Yarbay
27 Temmuz 2009
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
3 üye
Görüntülenme
Toplam: 126 (Bu ay: 1)
Gönderileri
Evimde altyapı olmadığı için araştırırken Vodafone bayii böyle bir üründen bahsetti. Aynen Turkcell'in superbox gibi Vodafone'un da böyle bir ürünü varmış. 109 TL'ye 20 mbps hızında sınırsız internet. Vodafone'un web sitesinde aradım ama bulamadım. Konu hakkında bilgisi olan var mı?
Arkadaşlar sildim, baştan yükledim ama bu problemimi çözemedim. iTunes da tüm yazılar resimdeki gibi görünmüyor. Simgeler var ama yazilar yok. Nedeni veya Cozumu ne olabilir?

iTunes Yazıların görünmemesi problemi
Merhaba arkadaşlar,

Iphone 7 plus kullanıyorum 2 senedir ve telefonumu değiştirmek istiyorum.

3 telefon arasında kaldım: Iphone XR mı, Samsung Note9 mu, yoksa Galaxy S10 Plus mı? (Fiyatlarından bağımsız değerlendirme yapıyorum. Depolama olarak hepsinin en alt segmenti yeterli benim için.)

Aradığım özellikler:

>6" ekran,
müzik dinlemede ses kalitesi,
hem kulaklık, hem de telefonun kendi hoparlöründen yüksek ses veriyor olması,
güneş altında ekran görünülürlüğünün iyi olması.

Şu siteden karşılaştırmalarına da baktım.https://www.epey.com/akilli-telefonlar/karsilastir/109641-127715-142363/samsung-galaxy-note9_apple-iphone-xr_samsung-galaxy-s10-plus/

Pek öyle ahım şahım bir fark bulamadım. Note9'un düşük SAR değeri ve LED bildirim ışığından dolayı bir avantajı var.

Yorumu olan arkadaşları okumak isterim. Mesela benim bir fikrim yoktur ama bunlardan birinin belki kronik bir sıkıntısı vardır.

Teşekkürler..
App Store’da ödeme yöntemini Turkcell Mobil Ödeme seçen ve 30 Nisan - 30 Haziran tarihleri arasında SIMDI yazıp 5955'e gönderen Turkcell müşterilerine, App Store’da geçerli 10 TL hediye edilecektir.

Kazanılan 10 TL, kazanımından sonra 7 gün içerisinde App Store’da Mobil Ödeme kullanılarak yapılan alışverişlerde kullanılabilir. Bu süre içerisinde kullanılmayan tutar geçerliliğini yitirecektir
https://www.turkcell.com.tr/kampanyalar/servisler/app-storeda-ilk-harcamaniza-tam-10-tl-hediye
https://www.turkcell.com.tr/kampanyalar/cepten-internet/hazir-kart-katlanan-internet-kampanyasi

Dijital Operatör uygulaması ve turkcell.com.tr'ye özel, sadece 10 TL karşılığında Hazır Kart müşterileri internet paketlerini ikiye katlıyor!

Aktif Turkcell Bireysel ön ödemeli ses veya data hattına sahip müşterilerimiz kampanyadan 18 Nisan – 31 Mayıs 2018 tarihleri arasında yararlanabilirler. Kampanyaya katılım turkcell.com.tr ve Dijital Operatör uygulaması üzerinden sağlanmaktadır.

Müşterilerin kampanyadan yararlanabilmek için ücretli, internet içeren bir paket kullanıyor olmaları gerekmektedir. Dijital Operatör uygulaması ve turkcell.com.tr üzerinden 10 TL ödeyerek kampanya katılımı sağladıkları anda o sırada aktif olan internet paketlerinin içerik miktarı kadar internet ve dijital servis datası tanımlanacaktır. Kampanya kapsamında sunulan internet faydaları ana paket faydalarının geçerli olduğu şartlarla verilmektedir. Paketin ana içeriğinin bitiş tarihinde, verilen kampanya faydası da iptal edilir.
Kampanyadan 08.11.2018 tarihi itibari ile son 90 gün içerisinde yeni bir hat alımı, numara taşıma yaparak ya da faturasızdan Turkcell Faturalı'ya yeni gelen aboneler yararlanabilir.
https://www.turkcell.com.tr/paket-ve-tarifeler/lifecell-paketleri/lifecell-secmece-paket

Lifecell Seçmece Paketler ile ister dk, ister internet, isterseniz de karışık paketinizi siz seçin! Üstelik kontrat yok, cayma yok, aşım yok! Tüm Seçmece Paketlerde BiP'ten HY 1.000dk ve 25GB uygulama interneti ile Internetin Sonsuz Dünyasını keyfini Lifecell ile deneyimleyin ! Üstelik Paycell Kart ile +1GB hediye!

Lifecell Seçmece Baz Paketler (29 TL)
1 GB + 500 dk ya da
2 GB ya da
1.000dk

Lifecell Seçmece Ek Paketleri
Paketine ek 1 GB 9 TL, SEC 1 GB yaz 2200’a gönder
Paketine ek 2 GB 15 TL, SEC 2 GB yaz 2200’a gönder
Paketine ek 3 GB 19 TL, SEC 2 GB yaz 2200’a gönder
Paketine ek 500 DK 15 TL, SEC 500 DK yaz 2200’a gönder
Paketine ek 1000 DK 19 TL, SEC 1000 DK yaz 2200’a gönder
Paketine ek 3 GB sosyal medya 9 TL, SEC SOSYAL 3 GB GB yaz 2200’a gönder
Paketine ek 5 GB sosyal medya 15 TL, SEC SOSYAL 5 GB GB yaz 2200’a gönder

Lifecell Seçmece ile Uygulamalarda Geçerli 25 GB internet (Pakete Dahil)
BiP'ten Her Yöne 1.000 dk
100 SMS
BiP’ten BiP’e istediğin kadar ara, mesajlaş, paylaş
TV+’ta geçerli 5 GB internet ile istediğin kadar TV
Fizy’de geçerli 5 GB internet ile istediğin kadar müzik
Lifebox'a özel 5 GB internet ile istediğin kadar depola
Dergilik’te geçerli 5 GB internet ile istediğin kadar dergi ve gazete
Yaani'de geçerli 2 GB internet ile istediğin kadar araştır
Playcell’de geçerli 3GB internet ile eğlenceli ve ücretsiz yüzlerce oyun
Cihaz iPhone 7 Plus. Sürüm 11.0.2 (11.1 beta 1 de de ayni sıkıntı vardı. )

Ekli resimde okla gösterdiğim yerdeki geri butonu çalışmıyor. Arama butonu (büyüteç işareti) aktifleşiyor.

Konu içinde Geri butonu çalışmıyor

Cihaz: iPhone9,4 (11.0.2)
Sürüm: 2.0 (23701)
Merhaba arkadaşlar. Arabistan’da FaceTime yasağı kalkmış.

https://www.donanimhaber.com/sosyal-medya/haberleri/Suudi-Arabistan-sesli-ve-goruntulu-konusma-yasagini-kaldirdi.htm

1) Bu Dubai cihazını da etkiler mi?
2) FaceTime’ın olmaması yazılımsal mı donanımsal mı? Yani mevcut cihazlarda FaceTime aktif olacak mı? Olacaksa nasıl olacak? Sonuçta jb ile FaceTime kullanılabiliyordu.
Turkcell’den 15 Temmuz Hediyesi
18 MArt Çanakkale zaferi bebebiyle tüm şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyoruz anonsu geliyor. KArşı taraf çalmıyor.
Hakkında
Sistem ve Tercihleri
Bilgisayar
Notebook
Otomobil
Peugeut
Mobil cihaz
Apple
Operatör
Turkcell
ISS
Superonline
Takım
Beşiktaş
TV
Philips
Klima
Klima
Tablet
Ipad Pro 11 4. Nesil 256gb
Notebook
Apple McBook Pro 14"
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 14 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: dün
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 7.220
İkinci El Bölümü Mesajları: 3
Konularının görüntülenme sayısı: 75.106 (Bu ay: 808)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 713 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Haberleşme ve Dijital Platformlar
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.