arkadaşlar burda kaldım başka bir arkadaşda burda takılmış ve dile getirmişti.görev yerine geliorum başka göreve atamıor.videosunu buldum parlayan yere geldikten sonra bir video girmesi lazım ama öle bişey olmuor.
VİDEO LİNK burdan belki hatırlarsınız görevi.şimdiden tşkler...
yaaaa sinir oldum bende aynı yerde takıldım 3 gündür çözüm arıyorum yok yok yok.
oyuna yeniden başladım aynı yere geldim ama netice aynı.
LÜTFEN YARDIM...
Zahmet edip biraz yukarı baksaydınız çözümünü söylemiştim.Ama yine söyleyim Assassin Tomb görevini yapmanız lazım ubisof logosunun olduğu yer..
Assassin tombla bir alakası yok karıştırmayalım akılları Assassin Tomblar zorunlu görev değil Altair Armoru açmak için bir yan görev burada sorun büyük ihtimal eski values.db dosyasından kaynaklanıyor misal bende 1800 Pairsli server'ın ilk values dosyasında mezarlardan biri açılmıyordu 1907 Pairs olan values.db ve server'ın 0.44 lü sürümünü kurunca tüm yan görevleriyle oyunu bitirdim
Hocam bendede aynısı oldu ve assassin tomb görevini yaptım yeni görev açıldı..Denemekten zarar gelmez bir denesinler..
kurulumdan sonra yapıcaklarım hakkında yardımcı olabılecek varmı closed the connectıon dıyor daha oyuna girmeden play now dedığimde.
Oynadığım en iyi oyunlardan biri, 2-3 gün önce bitirdim ben de. Gerçekten muazzam. Bu arada 4. cap'i bulabilen var mı? Bende bir tane boş, bir tane Florance ven Venedik cap'i var. 4.sü boş?
Dediğim gibi codexler 16 da kaldı tüm haritalarıda aldım ama değişen bişey yok başka codex göstermiyor.
Şehirin haritasını al(Nerden alıyoruz deme sakın ) çıkar codexler.
Art Merchant buralardan tabloları ve haritaları alıyorum ve aldım hepsini tüm şehirleri tekrar gezdim almadığım gözden kaçırdığım varmı diye ama hepsini almışım ve 16 da kaldı codexler başka yok, ya hepsini topladım ama hala 16 yazıyor bug gibi bişey oldu yada bilemiyorum aklıma başka bişey gelmiyor.
Bug olabilir belki, ama internete göz at bence codex sayfaları haritada çıkmasa bile yerleri bellidir.
quote:
Orijinalden alıntı: Ekinokx
Art Merchant buralardan tabloları ve haritaları alıyorum ve aldım hepsini tüm şehirleri tekrar gezdim almadığım gözden kaçırdığım varmı diye ama hepsini almışım ve 16 da kaldı codexler başka yok, ya hepsini topladım ama hala 16 yazıyor bug gibi bişey oldu yada bilemiyorum aklıma başka bişey gelmiyor.
Peki wievpointlerin hepsine çıktın mı? ben son codex'i Venedikte buldum haritanın açılmamış bölümünde buldum... Kartal işareti olan kulelerin hepsine çık devamı gelecektir büyük ihtimal
quote:
Orijinalden alıntı: The_TaLos
Oynadığım en iyi oyunlardan biri, 2-3 gün önce bitirdim ben de. Gerçekten muazzam. Bu arada 4. cap'i bulabilen var mı? Bende bir tane boş, bir tane Florance ven Venedik cap'i var. 4.sü boş?
Hocam tüm tüyleri toplamanız gerekli 4. cape Auditore Cape bu karnaval bölümünde taktığımız siyah pelerin.
quote:
Orijinalden alıntı: assassin creed
quote:
Orijinalden alıntı: OzanSRC
quote:
Orijinalden alıntı: assassin creed
quote:
Orijinalden alıntı: yabka
quote:
Orijinalden alıntı: B_A_R_I_S
arkadaşlar burda kaldım başka bir arkadaşda burda takılmış ve dile getirmişti.görev yerine geliorum başka göreve atamıor.videosunu buldum parlayan yere geldikten sonra bir video girmesi lazım ama öle bişey olmuor.
VİDEO LİNK burdan belki hatırlarsınız görevi.şimdiden tşkler...
yaaaa sinir oldum bende aynı yerde takıldım 3 gündür çözüm arıyorum yok yok yok.
oyuna yeniden başladım aynı yere geldim ama netice aynı.
LÜTFEN YARDIM...
Zahmet edip biraz yukarı baksaydınız çözümünü söylemiştim.Ama yine söyleyim Assassin Tomb görevini yapmanız lazım ubisof logosunun olduğu yer..
Assassin tombla bir alakası yok karıştırmayalım akılları Assassin Tomblar zorunlu görev değil Altair Armoru açmak için bir yan görev burada sorun büyük ihtimal eski values.db dosyasından kaynaklanıyor misal bende 1800 Pairsli server'ın ilk values dosyasında mezarlardan biri açılmıyordu 1907 Pairs olan values.db ve server'ın 0.44 lü sürümünü kurunca tüm yan görevleriyle oyunu bitirdim
Hocam bendede aynısı oldu ve assassin tomb görevini yaptım yeni görev açıldı..Denemekten zarar gelmez bir denesinler..
sorunuda çözdüm 1908 values buldum program files daki dosyadaki ile değiştirdim ve şimdi görevlere devam edebiliyorum.bu sorunla karşılaşanlar 1908 values bulup indirsinler.20 kb lık dosya sadece dediğim yere yapıştırın ve oyuna devam edin
quote:
Orijinalden alıntı: Voilet
quote:
Orijinalden alıntı: The_TaLos
Hocam tüm tüyleri toplamanız gerekli 4. cape Auditore Cape bu karnaval bölümünde taktığımız siyah pelerin.
Teşekkürler
arkadaşlar 0.44 sürümü ile oynuyorum 11. bölümdeyim herşey düzgündü ama şuan oyuna girdiğimde savelerim görünmüyor new game cıkıyor sadece. sebebi nedir bilen varmı? savelerim nereye gitti en baştan oynamak cok zor olur çaresini bilen varmı bunun?
Bende orjinal var hocam oyunun. Birkez banada olmuştu. Oyundan çıkıp geri girdiğimde düzelmişti. Denemenizi tavsiye ederim.
denedim aynı pc yi yeniden bile başlattım farketmedi. bütün savelerim uçmuş sanki
güzel oyun ama oynanışı saçma korumanın yanındaki diğer korumayı öldürüyorum yere koyuyom cesedini herif mal mal bakıyo cesede 2 dakika sonra işini yapmaya devam ediyo
ulan arkadaşın ölmüş tepki ver acık
quote:
Orijinalden alıntı: core_eye
güzel oyun ama oynanışı saçma korumanın yanındaki diğer korumayı öldürüyorum yere koyuyom cesedini herif mal mal bakıyo cesede 2 dakika sonra işini yapmaya devam ediyo
Nasıl olmuş bilmiyorum, belki bug falandır. Normalde bir askeri öldürüp, cesedini ortada bırakınca arkadaşı gelip bakıyor. O esnada sen onu da öldürüyorsun tabi arkadan, o ayrı mesele
quote:
Orijinalden alıntı: smoglu
quote:
Orijinalden alıntı: core_eye
Nasıl olmuş bilmiyorum, belki bug falandır. Normalde bir askeri öldürüp, cesedini ortada bırakınca arkadaşı gelip bakıyor. O esnada sen onu da öldürüyorsun tabi arkadan, o ayrı mesele
tamam işte gelip bakıyo öldürme izle onları adam bi süre sonra sıkılıyo cesede bakmaktan eee s..erim ölmüşse ölmüş falan diyo sanırım koruması gereken adamı kaçırmıyo koşup diğerlerine haber vermiyo mal mal cesede bakıyo ölü sevicimidir nekrofilimidir anlamıyorum bu bekçiler
Tamamda hocam yerde ki cesede bakmaya gelen bekçinin arkadaşı olduğunu nerden biliyorsunuz.Belki gıcık oluyordur ''iyiki öldü lan'' deyip gidiyordur
arkadaslar bu bolumde karşıdaki elemanlara ateş etmem gerekiyor.ateş ediyorum ama bi turlu hedefleri vuramıyorum hedefe nasıl kilitleniyor?bana bir yardımcı olurmusunuz simdiden tesekkurler.
Nişan aldıktan sonra basılı tutucaksın.Lazer gibi 3 yandan ortaya doğru çizgiler gelecek.Tam ortaya gelince bam !