Şimdi Ara

Arızalanan Ekran Kartı QP Bilişim Ve ASUS Infocomm Sorunu [ ÇÖZÜLDÜ ] (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
308
Cevap
3
Favori
21.881
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
326 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Türkiye garabti pişmanlıktır. Yurtdışından alın kafanız rahat olsun direk değişim. Sorgu sual yok. Hemde daha ucuz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

İnstagram: LeatrixCreative
  • tazmannia T kullanıcısına yanıt

Nasıl yani sizin kartınızı nasıl iade etmediler?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yahu bilimi, sanati, teknolojiyi, uretimi, kulturu, liyakat ve nitelikli üretim gerektiren hicbir şeyi yapamıyoruz ulkede, bari ticareti düzgün yapalim be!

Sadece sermaye, biraz da ahlak ve karakter gerektiriyor, zeka, beceri, hicbir sıradışı nitelik gerektirmiyor. Ondan al, buna sat: Bu kadar basit. Azıcık, birazcık, minnacık karakteriniz olsun...

Yazıklar olsun!

Türkiye TÜRK'LERİNDİR, ne mutlu TÜRK'ÜM DİYENE!
  • Olayı takibe aldım. Yakın zamanda iş yerlerimiz için yüklü miktarda alışveriş yapılacaktı. Ar-ge bölümü ve Tasarım bölümü için bir çok üst seviye ekipman alınacaktı. Farkında değiller ama çok büyük kayıpları oluyor. Bu ve benzeri olaylar tercih yapmamda büyük önem taşıyor. Satın alma departmanına OEM parça listesi verdiğimde bu olaylar yüzünden Asus ve diğer adı geçen mağazaları kara listeye alıyorum. Stok geldiği zaman yaklaşık 20-25 adet üst seviye (ryzen 5950x + minimum rtx 3070 ) kasa toplanacak. Tasarım sorumlusu da sağ olsun sözüme güvenir. Kendisi de bana uyarsa en az 40-50 üst seviye kasadan kayıp yaşıyorlar.

Bu firmalar buraları okuyorsa dikkat etsinler... Bu forumda zaman geçiren, fikir belirten insanlar 10-12 yaşında değil. Çoğu adamın foruma katılma zamanı 15 seneden fazla. Bu başlıklar açıldıkça sorunları çözmeyip, tabiri caiz ise dolandırıcı gibi davranıldığı zaman çok kayıp yaşıyorsunuz.

Hocam umarım tez zamanda sorun lehinize sonuçlanır. Konuyu takip ediyorum, lütfen güncellemeye devam edin. Tutumları nasıl olacak merak ediyorum.

Zamanınızı nasıl yönetirseniz , yaşamınızı da öyle yönetir ve öyle yaşarsınız.

• QP Bilişim kullanıcısına yanıt

Öncelikle mining olayı bitse ve 3060ti fiyatları 4000-5000 TL'Ye düşse yine bu arkaşa 6500 TL para iadesi yapacak mıydınız? Bunu kendinize sorun?

Magdur olan arkadaşımız en dogru şeyi yaparak kartın birebir degişimini yoksa misliyle degişimini talep etmiş. Fiyatlar arttıgı için siz kar edeceksiniz az para ödeyerek ama aynı şeyi fiyatlar düşseydi yapacak mıydınız? Çok merak ediyorum. Yapmayacagınıza adım gibi eminim. Böyle insanların ahını alarak hiç bir yere varamazsınız

Bu arkadaş zaten sizi THH'ye ekran kartımın degişimini talep ediyorum ekran kartı yoksa misliyle degişim talep ediyorum diye sizi şikayet ederse 6 ay sonra zaten paşa paşa vereceksiniz. Niye insanların zamanlarını çalıyorsunuz? İnsanları üzmek ve magdur etmekten zevk mi alıyorsunuz?

EDİT: Son olarak, caydırıcılık şart bu ülkede orman kanunları işliyor. Tüketici hakem heyetine verilen frimalar davaları kaybedelerse, devletin müşteriye ödenen veya degişim yapılan ürünün güncel tutarı kadar ayriyetten bu frimalara ceza kesmesi lazım. Yada tam para degil 2-3 katı misliyle devletin para cezası kesmesi lazım. Frimalar ceza korkusundan ve THH'nin müşteriden yana karar verecegini bilecekleri için mecbur müşterinin dedigini yapmak zorunda kalacaklardır. Caydırıcılık şart.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Harun.E.D -- 10 Haziran 2021; 10:59:40 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Wampire^^

Amazon TR miydi hocam? Benim de 1000₺ küsür anakartı iade etmek istedim 4-5 kere kayıt açtırdım Kargo bir türlü almaya gelmedi

Aslında Logitech destek olayına şaşırdım. Benim mekanik klavyem bozulmuştu. Daha doğrusu teşhir
    Ürün almıştım %60 ucuz diye, satıcı yenisini gönderir Logitech demişti. Harbiden de teşhir mi değil mi hiç araştırmadan sormadan Hollanda’dan yenisini gönderdiler. 1 yıl sonra aynı mekanik klavyeme çay
    Dökülmüştü ama 3-4 gün sonra 5 tuşu çalışmadı. Gene yazdım video atın dediler attım, bu sefer en üst modelden gönderdiler :)

evet hocam amazon tr

siz kartı gönderin yinede malesef bizim ülkede amazonu sömürenlerde inanılmaz fazla. bu gidişle adamlar hadi len yeter artık derse şaşırmam yani. aşırı suistimal ediliyor.. adamlar acaip müşteri odaklı. 30 yıllık tc yim böyle birşey görmedim ben.

• Aynen doğru diyorsun, hatta mesajımdan o kısmı sileyim. ARAMEX diye dubaili Kargo elit dedik uluslararası dedik adamlar daha beter çıktı gelmiyor almaya. Bide numaramı yanlış girmişler güya hep aradık sizi diyorlar ilginç. Çok fena da paketleme yaptım, onlarda öyle yapıyor diye.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Amazona çok güvenmeyim,her nedense defalarca madur edildim,hakem heyetine gittiğinizde , ürün bizden alınmamış satıcısı amazon germany ithalatçısı da son kullanıcı diyerek bir güzel işin içinden paçayı kurtarrrlar,konuda bahsi geçen vga amazon trden alınmış olsa farklı bir işlem yapılacağını düşünen polyanalar,aynen size ürün değiştirme politikamız yok iade olacak , yeniden alabilirsiniz diyecekler ve aradaki fiyat farkınıda karşılamayacaklar.Tecrübe ile sabittir.

{GİGABYTE X38 DQ6}{q6600@4200MHZ cooling by swiftec}{2*1024 GSKİLL 6400HZ@1200MHZ 4-4-3-4}{Sapphire 2900pro@1009/1250 COOLİNG BY Mcw60 }{4*250GB SEAGATE 7200.11 SATA2 RAİD 0+1tb depo}{COOLERMASTER STACKER @GATEWATCH@COOLWATCH@MUSKEETER@SİLVERSTONE}{WATER CHİLLER}{ENERMAX GALAXY 1000W}{LOGİTECH Z-680}{LOGİTECH mx1000&G7 with RAPTOR P2}}
  • Arkadaşlar Türkiye'de mağdur olursunuz başka yolu yok.

Intel 13900K || Asus ROG Maximus Z790 Apex Encore || MSI RTX 4090 SUPRIM X || G.Skill Trident Z5 2x16GB DDR5 8000Mhz CL36 || Asus ROG Ryujin III 360 EVA-02 Edition Liquid Cooler || Asus ROG Swift OLED PG32UCDM Monitör || Samsung 2TB 980 Pro NVMe M.2 SSD || Kingston FURY Renegade 1TB || Toshiba MG08ACA16TE 16TB HDD || Asus ROG Hyperion EVA-02 Edition Case || Steelseries Apex Pro Gaming Keyboard || Razer Deathadder V3 PRO White Wireless Gaming Mouse || SteelSeries Qck Prism XL Destiny 2 Edition Mouse Pad || Creative Sound Blaster AE-9 Sound Card || Edifier S350DB Speaker || SteelSeries Arctis Pro Wireless Gaming Headset || TP-Link Archer AX90 Router || Asus ROG THOR 1200W Platinum II PSU || Schneider APC BX1400U-GR 1400VA UPS
  • DESTEK İÇİN UP

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    TÜRK ÖVÜN, ÇALIŞ, GÜVEN...Cebren ve hile ile aziz vatanın kaleleri zaptedilmiş, bütün tersanelerine girilmiş, bütün orduları dağıtılmış ve memleketin her köşesi bilfiil işgal edilmiş olabilir. İktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hatta hıyanet içinde bulunabilirler.Ey Türk istikbalinin evladı! İşte, bu ahval ve şerait içinde dahi vazifen, Türk İstiklâl ve Cumhuriyeti
  • _____________________________
    B550-XE - 5950X - ASUS RYUJIN 360MM - RTX 3080 SUPRIM X - 4X16 GSKILL 3600 MHZ NEO - MQ278Q - 144 MHZ 2K - OPTIX 27" 165MHZ 2K - MP600 PRO 1 TB - CORSAIR AIRFLOW WHITE - SS ARTRIC 7 - SS SENSEI - SS APEX 3 - HX1200 - ASUS HYPERX GEN4 - SUPRIM X MOUSEPAD
  • yok kardeşim o zaman direk değişim nabza göre şerbet diyorlar ya o misal

zamanında gtx 950 kartımı vektrona gönderdim kronik arızasından ötürü değişim değil para iadesi istiyorum dememe rağmen ısrarla 20 gün bekletip aynı modelle değişim yaptılar. şu an olsa para iadesi yaparlar

Şu konuların açıldığı iyi oldu görsün herkes

• Öncelikle tekrardan destek olan herkese çok teşekkür ederim, konuda mesaj kalabalığı olmaması açısından yorum yapan herkese teşekkür edemiyorum, ancak destekleriniz benim için ve benzer mağduriyet yaşan herkes için çok kıymetli, saolun.

Biraz önce Asus genel merkezinden olduğunu söyleyerek Aslıhan Hanım aradı. Nereye yaptığım başvuru sonrasında bana dönüş sağladı bilmiyorum. Arızalanmış ve değişim kararı çıkmış ekran kartım için muadil kart verebilmek için çalışmalarının devam ettiklerini ancak kesin olumlu sonuçlanıp sonuçlanmayacağını bilmediklerini söylediler. Kısa bir görüşme oldu, konu ile ilgili bana her zaman ulaşabileceklerini söyledim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kartalım -- 10 Haziran 2021; 10:42:23 >
    i7-10700 | MSI Z490 A-PRO | 2 X 16 GB 3600MHz Corsair Vengeance RGB Pro | MSI Suprim X RTX 3070 Ti | MSI MPG A850G 850 W | MSI MAG FORGE 100R | MSI Optix G241 23.8" | Razer Diamondback - Chroma | Razer KBD Blackwidow | Razer Barracuda X
  • qp den daha önce alışveriş yapmıştım ama şimdi soğudum siteden.

"Once we were many, now we are few. Hunters, killers of the world’s filth. Witchers. The ultimate killing machines. Among us, a legend. The one they call Geralt of Rivia. The White Wolf."
  • fenomenhaa kullanıcısına yanıt

Evet hocam Amazon'a da pek güvenmiyorum. Bir ürün aldım karttan para çekti 5 dakika sonra iptal ettim, ödeme ret oldu demişti, o sebeple acaba sıkıntı mı var dedim iptal ettim tekrar satın almak için. 17 gün sonra paramı geri yolladılar. Kuru özürden başka bir cevap almadım. En azından 200 TL indirim kuponu falan verselerdi bir nebze müşteri memnuniyeti yaşardım.

Degişim konusunda aynı üründen yoksa zor degişim yaparlar. Arkadaş monitör almıştı ölü pixelli çıkmıştı degişim yaptılar ona. İndirimli almıştı. İndirimli fiyattan degişim yaptılar. Başka frima olsa para iadesi yapıp tekrar satın alın diyebilirdi. Ama 1 sene önce ucuza alınan ürünü stokta yoksa aradaki güncel kur ve fiyat farkını saglayacaklarını hiç sanmıyorum...

Amazonda ben de ufak bir sıkıntı yaşadım kendi sitelerinden kaynaklı taksit yapmadı ürün tekti, iptal edip stoğa girince fiyatını artırdılar. Ama arızalı üründe iade edin stokta varsa alın biz aradaki farkı iade ederiz diye gerek TR gerek USA çok kez söyledi tarafıma. Ayrıca satıcı Almanya olan ürünlere TR bakmaz THH de Almanya üzerinden ithal ettiğiniz gözükür. Faturasını bile TR den alamazsınız, DHL'den istemek durumunda kalıyorsunuz. Yurtdışından getirtilen hiçbir ürüne THH bakmaz zaten.

Her yerde sorun yaşanabilir doğaldır ama burda şirket yaklaşımı ve müşteri memnuniyeti önemlidir. Hangi firma ölü piksel çıkınca veya 14gün içinde İADEYE UYGUN ürünleri sorgusuz sualsiz kuralına uygun, olması gerektiği gibi kabul ediyor? Yine aralarında en düzgünü amazon.

Ekleme: Hatta taksit falan yaptırılmayacaksa şahsi tercihim hep USA olmuştur mükemmel hizmet aldım yıllardır sıkıntı çıkmadı. İade de dolar cinsinden olur hem de. Tabii 30gün içinde sonrasında yine yurtdışı servisine gönderilir ürün uğraşılmadan değişim yollanır hatta yoksa ellerinde üst model yollarlar (Corsair örneğin).

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheDeviLofDark -- 10 Haziran 2021; 11:9:51 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: TheDeviLofDark

Amazonda ben de ufak bir sıkıntı yaşadım kendi sitelerinden kaynaklı taksit yapmadı ürün tekti, iptal edip stoğa girince fiyatını artırdılar. Ama arızalı üründe iade edin stokta varsa alın biz aradaki farkı iade ederiz diye gerek TR gerek USA çok kez söyledi tarafıma. Ayrıca satıcı Almanya olan ürünlere TR bakmaz THH de Almanya üzerinden ithal ettiğiniz gözükür. Faturasını bile TR den alamazsınız, DHL'den istemek durumunda kalıyorsunuz. Yurtdışından getirtilen hiçbir ürüne THH bakmaz zaten.

Her yerde sorun yaşanabilir doğaldır ama burda şirket yaklaşımı ve müşteri memnuniyeti önemlidir. Hangi firma ölü piksel çıkınca veya 14gün içinde İADEYE UYGUN ürünleri sorgusuz sualsiz kuralına uygun, olması gerektiği gibi kabul ediyor? Yine aralarında en düzgünü amazon.

Ekleme: Hatta taksit falan yaptırılmayacaksa şahsi tercihim hep USA olmuştur mükemmel hizmet aldım yıllardır sıkıntı çıkmadı. İade de dolar cinsinden olur hem de. Tabii 30gün içinde sonrasında yine yurtdışı servisine gönderilir ürün uğraşılmadan değişim yollanır hatta yoksa ellerinde üst model yollarlar (Corsair örneğin).

Kötünün iyisi yani kısaca  .Ama kötü olmasına değiştirmiyor.

Ekran kartı gibi görece fiyatı yüksek olan üründe bu durumu yaşadığınızda aradaki farkı karşılıyormu karşılamıyormu ,başınıza gelirse tecrübe edersiniz.Defalarca aradki fiyat farkını karşılamalarını talep etmeme rağmen böyle bir işlemlerinin olmadığını ifade ettiler hemde en az 3-5 farklı siparişte.Mouse gibi düşük fiyatlı ürünlerde böyle bir yaklaşımları olabilir ama görece fiyatlı ürünlerde öyle olmadığını göreceksiniz.

Amazon Tr satışına ait ürünlerde de aynı uygulama söz konusu,ürün değişimi yapmıyoruz,yeniden satın alın fiyat farkı oluştuysa onuda karşılamamaktalar defalarca tecrübe ettim.Ben uyarımı yapayım güvenmeyin mslesef durum bu.

{GİGABYTE X38 DQ6}{q6600@4200MHZ cooling by swiftec}{2*1024 GSKİLL 6400HZ@1200MHZ 4-4-3-4}{Sapphire 2900pro@1009/1250 COOLİNG BY Mcw60 }{4*250GB SEAGATE 7200.11 SATA2 RAİD 0+1tb depo}{COOLERMASTER STACKER @GATEWATCH@COOLWATCH@MUSKEETER@SİLVERSTONE}{WATER CHİLLER}{ENERMAX GALAXY 1000W}{LOGİTECH Z-680}{LOGİTECH mx1000&G7 with RAPTOR P2}}

• Thh basvurunu degisim uzerinden yap. Bunlarla ne ugrasiyorsun . Firmalar insani kanser eder. Yada git mahkemeye dava aç . 250 tl bir dava masrafi var

Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.