Şimdi Ara

Telsiz kullanım borcum varken numara taşıma yapabiliyor muyum?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
13
Cevap
2
Favori
4.471
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Şuan Turkcell faturasızdayım, yıllık paket aldığım için Telsiz kullanım ücretlerini hiç ödememiştim şuan 23TL borç gözüküyor. Bu borçla hattımı Vodafone faturalaya taşırsam bu sebebten kaynaklı bir sorunla karşılaşır mıyım?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Başka problem olmazsa taşıyabilirsin.

• Evet taşıyabilirsiniz borcunuz yeni operatöre geçiyor. Faturalıya geçtiğinizde ilk ay faturanıza önceki TKÜ borçlarınız ve o aya ait güncel borcunuz yansır.

• tl yükle kısmına bastıgınızda sadece borcunuz kadar yükleme yapmanız mümkün bu turkcellde var taşırsanız diğer tarafta böyle birşey var mı bilmiyorum

• J3ASKAN kullanıcısına yanıt

TL yükle seçeneğinde en az 60TL var dediğiniz gibi bir seçenek bulamadım.

• 28’inde başvurdum 29’unda onaylandı 31’inde hat açılacak yaklaşık 8-9 aylık borç duruyor
    TT’den Turkcell’e taşıdım

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • kadir1003 kullanıcısına yanıt

Eski borç yeni operatöre aktarıldı mı hocam?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • yasin613 Y kullanıcısına yanıt
    Hat açılalı 1 saat oldu henüz borç ile bilgilendirme gelmedi ve online işlemlerde de göremedim ama yansıyacak gibi açıklamaya bakılırsa;

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • kadir1003 kullanıcısına yanıt

Ben geçen sene vodafone dan turkcell e taşıdım, kalan ayların borcu turkcell e devredildi. Suan 2022 nin borcu var, 2023 te tasıma yaptığımda 2022 de borç olarak gelir mi merak ettim.

Sizdeki yazıda içinde bulunan yılın borcu diyor ama işleyiş nasıl bilemedim.

• yasin613 Y kullanıcısına yanıt

Ödenmemiş borçlar zaten devreder, onun dışında içinde bulunulan yılın telsiz ücretini yıl başı operatör peşin olarak ödediği için o yılın zamanı gelmiş gelmemiş tüm ödenmeyen borçları devreder.

• mustifb M kullanıcısına yanıt

Hocam merhaba, diğer arkadaşlara da sordum ancak size de sormak istiyorum bilginiz varsa:

Vodafone'daki FATURASIZ hattımızda 45,88 TL bakiye vardı hocam. TT'ye faturalı hatta taşıdık. Henüz sim kartı takmadık, yarına gün verdiler ama 45,88 TL'nin tamamını 21,50 TL'yi parçalar halinde çekip (SS'de bugün 1 x 21,50 çekilmiş gibi görünse de, aslında 2 x 21,50 TL + kalan 2,88 TL'yi de) çekip sıfırladılar. Bu normal mi?

TT'nin sayfasında şöyle bir ifade buldum:

Başka operatörde faturasız hat sahibi olup TT Mobil'e numarasını faturasız olarak taşıyan müşterilerimizin ilgili yıla ait kalan Telsiz Kullanım Ücreti; kalan aylarda taksitler halinde tahsil edilir.

(Faturasızdan faturasıza için yazmışlar, bizimki faturasızdan faturalıya). İşlem aynı mı ki?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 10 Mayıs 2025; 13:45:11 >

• programmer_onur kullanıcısına yanıt

Bu konuda detaylı bilgim yok ama operatörler her müşteri için Telsiz Kullanım Ücretini Ocak ayında devlete peşin ödüyorlar. Siz numaranızı taşıdığınızda ilgili operatör bir daha sizden tahsil edemeyeceği için tüm borçları tahsil etmeye çalışır. Numaranızı taşıdığınızda aynı abone için yıl içerisinde yeni operatöre borç çıkıyor mu bilmiyorum.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.