Benim mesajda 08.09.2011'den itibaren bu ücretin alınacağı yazıyor. Bu ücreti ödemekten kurtulma yöntemi varsa hakem heyeti falan yol gösteren olursa bi itiraz edelim derim.
Benzinde vergide dünya lideri olan ülkem, GSM de liderliği hiç kimseye bırakmaz. Holdinglerden vergi ama gel normal vatandaşı soy oh ne ala ne güzel
Ücretin alınmadığı standart tarife çıkarmışlar. Bu tariefeye geçince arankazan, dakika paketi, sms paketi vs hiçbirinden yararlanamıyorsunuz
banada herhangi bir mesaj gelmedi.vodafoneda direk olarak hattınızdan kesilmiştir diye mesaj gelmişti.onuda avans kontürden kesmişlerdi numara taşıyınca avuçlarını yaladılar
bugün bayilere standart tarife ve telsiz vergisi ile ilgili resmi duyuru yapıldı Avea'dan.
Hattın aktifleşmesini takip eden 7.ay ve sonrasında 1,10 TL'lik telsiz vergisi kesilmeye başlanacak. Martta aktifleştiyse, Ekim'de başlayacak mesela.
NT ile gelenlerden bu yıl sonuna kadar alınmayacak.
Ayrıca ücretler her abone için ayın 8-18'i aralığında bir tarih belirlenerek her ay o gün kesilecek.
toplam 60 tane hattım var turkcell vodafone avea karışık her ay 60 lira mı verecem onlara? cevap hayır..!!
onlara para yedirecek goz yok bende
Ya benim anlamadığım şu. telsiz kullanmıyoruz ki biz. Cep telefonu kullanıyoruz. Neden bizden telsiz vergisi alıyorlar? Sırf yolmaya sebep yaratıyorlar. O kadar çok vergi alıyorlar ki isim bulamadılar telsiz mi diyelim dediler yani?
La 19tlye 1000dk konusma 1000sms ve 1gb internet kullanabiliyorum 1.1 tlnin hesabinimi yapicaz helal olsun avea benden 5tl ceksinler en azindan her yerde kapsama alanindayim ve her yerde 370kb/sn hizina kolayca ulasabiliyorum bitanesin aveaaaa...
quote:
Orijinalden alıntı: basturkemin
bugün bayilere standart tarife ve telsiz vergisi ile ilgili resmi duyuru yapıldı Avea'dan.
Hattın aktifleşmesini takip eden 7.ay ve sonrasında 1,10 TL'lik telsiz vergisi kesilmeye başlanacak. Martta aktifleştiyse, Ekim'de başlayacak mesela.
NT ile gelenlerden bu yıl sonuna kadar alınmayacak.
Ayrıca ücretler her abone için ayın 8-18'i aralığında bir tarih belirlenerek her ay o gün kesilecek.
ben NT ile avealiyim bu aydan itibaren benden de kesmeye baslayacaklarina dair mesaj geldi..
Bankaları hortumlayıp yasadaki açıklardan yararlanarak işin içinden sıyrılan, türlü türlü vergileri bize hatıra olarak bırakan o yılların aktörleri şimdi kral dairelerinde gününü gün ederken devlet bu sıcak paralardan vazgeçemiyor.
Şu anda telekomünikasyon sektöründe %25 ÖTV, %18 KDV ödüyoruz. ÖTV kaldırılsa iletişim ne kadar ucuzlayacak farkında mısınız?
quote:
Orijinalden alıntı: faruk
Bankaları hortumlayıp yasadaki açıklardan yararlanarak işin içinden sıyrılan, türlü türlü vergileri bize hatıra olarak bırakan o yılların aktörleri şimdi kral dairelerinde gününü gün ederken devlet bu sıcak paralardan vazgeçemiyor.
Şu anda telekomünikasyon sektöründe %25 ÖTV, %18 KDV ödüyoruz. ÖTV kaldırılsa iletişim ne kadar ucuzlayacak farkında mısınız?
Evet yaklaşık %25. Ve hala lüks birşeymiş gibi %18 kdv ödeniyor iletişime. Halbuki onu da düşürmeleri lazım. o da %8'lere düşürülse otomatikman yaklaşık %30-35 ucuzlayacak. Dakikası 40 kuruş yerine 30 kuruşa düşecek.
Bana da şimdi mesaj geldi. Her ayın 9.gününde bakiyenizden düşecektir diyor. Peki hattımda bakiye yoksa ne olacak?
Kontör alırken kesin işte. Böyle bir saçmalık mı olurmuş?
bakiyen yoksa bir dahaki yüklemede kesilecek. atıyorum 15inde yükledin o zaman kesecekler. Belli numaralara belli gün veriyorlar böylece herkesi 30a bölüp yığılmaları önleyecekler. Kendileri için işlem kolaylığı yani.
Ne diyim yatacak yeri yok bu insanların.
quote:
Orijinalden alıntı: aslanpayi
bakiyen yoksa bir dahaki yüklemede kesilecek. atıyorum 15inde yükledin o zaman kesecekler. Belli numaralara belli gün veriyorlar böylece herkesi 30a bölüp yığılmaları önleyecekler. Kendileri için işlem kolaylığı yani.
Avea'da Turkcell gibi eksilere düşme durumu yok diye biliyordum, bu sebeple sormuştum. Böyle olacaksa iyi, sorun olmaz.
Mecburen kullancağız yapacak bir şey yok maalesef.
Bugün sms geldi...1.10tl vs vs vs tahsil edilmiştir diye....
quote:
Orijinalden alıntı: parkae
quote:
Avea'da Turkcell gibi eksilere düşme durumu yok diye biliyordum, bu sebeple sormuştum. Böyle olacaksa iyi, sorun olmaz.
dun de bana geldı msj tl olmadıgı ıcın kesemedı haliyle..bı daha kı aya artık ıkısını bırden kesecekler demekki
9 undan 9 una kesilcektır dıye bıse yazıodu ama tam anlamadım..
quote:
Orijinalden alıntı: <flame>
quote:
Orijinalden alıntı: parkae
quote:
dun de bana geldı msj tl olmadıgı ıcın kesemedı haliyle..bı daha kı aya artık ıkısını bırden kesecekler demekki
9 undan 9 una kesilcektır dıye bıse yazıodu ama tam anlamadım..
Aynen öyle, her ayın 9.gününde 1,1 lira bakiyeden kesecekler.
Üç operatörde de o kadar hattım var ilk defa yakalandım telsiz vergisine...Alacağın olsun Avea...