Yarbay
20 Mayıs 2006
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
58 üye
Görüntülenme
Toplam: 286 (Bu ay: 0)
Gönderileri
Arkadaşlar merhabalar,
Bir üniversitede yürütülecek proje kapsamında bazı portre modellemeleri ve diyalogların birbirine bağlanarak bir oyun gibi eğitici bir uygulama geliştirilmesi planlanıyor. Çok dehşet unreal engine 4 tarzı olması gerekmiyor unity ile bile olabilir.
Bu işi yapabilecek stüdyo, ajans ya da freelance tanıdıklarınız varsa lütfen pm gönderin.
2d ya da 3d olarak 4-5 farklı mekanda toplamda 20 kadar kişiyle karşılıklı diyaloglar olacak, kullanıcının verdiği belirli yanıtlara karakterlerimiz belirli cevaplar verecek. Bir de başarım sistemi olacak belli bir diyalog kurulduğunda.
Metinleri biz hazırlayacağız ve seslendirmede de aktif rol alabiliriz.
Örnek verecek olursam mass effect, ya da witcher 3 teki gibi diyolag bir diyalog sisteminden bahsediyoruz.
Lütfen yardımı dokunacak herhangi bir bilgiyi esirgemeyiniz.
Şimdiden teşekkürler.
Oynamak isteyenler pm atabilir.
3 adet arkadaşlara hediye etmelik keyim var
seriyi bilen ve seven bi arkadaş olursa memnun olurum
Merhabalar arkadaşlar
Bu hafta sonu ankara tarafından safranbolu ve abanta dogru gezmek istiyoruz. Bölgeyle ilgili git gör tat yap yapma diyeceğiniz tavsiyeleriniz varsa alabilir miyim?
Yedigöllere gitmek istiyorum ama yol baya virajlı ve uzun gibi, o yola değer mi? tercih edilecek olsa abant mı yedigöller mi görülmeli?
nerde ne yemeli, bilen arkadaşlar yardımcı olabilirse çok memnun olurum şimdiden teşekkürler.
Merhaba arkadaşlar
Bu kadar kullanıcısı olan formun bu kısmının sakinliği beni şaşırttı
Google gelen sonuclar hep 3-4 yıllık bari ben yeni konu açayım dedim. 2015 ve 2016 için 500-750lira arası iş görecek çok afili olmayan ankastre fırın tavsiyelerinizi/yorumlarınızı bekliyorum. Marka takintim yok iyi pişirmesi yeterli.
evet arkadaşlar
tüm bilgileriyle hesap alınacaktır teklifler pmden
oynanmış silahları fln açılmış olursa iyi olur
gamesdeal'da sıfırı 30 lira o yüzden mantıklı makul teklifler pmden bekleniyor
.
Arkadaşlar daha önce açılmadı sanırım konu. birbirimizi daha kolay bulmak için uplay ve psn nicklerimizi yazarsak faydalı olur diye düşünüyorum.benimki aynı.
iyi eğlenceler
http://www.mediamarkt.com.tr/mcs/product/DENON-AVR-1513-BKE2-AV-799-5.1-HD-Audio-Receiver-Ev-Sinema-Sistemi,103452,465566,1074527.html?langId=-14
Merhabalar
Uzun zamandır ev sinema sistemleri ile ilgileniyorum. Teknik jargona hakim olmakla birlikte detaylıca bir malumatım yok.
Esas niyetim bir z5500 ve media player ile optik baglantı yaparak 5.1 izlemekti ancak bu işin de sonu yok
istegim basları derin ve tok tizleri canlı ve net bozulmayan ses veren bir sistem
Alternatif olarak bir arkadaşımda sony dv740 var elden çıkaracak kendisi. Arasında illa ki fark olacaktır ama fiyat farkına değecek şeyler nelerdir? bu set için fiyat uygun mudur? bu setin alıcısı esasen kimdir? 1500 liraya kadar nasıl bir set oluşturulabilir?
player olması gerekmiyor usb ya da laptop üzerinden aktarım yapacağım için
ilgili ve bilgili arkadaşlardan yanıtlar beklemekteyim
şimdiden teşekkür ederim
Merhaba arkadaşlar,
Aslında diger anakonuya yazacaktım ama orası hayalet kasaba gibi olmuş o yüzden ben de yeni konu açtım.
Şimdi elimdeki sistem şu arkadaşlar:

CPU supply bunda 4pin
Şu an için gayet yeterli hiçbir sıkıntım yok şükür ama olur ya ileride biraz OC yaparım ve ekran kartını gtx670e çekerim diyerekten şöyle mümkünse modüler ve 80+ bir PSU arayışı içindeyim
Bütçe250-300e kadar
şunları begendim ama hangisi dersiniz ya da daha iyi bir alternatif varsa onu da almaya hazırım. Teknik tabloyu verdim ona göre ve fiyatına göre deger degmez diye degerlendirerek bir fikir verirseniz sevinirim. Şimdiden teşekkürler
http://www.teknobiyotik.com/donanim/psu-guc-kaynagi-power-supply/aerocool-strike-x-800w-80-plus-silver-66a-12v-single-rail-moduler-guc-kaynagi.html
http://www.vatanbilgisayar.com/guc-kaynagi/ocz-ocz-zs750w-eu-zs-serisi-80plus-750w-guc-kaynagi/productdetails.aspx?I_ID=60478
------
Hakkında
Forum İmzası:
Hayatınızda iki önemli gün vardır. Doğduğunuz gün ve niye doğduğunuzu bulduğunuz gün. Mark Twain
Forum İkinci El İmzası:
Uzun süredir referans almıyorum. Şimdiye kadar 20 bin liralık ikinci el alışverişim olmuştur. Laptop, telefon, oem, konsol, kamera, dijital ürünler... Soru işareti olan profile bakabilir.
Sistem ve Tercihleri
Bilgisayar
PC
Otomobil
Citroen
Mobil cihaz
Oppo
Operatör
Vodafone
ISS
Superonline
Oyun Platformu
PC
Steam
JackaL_TR
TV
Panasonic
Ses Sistemi
Edifier
Tablet
Samsung
Notebook
Asus
Fotoğraf Ekipmanları
Sony
Motosiklet
KTM
Kulaklık - Amfi
Creative
İşlemci
Intel
Anakart
ASRock
Sabit Disk
Seagate
Sabit Disk
Adata
Ekran Kartı
Gigabyte
Kombi
Baymak
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 7 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: 3 hafta
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 5.195
İkinci El Bölümü Mesajları: 372
Konularının görüntülenme sayısı: 22.357 (Bu ay: 388)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 260 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Oyun
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.