O değilde biz Topalı Valenciaya 5m euroya patlattık, aiz Fernandesi 2ye aldınız. Bu GS ve BJK yönetimlerinin başarısımı yoksa Valencia yönetiminde bir sıkıntımı var
Giyimi kadar saçına sakalınada özen gösterse biraz;
quote:
Orijinalden alıntı: Lawagolem
quote:
Orijinalden alıntı: World So Cold
Beşiktaş'ta kıskandığım tek adam. Keşke bizde olsaydı.
Melo-Selçuk-Fernandes-Emre
Of of ooooof
o üçlünün arasında emre çok sırıtıyo, ernst'i falan verelim ligdeki tüm kadroların birleşiminden bi 11 çıkamam istense orta sahası;
melo fernandes-selçuk
şeklinde olurdu...
Ernst olmaz yahu çok formsuz o adam Hem Emre'nin yaşı daha 21. Dün gördük neler yapabildiğini
serdal baskaaaan
quote:
Orijinalden alıntı: solidfb
Avrupa'da iş yapmayan küçük maçların adamı denen Alex de CL asist kralı olmuştu.
Alex artık bırakıyor Fernandes geldi onun yerine Türkiye'ye. Alex'in yaptıklarını yapıyor. Takım kötü giderken 1 duran topla takımına avantaj sağlıyor.
Bana göre şuan ligin "açık ara" en iyi oyuncusu.
Yalnız onu motive tutmak lazım. Geçen sene Santos takımdan gidecekken biraz motive edildi harikalar yarattı. Fernandes'in aklı futbolda olduğu sürece Barcelona dahil her takımda rahatlıkla oynar bana göre.
hazır yeri gelmişken alex'i de araya sıkıştırayım dedin herhalde.
quote:
Orijinalden alıntı: inonu88
şu adam gerçekten iyi bi dönemimizde gelseydi tarihi bi başarı elde edebilirdik, mesela 100. yılda bide bu adam olsa hakikaten şimdi bi yerimizi yırtıp 2. tura çıktığımız uefa kupasını langırt diye koparıp alabilirdik. ama bizde şans yokki böyle bi adam küme düşmemeye oynarken bizde. 2 ayda kesildi müthiş zeka örneği teknik direktör tarafından.
küme düşmemeye oynuyoruz
quote:
Orijinalden alıntı: bobo.1903
quote:
Orijinalden alıntı: inonu88
şu adam gerçekten iyi bi dönemimizde gelseydi tarihi bi başarı elde edebilirdik, mesela 100. yılda bide bu adam olsa hakikaten şimdi bi yerimizi yırtıp 2. tura çıktığımız uefa kupasını langırt diye koparıp alabilirdik. ama bizde şans yokki böyle bi adam küme düşmemeye oynarken bizde. 2 ayda kesildi müthiş zeka örneği teknik direktör tarafından.
küme düşmemeye oynuyoruz
2-3 haftaya olcak oda merak etmeyin.
bu adam nasıl 2m euro alındı hayretler içeresindeyim.
Çok iyi oyuncu. Beşiktaş'ın elinde tutması güç olmayacaktır ama. Sonuçta takımdaki ortamı gayet iyi.
çok eşsiz bir orta saha... bu kadar bu kadar komple olan ve orta sahanın her yönünü höyle üst düzey oynayabilen bi adam bilmiyorum ben.
zaten valencia hayatımda hiç anlamadığım kulüplerden birisidir... ortada banega ve fernandes'in olduğu; önlerinde david silva'nın olduğu, solda mata'nın en ileride ise villa'nın olduğu bi kadroyla şu an la liga şampiyonluğuna oynuyo olabilirlerdi.
bu arada banega'da gönlümdeki 2. fernandes'dir... bi nevi beşiktaş'da oynamayan versiyonu benim için, onuda çok seviyorum.
adamın hörekesi
Blade olduğu söylentileri dolaşıyor.
Ferdi adamım ya. İyi ki almışlar. Ama sene sonunda gidecek diye üzüntü duyuyorum. Umarım gitmez.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme