Evde 5-6 ayda bir özellikle koltuklar için kullanıcam. Üçü arasında kaldım kullanan varsa yorumlarını alabilir miyim?
Bu saçma sapan kural İmamoğlu'nun ekibinin eseriydi. Eşitsizlik mi desen insan hakları mı desen bir çok şeye aykırı bir karardı. 30 Yaşını geçtiysen öğrenci olamazsın diye bir şey dayatmışlardı. Bunun gibi bir çok durumdan ötürü ben oyumu vermem artık. Mahkeme kararını da çok doğru buluyorum geç bile kalındı. Yani diyeceğim o ki al birini vur ötekisine...
İş bankası Onaysız kredi kartını kapattı
|
Merhaba. 3 sene önce maçta burnum kırıldı ama kırılmadan önce bile hafif çıkıntı vardı bu yüzden ameliyatı zaten düşünüyordum. Şimdi en büyük kararsızlığım plastik cerraha mı olmalıyım? Yoksa kulak burun boğaz uzmanına mı?
Onun dışında özellerden bir çok firmayla görüştüm. 90-150 bin TL arası fiyat veriyorlar. Bu rakamlar doktorun ismine ve ameliyatı yaptığı hastaneye göre değişiyor. Ama bir sağlıkçı arkadaşım: "kesinlikle devlette iyi yapan doktorlar var onları bul üçte bir fiyatına çok güzel ameliyat olursun" dedi.
İstanbul'da devlet statüsünde böyle ameliyatlar yapan bildiğiniz doktor var mı?
Evet hala kampanya kurallarında HEPSİBURADA'da geçerli kupon koduna dönüştürebilirsiniz yazıyor ama duyduğuma göre kaldırılmış. Bunun hakkında tepkisini koyan yok mu? Ben bu parayı kesintisiz bir şekilde alamayacak mıyım?

Fotoğraftaki modelden var. Gaz kaçırması dışında sorun yok. Bunun bir çözümü var mı? Yoksa yenisini mi almak lazım?

Gerçek sıcak fırsatlara denk gelenlerin paylaşım yaptığı ve 5 senedir aktif olarak bir grup kurduk. TEK ŞARTIMIZ: hem PAYLAŞIRIM hem de paylaşılanları alırım diyorsanız özelden yazmanız yeterli.
PAYLAŞIM YAP, PAYLAŞILANDAN DA FAYDALAN
NOT : kesinlikle ücretsizdir
Hanımefendiyi tanımıyorum ama yapılan resmen gasptır. Ve bunu yapıp ukala bir şekilde nereye şikayet ediyorsan et diyorsa adamın yanına kar kalmamalıdır. Ankara'da ne kadar çok kişiye ulaşırsak o kadar hızlı bir şekilde adalet tecelli eder. Bu arada arabayı parçalayana ciddi ciddi para ödülü bile varmış.
Bu şarkıyı bilen var mı?
Gerçi şarkı mı ağıt mı onu da anlamadım. Ama bi türlü orijinal halini bulamadım

Son Giriş: 24 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: 2 hafta
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 3.813
İkinci El Bölümü Mesajları: 56
Konularının görüntülenme sayısı: 135.117 (Bu ay: 1.503)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 2.123 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Sıcak Fırsatlar