Şimdi Ara

Assassin's Creed 2™ (ÇIKTI) (194. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.267
Cevap
2
Favori
355.461
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 192193194195196
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Oyunu bitirdim galiba ama şimdi 30 codex istiyor bunları nereden toplıycam ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: YodaTheMaster

oyunu en yüksekte de en düşükte de 10-15fps arası akıcı bir şekilde oynuyorum hadi hayırlısı

Aynısı bende de var şehir içindeyken oluyor. Kalabalık olmayan yerlerde ve şehir dışındayken oyun çok akıcı oluyor.
  • Arkadaşlar,şu leonardo varya başlardayım o kutu taşıttaracak da nasıl taşıyoacağımızı bulamadım.Yardım?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alper1907

Oyunu bitirdim galiba ama şimdi 30 codex istiyor bunları nereden toplıycam ?

şehirlerdeki bütün map lari satın al biraz trasuer topla vs.. sonraa haritanda gösterir zaten muhavızlar koruyo genelde kapalı evlerin içinde
  • quote:

Orijinalden alıntı: Derin Mavi

Arkadaşlar,şu leonardo varya başlardayım o kutu taşıttaracak da nasıl taşıyoacağımızı bulamadım.Yardım?

Kutunun yanına gelip iki kere hızlıca shift tuşuna bas.

Bu arada Codex haritası normalde oyunun sonlarına doğru amcanızın odasına giremediğiniz zaman otomatik geliyor fakat orjinal olmayanlarda bununla ilgili bir sorun olabilir emin değilim.
  • Sağol güzel kardeşim..
  • Birazdan yüklüyorum çok heyecanlandım yaa oynamak için bayadır bekliyorum.
  • oynadım bitirdim sevdim tavsiye ediyorum üçüncüsünü 4gözle bekliyorum
  • Son çıkan skidrow sürümü çok sağlam. Sadece bir dosya atıyorsun oyun tamamen sorunsuz oynanıyor sonra. Hiçbir ek ayara vs. ye gerek yok. İnternet bağlantısı da gerekmiyor. Eğer son çıkacak DRM li oyunlarda böyle kırılabilecekse bu sistemde ölmüş o zaman.
  • En sonunda oyunu bitirdim. 1. cisini daha 1 saat oynamadan silmiştim. Acayip sıkmıştı. Fakat gerçekten bu sefer iyi iş yapmışlar. Sıkılmak ne kelime bitmesin diye dua ettim. Yalnızca bir sorum olacak arkadaşlar. Aşağıdaki resme bakarsanız herşeyi yaptım, oyun %100 görünüyor. Tüy müy ne varsa topladım:) Fakat son resimde görüldüğü üzere Assassins Tomb'ların 4 tanesi koyu renkte, yani yapılmamış görünüyor. Ben hepsini yaptım, zaten Altair'in kıyafetini falan aldım... Oyunda tamamen bitmişse bunlarda neyin nesi. Haritada görünmüyorlar. Yardımcı olursanız sevinirim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi santhora -- 23 Nisan 2010; 0:58:12 >

• quote:

Orijinalden alıntı: sp@wn

quote:

Orijinalden alıntı: YodaTheMaster

oyunu en yüksekte de en düşükte de 10-15fps arası akıcı bir şekilde oynuyorum hadi hayırlısı

Performans farkı olmuyor mu?

Bir hata var demektir bu. Ben akıcı şekilde oynuyorum...

yok hocam anlamıyorum bu işi. tamam işlemcim ve ramlerim kötü olabilir ama ekran kartının en azından bi 20-50 fps arası gitmesi gerek. high'da da low'da da çoğu oyunda(özellikle son çıkanlar) aynı performanslar alıyorum.

• Evet,basit bir dosya takır takır da çalışıyor.Korsan'ı engelleyemezler.Hele bilişim sektöründe bu iş yaş,bilişimin ana mantığına ters düşüyor korsana karşı mücadelenin çözülememesi

quote:

Orijinalden alıntı: santhora

En sonunda oyunu bitirdim. 1. cisini daha 1 saat oynamadan silmiştim. Acayip sıkmıştı. Fakat gerçekten bu sefer iyi iş yapmışlar. Sıkılmak ne kelime bitmesin diye dua ettim. Yalnızca bir sorum olacak arkadaşlar. Aşağıdaki resme bakarsanız herşeyi yaptım, oyun %100 görünüyor. Tüy müy ne varsa topladım:) Fakat son resimde görüldüğü üzere Assassins Tomb'ların 4 tanesi koyu renkte, yani yapılmamış görünüyor. Ben hepsini yaptım, zaten Altair'in kıyafetini falan aldım... Oyunda tamamen bitmişse bunlarda neyin nesi. Haritada görünmüyorlar. Yardımcı olursanız sevinirim...

BlackEdition diye bir mevzu mevcutmuş korsanlarda açılmıyormuş.İnternette oyncehenneminde araştır black editionu nedenini anlarsın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Derin Mavi -- 23 Nisan 2010; 1:00:18 >

• quote:

Orijinalden alıntı: rarely009

arkadaslar oyunu yuklerken bu hatayı alıyorum nedir sorunum acaba yardımcı olabılır mısınız

çalışan başka bir programla ilgili bir çakışma var onu kapatıp tekrar denemeni istiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SeRo-34

Son çıkan skidrow sürümü çok sağlam. Sadece bir dosya atıyorsun oyun tamamen sorunsuz oynanıyor sonra. Hiçbir ek ayara vs. ye gerek yok. İnternet bağlantısı da gerekmiyor. Eğer son çıkacak DRM li oyunlarda böyle kırılabilecekse bu sistemde ölmüş o zaman.

bencede öyle eğer bu şekilde oluyorsa bu kadar tantana çok yersizmiş meğerse
  • Çok kez sorulmuştur,bir kaç sayfa geriye baktım ancak rastlayamadım.x'inci kez cevaplansa da sorun olmaz herhalde.
    Gizli silahı kaçıncı seq'te buluyoruz?
  • Arkadaşlar bu oyun xp'lerde oynanmıyor mu?
  • FU®IEL,oynanır niye oynanmasın
  • battle of forli pc ye gelmedi mi gelecek mi
  • YodaTheMaster,

işlemci mokoko galiba. 4850 çok güçlü bir kart. ram de normal. en düşük kalite ile en yüksek kalite arasında ciddi fps farkı yoksa işlemci yetişemiyo demektir. oyun muhtemelen 2 çekirdekten fazlasını da kullanıyo ya da Intel destekli geliştirilmiş. 4 çekirdek işlemciye geçip ramleri de 4 e çıkartman lazım aslında

2. alternatif overclock. işlemciyi 2.6 yapabilirsen çok fark eder. çünkü çoğu oyun min 2.4 frekans hızı istiyo 2 çekirdek de olsa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Travis Touchdown -- 23 Nisan 2010; 9:35:38 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rectum Basher

YodaTheMaster,

işlemci mokoko galiba. 4850 çok güçlü bir kart. ram de normal. en düşük kalite ile en yüksek kalite arasında ciddi fps farkı yoksa işlemci yetişemiyo demektir. oyun muhtemelen 2 çekirdekten fazlasını da kullanıyo ya da Intel destekli geliştirilmiş. 4 çekirdek işlemciye geçip ramleri de 4 e çıkartman lazım aslında

2. alternatif overclock. işlemciyi 2.6 yapabilirsen çok fark eder. çünkü çoğu oyun min 2.4 frekans hızı istiyo 2 çekirdek de olsa

Bu oyun problemli aynı sorun bende de var.En yüksektede aynı fps en düşüktede hiç bir fark yok.3-5 fps bile farketmiyor.
  • 
Sayfa: önceki 192193194195196
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.