Şimdi Ara

Assassin's Creed 2™ (ÇIKTI) (193. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5.267
Cevap
2
Favori
355.461
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 191192193194195
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: The_TaLos

quote:

Orijinalden alıntı: Voilet

quote:

Oynadığım en iyi oyunlardan biri, 2-3 gün önce bitirdim ben de. Gerçekten muazzam. Bu arada 4. cap'i bulabilen var mı? Bende bir tane boş, bir tane Florance ven Venedik cap'i var. 4.sü boş?

Hocam tüm tüyleri toplamanız gerekli 4. cape Auditore Cape bu karnaval bölümünde taktığımız siyah pelerin.

Teşekkürler

Hocam link verebilirmisin gerçekten önemli bekliyorum teşekkür.

• quote:

Orijinalden alıntı: yabka

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Voilet

quote:

Oynadığım en iyi oyunlardan biri, 2-3 gün önce bitirdim ben de. Gerçekten muazzam. Bu arada 4. cap'i bulabilen var mı? Bende bir tane boş, bir tane Florance ven Venedik cap'i var. 4.sü boş?

Hocam tüm tüyleri toplamanız gerekli 4. cape Auditore Cape bu karnaval bölümünde taktığımız siyah pelerin.

Teşekkürler

Hocam link verebilirmisin gerçekten önemli bekliyorum teşekkür.

http://uk.guides.ign.com/guides/14302493/page_53.html
    Burda ayrıca The Truth için gerekli olan Glyphler var Statue lar var. vs .vs.

• quote:

Orijinalden alıntı: mumak

quote:

Orijinalden alıntı: Gordon_Freman

quote:

Orijinalden alıntı: feriox

Ya bu uçuş makinesini 2. kere kullandığımızda amaç nedir? çatılardaki okçuları tekmelemekmi?

Tamamen keyfi.

aslında keyf sayılır ama asıl amacı oyunu xbox360 da oynayanlar eğer ilkinde tamamlayamadığı achivement varsa onları tamamlaması için yapılmış diye okumuştum

Eyvallah sağolun
    İki üç tur atıp oyunu sildim yapacak bir şey kalmamıştı.

• quote:

Orijinalden alıntı: Ekinokx

Arkadaşlar benim codexler 16 da kaldı başka bulamıyorum bilgisi olan varmı acaba oyunum orjinal herhangi bir sıkıntım olmadı bu sorun hariç.

Satıcılardan şehir haritalarını satın al. Daha sonra tüm şehirleri tek tek dolaşıp haritaya aç. Haritadan simgelerin üzerine gelip codex olup olmadıklarını kolayca anlayabilirsin.

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: atquare

sonunda bende oynayabildim bu şaheseri..
    Sahiden güzel yapmıslar
    Bu arada arkadaşlar bişeyi çözüyoruz şifre veriyo bize 1. sanırım onu çözemeyenler şifre şu olucak:
    2 4 6 8 yada
    2 4 6 8 2 yani haç işareti yapıyoruz.

Oyunu bitirdim ama karşıma çıkmadı hiç. Neyi çözdükten sonra çıkıyor o karşımıza?

Duvarlarda bazı simgeler var. O simgelere bakıp "E" tuşuna basıyıorsun ve şifreyi çözmeye çalışıyorsun. Ama arkadaşın yazdığı şifreleri öğrenmekle şifre çözülmüyor. Mesela bazı resimlerde gizlenmiş olan elma figürünü bulman gerekiyor. Şifre bu şekilde çözülüyor. Bu şekilde çözdüğün zaman şifreyi kendisi veriyor. Yani bu şifreleri öğrenmekle hiçbir şey çözülmez.

quote:

Orijinalden alıntı: oguZmir

arkadaslar bu bolumde karşıdaki elemanlara ateş etmem gerekiyor.ateş ediyorum ama bi turlu hedefleri vuramıyorum hedefe nasıl kilitleniyor?bana bir yardımcı olurmusunuz simdiden tesekkurler.

F tuşuna basıp nişan alıyorsun. Sonra sol fare tuşuna basıyorsun ve ateş ediyorsun. Böylece adam mefta oluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi captainfb -- 21 Nisan 2010; 14:10:21 >

• Oyunda çok fazla "fps" dalgalanması var
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: atquare

sonunda bende oynayabildim bu şaheseri..
    Sahiden güzel yapmıslar
    Bu arada arkadaşlar bişeyi çözüyoruz şifre veriyo bize 1. sanırım onu çözemeyenler şifre şu olucak:
    2 4 6 8 yada
    2 4 6 8 2 yani haç işareti yapıyoruz.

Oyunu bitirdim ama karşıma çıkmadı hiç. Neyi çözdükten sonra çıkıyor o karşımıza?

glyph ti sanırım.
    hani kısa filmleri birleştiriyoruz falan varya onlar.
    2 4 6 8 değil
    2 4 5 6 8 olacak..

• Oyun orjinal olmak zorunda mı,kopyalarda sorun varmış sanırım,öyle duymuştum
  • quote:

Orijinalden alıntı: *ORION*

Oyun orjinal olmak zorunda mı,kopyalarda sorun varmış sanırım,öyle duymuştum

Orjinalde kopya koruması yüzünden, korsan daha sorunsuz desem
  • arkadaşlar story mod a girdiğimde connection yazıyo ve takılıyo bunu bi çözümü var mı?

• Az önce bitirdim. Dehşet olmuş. Oyun ilk duyuruldugunda Altair ile oynamadığımızı öğrenince üzülmüştüm ama Ezio'da en az Altair kadar feci çıktı. Ezio'ya uzuldum bu arada adam o kadar yaptı etti ama kadın ona birsey anlatmadı asla ogrenemeyecek.
  • arkadaslar oyunu yuklerken bu hatayı alıyorum nedir sorunum acaba yardımcı olabılır mısınız

• Az önce ben de bitirdim, çok güzel olmuş harbiden :)
    Bu truthlara falan hiç bulaşmadım ben. onları yapınca ne oluyor ?
  • Yaaa arkadaşlar bu tombs görevinde santa mrco var bunda bi yerde duvarda bı nesne var ve onunla zıplayıp sagdakı tahta cubuga tutunmam gereklı ama bı turlu olmuyor nasıl yapılıyor acaba yapan varmı ????

Hatırlamayanlar ıcın

http://www.youtube.com/watch?v=DvyJj4ZOEM4

bu vıdeonun 3.33 sanıyesınde ezıo oraya dıkkat edersenız ne demek ıstedıgımı anlarsnız ;)
  • quote:

Orijinalden alıntı: sagemen

Yaaa arkadaşlar bu tombs görevinde santa mrco var bunda bi yerde duvarda bı nesne var ve onunla zıplayıp sagdakı tahta cubuga tutunmam gereklı ama bı turlu olmuyor nasıl yapılıyor acaba yapan varmı ????

Hatırlamayanlar ıcın

http://www.youtube.com/watch?v=DvyJj4ZOEM4

bu vıdeonun 3.33 sanıyesınde ezıo oraya dıkkat edersenız ne demek ıstedıgımı anlarsnız ;)

orada bende takılmıştım arkadaşım , prens of persidaki gibi acaba duvardamı koşuyor dedim(duvarda ki izde insanı kandırıyor) ama öyle değilmiş , duvara doğru düz yukarı koşup sonra sağa doğru atlıyacaksın :)

• oynamaya başladım görev çeşitleri açısından kendini tekrar etmekten kurtaramamışlar oyunu hatta bundaki görev çeşidi daha az birincidekinden
  • hey allahım yaw daha ilk bölümü geçemedim

bu lanet bebeği nasıl geçecez?

elini ayağını oynat diyor oynatıyorum bişey olmuyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: (((TeAcHeR)))

hey allahım yaw daha ilk bölümü geçemedim

Yapma hocam senin bebek kusurlu doğmuş o zaman. Bu bebekten hayır gelmez sana .

Dikkatlice bas dediği tuşlara sırasıyla basıcaksın. Bu durum ilerde de karşına çıkıyor. Bazen ara videolarda sana hareket yaptırıyor bu şekilde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sp@wn -- 22 Nisan 2010; 11:21:05 >

• quote:

Orijinalden alıntı: sp@wn

quote:

Orijinalden alıntı: (((TeAcHeR)))

hey allahım yaw daha ilk bölümü geçemedim

Yapma hocam senin bebek kusurlu doğmuş o zaman. Bu bebekten hayır gelmez sana .

Dikkatlice bas dediği tuşlara sırasıyla basıcaksın. Bu durum ilerde de karşına çıkıyor. Bazen ara videolarda sana hareket yaptırıyor bu şekilde

yaw iki elinide oynatacakmış namussuz

neyse baya bi ilerledim ama sarmadı yaw,zaten ilkinide sevmemiştim bu oyunun iki saat konuşmaları bitmiyor

• oyunu en yüksekte de en düşükte de 10-15fps arası akıcı bir şekilde oynuyorum hadi hayırlısı
  • quote:

Orijinalden alıntı: YodaTheMaster

oyunu en yüksekte de en düşükte de 10-15fps arası akıcı bir şekilde oynuyorum hadi hayırlısı

Performans farkı olmuyor mu?

Bir hata var demektir bu. Ben akıcı şekilde oynuyorum...
  • 
Sayfa: önceki 191192193194195
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.