FIFA menajerleri ve scoutinglerin belirlediği "Avrupa'nın gelecek vadeden en iyi 20 genç yeteneği" belirlendi. Listede, Spor Toto Süper Lig'de forma giyen 3 Türk futbolcu yer aldı.
Dinamo Kiev'in 18 yaşındaki yıldızı Maksym Koval'ın ilk sırada yer aldığı listeye Beşiktaş'ın gün geçtikçe parlayan 20 yaşındaki genç yıldızı Necip Uysal 7. sıradan girmeyi başararak Türkiye'nin gururu oldu. Listede toplam 3 Türk futbolcu yer aldı.
CENK TOSUN VE SERCAN YILDIRIM DA LİSTEDE
20 futbolcunun bulunduğu listeye Necip Uysal'ın yanı sıra giren diğer Türk futbolcular ise Cenk Tosun ve Sercan Yıldırım oldu. Gaziantepspor'da forma giyen 20 yaşındaki Cenk Tosun 16, Bursaspor'un 21 yaşındaki futbolcusu Sercan Yıldırım ise listede 20. sırada yer aldı.
İşte, "Avrupa'nın gelecek vadeden en iyi 20 genç yeteneği" ve yaşları:
sercan yıldırımın olduğu listeyi pek ciddiye almıyorum şahsen:)
Necip'ten sonra o listeye Muhammed de girecek.
quote:
Orijinalden alıntı: Onder1911
sercan yıldırımın olduğu listeyi pek ciddiye almıyorum şahsen:)
Necip çalıştı çabaladı.İnş bizi şampiyon yapacak,kaptan olacak sonra Avrupa'da bizi temsil edecek.
quote:
Orijinalden alıntı: __LP__
Necip çalıştı çabaladı.İnş bizi şampiyon yapacak,kaptan olacak sonra Avrupa'da bizi temsil edecek.
adam olsun takımda kalsın. canımızı sıkmasın necip efendi.
kalmasın abi takımda falan. ben şu "en az 10 yıl hizmet eder" geyiğinide çok saçma buluyorum. takımı iyi yerlere taşısın, büyük iyi paralara satalım avrupaya, adımızı duyursun, temsil etsin ve bizde yenisini çıkaralım. bu çark dönsün böyle, ne güzel olurdu
aynen adam kendi çabaları ile geldi bu noktaya. takımda en sevdiğim oyunculardan biri.
necip henüz mükemmel değil ama mükemmel olma potansiyeli fazlasıyla var. şu an eksiği savunmada kale önünde bazen soğukkanlı davranamayıp bazı hatalar yapması ve hücumda sorumluluk alabilmesine rağmen son işleri gerçekleştirecek öz güvene sahip olamaması.. bunları da zamanla aşacaktır benim inancım tam.
Rakibe daha kontrollü girmeyi ve biraz daha dikine oynamayı öğrenirse kusursuz olabilir bence.
Müthiş top çalıyor necip bu yılda oynar sonra iyi bir paraya alır diyorum devlerden biri.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme