Şimdi Ara

Assassin's Creed 2™ (ÇIKTI) (196. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5.267
Cevap
2
Favori
355.461
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 194195196197198
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: kkratoss

Oyuna yeni başladım.Merak ettiğim bir şey var.Altair bizim elemandan daha hızlı ve atikti sanırsam.Yoksa sadece ben mi böyle düşünüyorum

Bende öyle sezdim
  • Low Ayarlar

Low'daki FPS

High Ayarlar

High'daki FPS

• 75.000 F var arkadaşlar paramı en iyi nasıl değerlendiririm
  • quote:

Orijinalden alıntı: Furkan*

75.000 F var arkadaşlar paramı en iyi nasıl değerlendiririm

Şehire yatır hepsini geliştirince manyak para geliyor
  • Normal olarak bitirenler (yani Black Edition olmayanlar) kaç tane Templar's Lair vardı oyunda? Ya da Venedikte Tersanenin orda Templar's Lair çıktı mı? Black Edition save'ini yüklemiştim de ondan merak ettim normalde de var mı diye
  • Ok , teşekkürler tavsiye için
  • Bende yükledim en sonunda, full detay açabildim 40-50 arası gidip geliyor fps.

İlk oyunu hiç beğenmemiş biri olarak bu oyunu oldukça sevdim daha aksiyonlu sıkmayan bir yapıya kavuşmuş İtalyan aksanı da süper olmuş keşke Türkçe altyazısı da olsa oyunun.
  • İngilizce altyazıyada razıyım
  • quote:

İngilizce altyazıyada razıyım

Var zaten ing altyazı options dan açacaksın ?
  • quote:

İngilizce altyazıyada razıyım

İngilizce altyazı var zaten.
  • Bende yok bi ayarı falanmı var
  • benim oyunda parlaklık çok fazla ya yani örneğin leonardonun evinin camları parlıyor ve duvar arkasındanda görebiliyorum. sorun nedir?
  • Oyunu keyif alarak bitirdim, artık AC 3'ü bekleyeceğiz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cpt. Miller -- 23 Nisan 2010; 20:26:30 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: OzanSRC

Normal olarak bitirenler (yani Black Edition olmayanlar) kaç tane Templar's Lair vardı oyunda? Ya da Venedikte Tersanenin orda Templar's Lair çıktı mı? Black Edition save'ini yüklemiştim de ondan merak ettim normalde de var mı diye

Normalde hiç TL yok. Sadece özel versiyonlarda 3 tane var.
  • İçimden bir ses ac3 günümüzde geçecek diyor.Bizim oğlan animusa gire gire suikastçi olacak iyice
  • Beyler bir sorunum var.. amd 64 x2 5600+ 2.8ghz işlemci - 4850 iceq4 turbo ekran kartı - 2gb ram ile oyunu 1280x768 çözünürlükte tüm detaylar açıkken ve 4x multisampling varken 26 fpslerde oynarken ayarları kıstıkça dahada düşüyor fps ne yapmak lazım iyi bir optimizasyon yakalamak için bu tarz bir sistem bu oyunu 30 fps üstü oynatmaya yetmez mi yahu... Yardıma ihtiyacım var oyun kalabalık noktalarda 20 fpslerde sürünüyor..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi freshmind -- 23 Nisan 2010; 22:48:10 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: experienced

quote:

Orijinalden alıntı: sagemen

Yaaa arkadaşlar bu tombs görevinde santa mrco var bunda bi yerde duvarda bı nesne var ve onunla zıplayıp sagdakı tahta cubuga tutunmam gereklı ama bı turlu olmuyor nasıl yapılıyor acaba yapan varmı ????

Hatırlamayanlar ıcın

http://www.youtube.com/watch?v=DvyJj4ZOEM4

bu vıdeonun 3.33 sanıyesınde ezıo oraya dıkkat edersenız ne demek ıstedıgımı anlarsnız ;)

orada bende takılmıştım arkadaşım , prens of persidaki gibi acaba duvardamı koşuyor dedim(duvarda ki izde insanı kandırıyor) ama öyle değilmiş , duvara doğru düz yukarı koşup sonra sağa doğru atlıyacaksın :)

Yaa Deli Olucam Yaa biturlu gecemedım burayı yardım edın lutfen yaaa atlayamıyorum ordan kayarak puf noktası ne ????

• quote:

Orijinalden alıntı: YodaTheMaster

quote:

sisteminde iyi aslında

valla en düşük hiç detaysız açıyorum sadece çözünürlük 1440*900 nafile yine 10-15fps arası gidip geliyorum. işlemciyi 2.2'ye çektim zaten soğutucu yok fazla da çıkmıyor. yine nafile.

sistem yanda panelde yazıyor bende takılma var çözünürlük aynı nedir çözemedim gitti ki istedigim ayarda açayım gene ufak takılmalar oluyor oyundan sogudum 1 dede böleydi nedir sorun anlamadım ben

• @DiciQ

v-sync açıkmı kapalımı ?

Açıksa çok kasma yapar kapatmayı dene
  • http://img651.imageshack.us/i/adszex.jpg/

oyun sorunlu demekki. o kadar da güçlü işlemci istemiyo ama bu düşük fpsnin nedeni işlemci malesef
  • 
Sayfa: önceki 194195196197198
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.