Şimdi Ara

Avrupa'da Fernandes liste başı!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
54
Cevap
0
Favori
1.375
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Avrupa'da Fernandes liste başı!

• Bu adam bizde çok durmaz
  • Quaresma'ya birde Türkiye liginde yapılan faullere bakmak lazım.Bunun neredeyse 2,3 katı falandır her halde.
  • Ulan Fernandesin satıldığını düşünüyorum da evlat acısı gibi koyar
  • Adamın dibinin tortulu yeri
  • Böyle adamlari elimizde tutmamiz lazim, seneye transferi maddi acidan yapamayacagiz , bari elimizdeki iyi oyunculari kacirmayalim.

Cenk(Umut)
    Hilbert(Ekrem) Egemen(Sivok) Ersan(Atinc) Tanju(İsmail)
    Veli(Ersnt) Fernandes(Muhammed) Necip(Alves)
    Quaresma(Holosko) Mustafa(Mehmet,Almeida) Burak(Simao)

Taktik 4-4-2 de olabilir 4-3-3 de 4-3-2-1 de bana kalsa 4-4-2
  • Adamın hammaddesi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • nasa'ya koysak sırıtmaz lan. köşe gönderinden mars'a muz uzay mekiği bile keser.
  • Bu adamı nasıl 3.5'a aldık aklım hayalim almıyor. Geçen seneden pro olduğu belliydi. Rıdvan Dilmen kaç kez söyledi zaten bu oyuncu kaçırılmamalı hatta fener yönetimine sesleniyorum Beşiktaş almazsa kesinlikle siz alın vs vs diyordu... Kumaşının çok sağlam olduğu belliydi.

S.Adalı farkını konuşturdu geçen sene bu bir gerçek. Bonservisi 7-8 arası bir şey idi. Gitti oyuncuyu gönderdi pahalı almıyoruz vs vs dedi. Oyuncunun değerini düşürdüler sonra 3.5'a anlaştı. Helal olsun. Alemin kralı S.ADalı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Blackeagle

Adamın hammaddesi

Adamın fışkırmadan önce ürettiği yer
  • quote:

Orijinalden alıntı: metallurgy

Bu adamı nasıl 3.5'a aldık aklım hayalim almıyor. Geçen seneden pro olduğu belliydi. Rıdvan Dilmen kaç kez söyledi zaten bu oyuncu kaçırılmamalı hatta fener yönetimine sesleniyorum Beşiktaş almazsa kesinlikle siz alın vs vs diyordu... Kumaşının çok sağlam olduğu belliydi.

S.Adalı farkını konuşturdu geçen sene bu bir gerçek. Bonservisi 7-8 arası bir şey idi. Gitti oyuncuyu gönderdi pahalı almıyoruz vs vs dedi. Oyuncunun değerini düşürdüler sonra 3.5'a anlaştı. Helal olsun. Alemin kralı S.ADalı.

3.5 değil ki 2 milyon.

http://www.kap.gov.tr/yay/Bildirim/Bildirim.aspx?id=160644

• bragadaki alan in 1. olmasina sasilacak birsey yok, adama dokunsan yatiyor yere, uyuz oldum mactada...
  • Beşiktaş'ta kıskandığım tek adam. Keşke bizde olsaydı.

Melo-Selçuk-Fernandes-Emre

Of of ooooof
  • quote:

Orijinalden alıntı: ertanunver

quote:

Orijinalden alıntı: metallurgy

Bu adamı nasıl 3.5'a aldık aklım hayalim almıyor. Geçen seneden pro olduğu belliydi. Rıdvan Dilmen kaç kez söyledi zaten bu oyuncu kaçırılmamalı hatta fener yönetimine sesleniyorum Beşiktaş almazsa kesinlikle siz alın vs vs diyordu... Kumaşının çok sağlam olduğu belliydi.

3.5 değil ki 2 milyon.

http://www.kap.gov.tr/yay/Bildirim/Bildirim.aspx?id=160644

Bizim bulamadığımız Soderone'ı da oraya vermiş olmasınlar?

• quote:

Orijinalden alıntı: World So Cold

Beşiktaş'ta kıskandığım tek adam. Keşke bizde olsaydı.

Melo-Selçuk-Fernandes-Emre

Of of ooooof

o üçlünün arasında emre çok sırıtıyo, ernst'i falan verelim ligdeki tüm kadroların birleşiminden bi 11 çıkamam istense orta sahası;

melo
    fernandes-selçuk

şeklinde olurdu...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Blackeagle

Adamın hammaddesi

Adamin aromasi
  • Oynadığı maçlarda yenilmiyoruz.
  • Valencialilar yonetimi sucluyorlar bu adami o fiyata kim satti,neden satti diye ?
  • MaaşALLAH diyerekten doya doya izleyelim.. Bu perfonmansını devam ettirilse Euro 2012 de yerini alıcaktır. Ordada kendini gösterecektir bir kez daha ve sonrası malum !! Piyasası tavan yapacak talipleri sıraya girecek bizimkilerde ne kadar böylesine bi cevheri kaybetmek istemesede içinde bulunulan borç batağı düşünürülerekten satacaklardır..Hatta gideceği kulupte bellidir.. R.Madrid !! Off ALLAHIM yaa
  • bence liginen iyi oyuncularından.
    bayılıyorum bu aadama
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.