultra 12/256 Tit Black //
    _______ Odtü Matematik-BÖTE-İktisat-Tıp Fakültesi + Ekonomi YL _______ Life is just life. No more expectation! /b]
  • Eyy Apple sen kimsin yaa

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.