Merhaba arkadaşlar, umarım burada TT yetkilileri ya da bilgili üyeler vardır.. Benim sorum şu; Her ayın 27'si gibi Turk Telekom mobil faturam kesiliyordu. Ve son ödeme günü ise her ayın 17-18 gibi oluyordu.. Ama BTK kararı gereği ödeme günleri kısıtlamaya gitmişler. Diyorum ki fatura kesim tarihimi her ayın 5-10 arası yapın ona göre ödeme yapayım diyorum, cevap, öyle olmuyor maalesef.. vs. vs. Bir çözümü yok mu? Bu nedenle hattımı Turkcell'e taşımaya karar verdim. Eğer ki bir çözüm bulamazsam yapacağım tek seçenek bu. Çünkü Turkcell de fatura kesim tarihlerini 3 seçenekle seçebiliyoruz. Her ayın 5'i 10'u ve 25'i gibi.. Turk Telekom hattımı yaklaşık 6 yıldır kullanıyorum.. |
Türk Telekom Mobil Fatura Kesim Tarihi Değiştirme
Türk Telekom mobil fatura kesim tarihiniz, çeşitli nedenlerden dolayı değiştirebilmektesiniz. Fatura kesim tarihinizi değiştirmek istemeniz durumunda aşağıdaki adımları izleyebilirsiniz:
- Türk Telekom Müşteri Hizmetleri ile iletişime geçerek, "Türk Telekom fatura kesim tarihi değiştirme" talebinde bulunabilirsiniz.
- Türk Telekom resmi internet sitesini ziyaret ederek, "Hesap Kesim Tarihi Değiştirme" seçeneğini kullanabilirsiniz.
- "turktelekom fatura kesim tarihi değiştirme" işlemi için fiziksel bir Türk Telekom şubesine başvurabilirsiniz.
Notlar:
- Fatura kesim tarihinizi değiştirmek için herhangi bir ücret talep edilmemektedir.
- Değişiklik talebiniz işleme alındıktan sonra, yeni fatura kesim tarihiniz bir sonraki fatura döneminde geçerli olacaktır.
- Fatura ödeme tarihiniz, fatura kesim tarihinizden farklıdır. Fatura ödeme tarihinizi değiştirmek için Türk Telekom Müşteri Hizmetleri ile iletişime geçmeniz gerekmektedir.
Önemli: Fatura kesim tarihinizi değiştirirken, otomatik ödeme talimatlarınız varsa bunları da güncellemeniz gerektiğini unutmayınız.