Şimdi Ara

Arcalion + Benexol B12 + Marincap Special

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
3
Favori
7.526
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Konuyla ilgisi olanlar az çok bu ilaçları bilirler. Ben bunların hepsini birlikte kullanmaya başlıyorum yarından itibaren.

    Kısaca özetleyeyim

    Arcalion; halsizlik, yorgunluk, kuvvetsizlik, tembellik veya enerjinin kaybolması gibi durumların ve psişik inhibisyon durumlarının tedavisine etki etmektedir. Tüm eczanelerde bulabilirsiniz. Hiç bir kurum bu ilacı karşılamaz. Fiyatı 25 tl dir.

    Benexol B12; adı üstünde B12 vitamini içeren bi haptır.Unutkanlığa iyi gelir. Fiyatı 12 tl dir

    Marincap; omega 3 hapıdır. Marincap special adı altında satılanı 35 tl civarıdır. Düz marincapsa yanlıs hatırlamıyorsa 13-14 tl gibi bişeydi.

    Bunları ozetledıkten sonra kullanma sebebine geleyim.
    İlk sebebi aşırı derece de unutkanlık var bende. Düzenli beslenemem ve aşırı alkol tüketiminden kaynaklandığını düşünüyorum.Bakalım ne kadar etkisi olacak.
    Diğer bir sebebi de yine aşırı derecedeki halsizlik ve yorgunluk. Az da uyusam çok da uyusam sürekli bir iş yapmadan dinleniyor da olsam kendimi hep halsiz hissediyorum.

    Ben bu sebeplerden ötürü kullanmaya başlıyorum.Size de kullandıktan sonra bende gösterdiği etkileri ( + ve - yönleri) paylaşmak istiyorum belki faydası olur diye.

    Ayrıca bu ilaçları kullananlar artı eksi yönlerini bizle paylaşırsa ( hangisi veya hangilerini kullandığı önemli değil ) onlarda nasıl bir etki göstermiş fikir sahibi oluruz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi acs_00 -- 27 Mart 2013; 22:57:57 >







  • takip
  • Modiodal kullan.
  • Takip aynı şeyler bende de var.Bu ay sonunda bir kan testi yaptırmayı düşünüyorum.
  • Aynı sebeplerden dolayı kan tahlili yaptırdım.5 gündür Benexol B12 ile Marincap kullanıyorum.Arcalion'u ilk defa duydum doktor izni olmadan kullansam zararı olur mu acaba?
  • Kusura bakmayın çok geç cevap yazıyorum ama hemen etkilerinden bahsedeyim. Unutkanlığı aşırı derece de azalttı. Halsizlik yorgunluk gibi şeylere de arcalion çok iyi geldi. Eskisi gibi uyandıktan sonra bir kaç saatimi kendime gelmek için evin içinde dolanarak geçirmiyorum artık. Arcalion bu konuda gayet başarılı.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: acs_00

    Kusura bakmayın çok geç cevap yazıyorum ama hemen etkilerinden bahsedeyim. Unutkanlığı aşırı derece de azalttı. Halsizlik yorgunluk gibi şeylere de arcalion çok iyi geldi. Eskisi gibi uyandıktan sonra bir kaç saatimi kendime gelmek için evin içinde dolanarak geçirmiyorum artık. Arcalion bu konuda gayet başarılı.

    Yan etkisi, zararları filan var mı?
  • b12 ile marincap in herhangi bir yan etkisi olmadı bana olacağınıda sanmıyorum. Arcalion da ise ilaç süresi boyunca bir sıkıntı yok ama olurda bi kaç gün ara vermek zorunda kalırsanız dengeniz şaşabiliyor
  • acs_00 kullanıcısına yanıt
    Benexol içinde 250 mg B1 vitamini var. Arcalion da B1 den türetilmiş bir ilaç olduğu için ikisinin birlikte kullanımının yan etkisi olabilir mi? Bide Arcalion u neden 2 ay öneriyorlar fazlasının ne gıbi bir zararı olabilir. Aalışkanlık yapsa da bırakınca başka ne gibi negatif etkisi olabir? cevabınız için teşekkürler.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fazlasının zararı muhtemelen artık ona gore yasayıp sartlandırmanızdan olabılır. Dıyorum ya bırakınca yada ara verınce bı kac gun dengenız sasabılıyor uykusuz yorgun halsız bıtkın yataktan kalkacak gucu olmayan bırı oluyorsunuz
  • Konuyu hortlatıyorum ama, arcalion kullanımı hakkındaki deneyimleriniz neler oldu?

    Hala devam ediyor musunuz?
  • arcalıonu nasıl kullandınız günde 1 tane mi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.