Yüzbaşı
24 Eylül 2007
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
7 üye
Görüntülenme
Toplam: 251 (Bu ay: 6)
Gönderileri
Diyelim ki Cb yardımcılığı vericez dedi ve HDP içinde köprüyü geçene kadar ayıya dayı demek zorundayız dedi, Sinan Oganı ikna etti. Seçimde de Sinan Ogan tarafından %4 ve Muharrem ince tarafından %1 küsür geldi. Akabinde Kılıçdaroğlu CB oldu.

Peki bu meclisteki AKP çoğunluğuyla vaatlerini yapabilecek mi? Yoksa erdoğanın belediye için dediği gibi topal ördek mi olacak? Bilen birisi aydınlatabilir mi?

Garantisi biten Erkan kartını fanından Belirli aralıklarla 3-4 saniye süren tik tik ses geliyor. Genelde yük binince oluyor bu. Kompresör tutarak temizledim ama sorun düzelmedi. 6900 XT kart aldım doğal olarak bunu da satmam gerekecek. Sizce bu fanı yaptırabilir miyim böyle satmak içime de sinmiyor.

İstanbuldan uyguna yaptırabileceğim yer var mı? Veya internetten alsam kesin sorun çözülür mü? 370 TLye satan buldum.

www.n11.com
Msı Armor Rx 470/570/580/570 85Mm Fan Fiyatları ve Özellikleri
https://www.n11.com/urun/msi-armor-rx-470570580570-85mm-fan-3361812
Garantisi biten Erkan kartını fanından Belirli aralıklarla 3-4 saniye süren ses geliyor. Kompresör tutarak temizledim ama sorun düzelmedi. 6900 XT kart aldım doğal olarak bunu da satmam gerekecek. Sizce bu fanı yaptırabilir miyim böyle satmak içime sinmiyor maalesef.

İstanbuldan uyguna yaptırabileceğim yer var mı? Veya aliexpressten söyleyip kendim de takabilirim.
İlk önce iktidar komple değişmeli. Değişim şart! 20 yıldır İstanbul’u taş yığını yapıp ihanet ettik dediler unutmayalım.

Seçimden hemen sonra afet ve iklim değişikliği olarak yeni bir bakanlık kurulmalı. Çevre şehircilik ve iklim bakanlığı sadece “çevre” bakanlığı olup, çevreci faaliyetlere odaklanabilir. Deniz kirliliği ve plastik atıklar da bakanlık düzeyinde büyük şeylerdir.

Neyse bu açılan afet bakanlığına hemen celal Şengör veya Naci görür gibi Prof seviyesinde işini bilen bir adam getirilmeli. Hatta ben bile sıfır bilgiyle 10 yılda çözerim. İşin ehli olan insanlar 3-4 yılda halleder.

Öncelik İstanbul ve çevresi olmalı. TOKİ tamamen bu bakanlığa bağlanmalı ve 10 yıllık süreçte sadece deprem önceliği olan riskli yapıdaki vatandaşlara hizmet etmeli. İstanbul’un boş ve uç kesimlerine yeşil alanı bol olan konutlar yapılmalı. Sonrasında bu konutlara 1999 ve öncesindeki riskli yapılardaki vatandaşlar 2 yıl ücretsiz bir şekilde yerleştirilmeli.

Sonra öncelik olarak en tehlikeli eski ilçeler tek tek boşaltılarak adacık şeklinde 3-4 parsel birleşip sosyal alanı bol çevreci Siteler şeklinde bağımsız binalar yapılmalı. ( kabul etmeyen riskli yapıdaki vatandaşlara zorunlu muayene getirilecek aynı arabalardaki gibi. Her sene katlanan yüksek para cezası olacak )

Bunlar için kaynağı da nasıl sağlayacağız; her ayın ilk Cumartesi ( Prime time en çok izlenen saat) akşamında top 10 kanalların toplandığı aynı yardım gecesi olacak. Hiç bir kamu kuruluşu katılmadan sadece zenginler bağlanıp yardımlarını yapacak. Bağışın adı da “YENİ İSTANBUL”

Buna ek olarak 3 daireden fazla dairesi olana yüksek düzeyde vergi getirilecek. Maden sen ev zinciri oluşturup ticari yapıyorsun kazandığının yarısını ödeyeceksin. Bu paralar afet bakanlığındaki fona aktarılacak. Şeffaf harcama ile kalem kalem açıklanacak.

Özel Müteahit firmalarda devletin oluşturduğu bu bakanlıktan izinsiz ve gözetimsiz bir tuğlayı bile koyamayacak. ( bu sayede stajyerler ve işsizler azalacak )

Yeni yapılan Siteler ve yaşam alanları sayesinde bozuk olan çarpık kentleşmeler de azalacak diye düşünüyorum. Bunlara ek baya fikir daha var ama tam yazıya dökemiyorum

Gigabyte B550 Aorus Pro AC AM4 :Anakart

MSI 570 ARMOR 4GB :Ekran Kartı

NZXT C850 W 80Plus Gold :Güç Kaynağı

32 GB Corsair DDR4 :RAM

Ryzen 3600 :işlemci

Sistemime ekran kartı güncellemek için 6900XT aldım. Ancak 144 hz 2K LG monitörü desteklemek için işlemci arayışındayım. Kafamda 5800X3D var ancak güncel oyunlarda 144 HZ alabilecek çok az oyun var, testlerde ortalama hep 130 FPS civarında.

Daha iyi AM4 tavsiyesi var mı ya da Bu ekran kartından tam verim almak için Anakart ve Ramleri satıp DDR5 sistemine mi geçeyim?

Ben de bu bölgeye başvurmuştum. E-Devlet TOKİ başvurumda, "başvuru tutarı iade edildi" yazıyor. Ama RED edilenler listesinde ismim yazmıyor? Hatta kabul edilenler listesinde de yokum?

Bir de sadece bu bölgenin listeleri açıklanmış.

toki
TOKİ | Toplu Konut İdaresi Başkanlığı
https://www.toki.gov.tr/Projeler/projeler/istanbul_avrupa.html

https://pc-builds.com/bottleneck-calculator/result/1fN17I/1/general-tasks/2560x1440/

Sapphire nitro+ 6900XT aldım ancak işlemci için kara veremedim. Yukarıdaki sitede 5800X3D için %17 darboğaz olur diyor. 5900X ile hiç darboğaz olmuyor sizce ne yapmalıyım? Ryzen 3600 var güncelleyeceğim.

AH4U32G32C2827GAA-1 model numarası olarak bir adet 32 gb ram aldım. Ama anakartımın listesinde göremedim. Direkt iade mi edeyim? Yoksa bios güncellemesiyle sorunsuz çalışır mı?

Apacer Panther 32 GB (1x32) DDR4 3200 MHz CL16 AH4U32G32C2827GAA-1

www.msi.com

B450 TOMAHAWK MAX II Gaming Motherboard (AMD Ryzen 3000 3rd gen ryzen AM4, DDR4, M.2, USB 3.2 Gen 1, Wi-Fi, HDMI, ATX)

https://www.msi.com/Motherboard/B450-TOMAHAWK-MAX-II/support#mem

AH4U32G32C2827GAA-1 model numarası olarak bir adet 32 gb ram aldım. Ama anakartımın listesinde göremedim. Direkt iade mi edeyim? Yoksa bios güncellemesiyle sorunsuz çalışır mı?

www.msi.com

B450 TOMAHAWK MAX II Gaming Motherboard (AMD Ryzen 3000 3rd gen ryzen AM4, DDR4, M.2, USB 3.2 Gen 1, Wi-Fi, HDMI, ATX)

www.msi.com
Hakkında
Forum İmzası:
Sistem ve Tercihleri
Takım
Fenerbahçe
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 3 gün önce
Son Mesaj Zamanı: 6 gün
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 3.501
İkinci El Bölümü Mesajları: 54
Konularının görüntülenme sayısı: 105.513 (Bu ay: 1.953)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 1.981 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Sıcak Fırsatlar
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.