Şimdi Ara

AVEA'DA TELSİZ KULLANIM ÜCRETİ ALMAYA BAŞLAYACAK!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
78
Cevap
0
Favori
8.308
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bugün avea hattıma gelen mesajda 1.1TL kesileceği yönünde msj geldi müşteri hizmetlerinden net yanıt yok!

• Hattınızı ne zaman almıştınız?
  • turkcell e laf atanlar şimdi ne yapacak merak ediyorum :)
  • Operatörler için tatlı para, hiçbiri kaçırmaz bu fırsatı..

Avea da bu ücretin kesilmemesi için hangi tarifeye geçmek gerekecek acaba..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ege.. -- 29 Temmuz 2011; 13:13:27 >
  • Standart adı geçen bişe yaparlar. Birde Turkcelle laf atıyordunuz paracı diye hepsi alıyor.
  • 3 ay olmak üzere hattı alalı
  • quote:

Orijinalden alıntı: canlion70

Standart adı geçen bişe yaparlar. Birde Turkcelle laf atıyordunuz paracı diye hepsi alıyor.

B e n mi laf atıyordum yoksa genel mi yazdınız..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ege.. -- 29 Temmuz 2011; 14:46:32 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Genel hocam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: canlion70

Genel hocam.

Paracı olmadığını da pek iddia edemeyiz aslında..
  • turkcelle diğerleri arasında ki ince nüans turkcellin herkesten önce atlamasıydı...acelen ne be kardeşim,alan da gaçan mı?bunun için mi turkcell güzellemesine soyunuyorsunuz?altında kalırsınız sevgili turkcell fannları,söylemedi demeyin
  • hepimize geçmiş olsun kaçış yok bunlardan:)))
  • Neyse artık ben sadece sms için kullanıyordum avea yı onu standart açsınlarda ona geçireyim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi invisible -- 29 Temmuz 2011; 17:18:34 >
  • Faturalı hatlarda her ay alınan bir vergi. Ayrıca bu vergiyi kontör paralarından zaten alıyorlardı. Yeni bir vergiymiş gibi anlatılması ve savunulmaya çalışılması ironik.

Bu konunun özeti şudur; Eskiden neredeyse her ay kontörlere zam yapıyorlardı. Yani aboneden 1.1 liradan kat kat fazlasını alıyorlardı. Örn. 10 dk'sı 2 kontör ücreti hep sabitti fakat kontörün birim fiyatı habire artıyordu.

Liraya geçilince zam yapamaz oldular. Ödediğin para neyse onun karşlığı kadar konuşuyorsun. Haliyle gelirler düştü :) Tarifeye zam yaptık deseler tepki alırlar, abone kaybederler. Ne yapıyorlar, biz değil devlet alıyor napalım diyorlar :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Albus Dumbledore -- 29 Temmuz 2011; 21:53:05 >
  • Henüz yok sitede.
  • Fatura hattımdan hep alıyor zaten.
  • Baktılar Avea kampanyalarına millet abandı,öazellikle 19 TL Genç paket hert yöne 500 dakika kampanyası ortalığı karıştırdı,Avea ne yapsın,bunu fırsata çevireyim demiş.19 TL oldu şimdi 20,1 TL.

Sonuç olarak şu an bütün operatörler faturasız hatlardan da 1,1 TL telsiz bilmem ne ücreti almaya başladı.Turkcell numarasını taşıyarak gelenlerden almıyordu,diğerleri bu konuda numarasını taşıyarak gelenlere kıyak geçecek mi bakalım.Turkcell kıyak geçtiyse diğerleri hayli hayli kıyak geçer gibi geliyor bana.

Yalnız,konuyla belki fazla alakası yok ama bir ekleme yapmak istiyorum,1.1 TL vergi ödeyeceğiz diye devlete kızmayın,belki aynı şeyleri hissetmeyebiliriz ama vergi devletimizin ayakta kalabilmesi için çok önemlidir,sanırım faturasız hatlara gelen vergi ile vergi ödemenin ne olduğunu anlayan kişi artacak.Vergisiz fişsiz işlem yapmayın.Geçen eminönü galata köprüsünde bir resturantta balık ve yemek yedim,dedim kredi kartıyla ödeyeceğim,dediler abi pos makinesi bozuk.İlginçtir aynı yerde 1 ay önce de pos makinesi bozuktu.Parayı nakit verdim,kalkacağım ortada fiş yok,dedim fiş kesin bana,abi ediler nerde kullanacaksınız.Denize atacağım kardeşim dedim,28 TL para vermişim,vergisini görmek istiyorum.Neyse getirdiler fiş,baktım fişe 36 TL ve 2 saat öncenin fişi.dedim bana benim fişimi getirin,şimdinin saati ve benim ödediğim para olsun.Zorlana zorlana getirdiler,baktım fiş sırası 17.Saat akşam 19:50.Sabahtan beri sadece 16 müşteri gelmiş yani,oysa en az 150 müşteri gelmiştir.Ertesi gün girdim Maliyenin sitesine,anlattım durumu şikayet e-maili ile.Gariban bakkalın fiş vermemesine hiç ses çıkarmam ama özellikle turistlerden köşeyi dönen bu resturana çok kızdım.Oysa devlet o turisti getirebilmek için milyonlarca dolar tanıtım fonu ayırıyor her sene.

Arkadaşlar bakın faturasız hattımızdan bile vergi ödüyoruz,vergisiz köşeyi dönenlere engel olalım,vergilerini ödetelim.

• quote:

Orijinalden alıntı: NetAnket.Net

Baktılar Avea kampanyalarına millet abandı,öazellikle 19 TL Genç paket hert yöne 500 dakika kampanyası ortalığı karıştırdı,Avea ne yapsın,bunu fırsata çevireyim demiş.19 TL oldu şimdi 20,1 TL.

Sonuç olarak şu an bütün operatörler faturasız hatlardan da 1,1 TL telsiz bilmem ne ücreti almaya başladı.Turkcell numarasını taşıyarak gelenlerden almıyordu,diğerleri bu konuda numarasını taşıyarak gelenlere kıyak geçecek mi bakalım.Turkcell kıyak geçtiyse diğerleri hayli hayli kıyak geçer gibi geliyor bana.

Yalnız,konuyla belki fazla alakası yok ama bir ekleme yapmak istiyorum,1.1 TL vergi ödeyeceğiz diye devlete kızmayın,belki aynı şeyleri hissetmeyebiliriz ama vergi devletimizin ayakta kalabilmesi için çok önemlidir,sanırım faturasız hatlara gelen vergi ile vergi ödemenin ne olduğunu anlayan kişi artacak.Vergisiz fişsiz işlem yapmayın.Geçen eminönü galata köprüsünde bir resturantta balık ve yemek yedim,dedim kredi kartıyla ödeyeceğim,dediler abi pos makinesi bozuk.İlginçtir aynı yerde 1 ay önce de pos makinesi bozuktu.Parayı nakit verdim,kalkacağım ortada fiş yok,dedim fiş kesin bana,abi ediler nerde kullanacaksınız.Denize atacağım kardeşim dedim,28 TL para vermişim,vergisini görmek istiyorum.Neyse getirdiler fiş,baktım fişe 36 TL ve 2 saat öncenin fişi.dedim bana benim fişimi getirin,şimdinin saati ve benim ödediğim para olsun.Zorlana zorlana getirdiler,baktım fiş sırası 17.Saat akşam 19:50.Sabahtan beri sadece 16 müşteri gelmiş yani,oysa en az 150 müşteri gelmiştir.Ertesi gün girdim Maliyenin sitesine,anlattım durumu şikayet e-maili ile.Gariban bakkalın fiş vermemesine hiç ses çıkarmam ama özellikle turistlerden köşeyi dönen bu resturana çok kızdım.Oysa devlet o turisti getirebilmek için milyonlarca dolar tanıtım fonu ayırıyor her sene.

Arkadaşlar bakın faturasız hattımızdan bile vergi ödüyoruz,vergisiz köşeyi dönenlere engel olalım,vergilerini ödetelim.

Vergilendirilmiş kazanç kutsaldır.
    Ama tüketici vergilerinden en çok otv çok yüksek ve hâlâ kalıcı hani depremzedelere kalıcı konutlar,yardimlar.?

• Hocam konu ekonomiye giriyor ama,kim diyebilirki ülkemiz güllük gulistanlık.Oldu bir kere,zamanında bu ülke ekonomi başta olmak üzere birçok açıdan iyi yönetilmedi.Borçlandı da borçlandı.1999 yılında Mersin Akkuyu ya ruslara nükleer tesis yapmaları için söz verdik imza attık ve sözümüzde durmazsak ödeyeceğimiz tazminat 80 milyar dolar civarı.vet anlaşmayı iptal edersek uluslararası mahkemelerce de onaylanan miktar bu.

Ülkemiz işte bu halde şu an.Birileri ya bilerek ya da bilmeyerek yanlış yönetti bu ülkeyi.Borcumuzun aslını bırak faizini bile ödeyemiyoruz çünkü devletin geliri emekli memur maaşına bile yetmiyor.Ne yapıyordu devlet,tekrar borç alıp o aldığı borç ile borcun faizini ödemeye çalışıyordu.IMF gibi işgalcilerin umrundamı borcunu ödeyememen,maden dolu ve turizm harikası toprakların var borcunu ödeyemezsen alacakları.

Devletin kasasına para koyması için en kestirme 2 yoldan biri vergidir,hatta her geçen yıl artan vergilerdir bir de eflasyon yani zamdır.
    Vergilerin artması yada yüksek olması aslında bir tehlikedir,bu sefer tüketim azalabilir,sürümden kazanılan vergi azalabilir,yada milletvergi kaçırmak zorunda kalır.Ava giderken avlanır yani devlet.

Her neyse,Yunanistan gibi devletlerin durumuna düşmemek için devlet maddi açıdan sağlam olmalı,bu açıdan vergi önemli,ama bu demek deildir ki vergiler artsın,hayır vergilerden gelen para artsın diyorum ben.Bu yüzden her işlemde kdv yansımalı.

Ben boş vakitlerimde birkaç kere maliyeye mail attım tüketimde bazı alanlarda %18 olan vergi %10 a,bazılarında %8 olan vergi de %5 e düşürülmeli diye.Özellikle zorunlu ihtiyaç vergileri azaltılmalı.
    Haberleşme de de yani telefon da da mesela 30 TL yi geçmezsen vergin %10 u geçmesin,geçersen vergi artsın,gereksiz yere daha fazla konuşanın vergisi de artsın diye öneri attım.

Benim her zaman umudum var,belki tutar,ben yazdım önerilerimi ya dikkate alırlarda bir gün uygularlar diye düşünüyorum.

Bir gün devletin iyi duruma geleceğine,bütçe fazlası vereceğimiz günlerin geleceğine ve vergilerin düşeceğine inanıyorum.Dünyanın hiç bir ülkesinde vergisiz sistem olmadığını duydum,yani vergi almayan devlet yok.Hatta söylerler ya en çok vergiyi alan devletiz falan diye,aslında bir yönüyle uydurma bir bilgi o,Avrupa da birçok devlet bizden fazla vergi alıyor birçok tüketim alanında.

• 1 liralık vergiye bir şey demem ama gsm ücretlerinde vergi astronomik oranlarda. 1 dk konuşmaya 2 dk ödüyoruz.
    Vergi ganimet değlidir ama çok kazananlarn vergi kaçırmasının savunulacak bi tarafı yok.
    Bence her iki tarafta suçlu. Vergiyi kaçıranlar ve kaçırmaya tevik edecek oranda yükseltenler.
    Lokantadaki tutumundan dolayı tebrik ediyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: NetAnket.Net

Hocam konu ekonomiye giriyor ama,kim diyebilirki ülkemiz güllük gulistanlık.Oldu bir kere,zamanında bu ülke ekonomi başta olmak üzere birçok açıdan iyi yönetilmedi.Borçlandı da borçlandı.1999 yılında Mersin Akkuyu ya ruslara nükleer tesis yapmaları için söz verdik imza attık ve sözümüzde durmazsak ödeyeceğimiz tazminat 80 milyar dolar civarı.vet anlaşmayı iptal edersek uluslararası mahkemelerce de onaylanan miktar bu.

Ülkemiz işte bu halde şu an.Birileri ya bilerek ya da bilmeyerek yanlış yönetti bu ülkeyi.Borcumuzun aslını bırak faizini bile ödeyemiyoruz çünkü devletin geliri emekli memur maaşına bile yetmiyor.Ne yapıyordu devlet,tekrar borç alıp o aldığı borç ile borcun faizini ödemeye çalışıyordu.IMF gibi işgalcilerin umrundamı borcunu ödeyememen,maden dolu ve turizm harikası toprakların var borcunu ödeyemezsen alacakları.

Devletin kasasına para koyması için en kestirme 2 yoldan biri vergidir,hatta her geçen yıl artan vergilerdir bir de eflasyon yani zamdır.
    Vergilerin artması yada yüksek olması aslında bir tehlikedir,bu sefer tüketim azalabilir,sürümden kazanılan vergi azalabilir,yada milletvergi kaçırmak zorunda kalır.Ava giderken avlanır yani devlet.

Her neyse,Yunanistan gibi devletlerin durumuna düşmemek için devlet maddi açıdan sağlam olmalı,bu açıdan vergi önemli,ama bu demek deildir ki vergiler artsın,hayır vergilerden gelen para artsın diyorum ben.Bu yüzden her işlemde kdv yansımalı.

Ben boş vakitlerimde birkaç kere maliyeye mail attım tüketimde bazı alanlarda %18 olan vergi %10 a,bazılarında %8 olan vergi de %5 e düşürülmeli diye.Özellikle zorunlu ihtiyaç vergileri azaltılmalı.
    Haberleşme de de yani telefon da da mesela 30 TL yi geçmezsen vergin %10 u geçmesin,geçersen vergi artsın,gereksiz yere daha fazla konuşanın vergisi de artsın diye öneri attım.

Benim her zaman umudum var,belki tutar,ben yazdım önerilerimi ya dikkate alırlarda bir gün uygularlar diye düşünüyorum.

Bir gün devletin iyi duruma geleceğine,bütçe fazlası vereceğimiz günlerin geleceğine ve vergilerin düşeceğine inanıyorum.Dünyanın hiç bir ülkesinde vergisiz sistem olmadığını duydum,yani vergi almayan devlet yok.Hatta söylerler ya en çok vergiyi alan devletiz falan diye,aslında bir yönüyle uydurma bir bilgi o,Avrupa da birçok devlet bizden fazla vergi alıyor birçok tüketim alanında.

İmkani yok ama oldi da devlet iletisimde aldigi vergiyi dusurse, siz bunun halka yansiyacagini dusunuyor musunuz? :) hayal kurmayin.

Devlet vergiyi dusurse, 3 KAN EMİCİ operator de aninda zam yapar ve o indirimi tuketiciye yani sana, bana, ona... yansitmaz.

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.