Şimdi Ara

Ankara Batıkent TSK lojmanları hakkında yardımcı olabilecek?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
8.596
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Batıkent askeri lojmanları metro durağına ne kadar uzaklıkta bilen, yardımcı olabilecek biri var mı? Veyahut Batıkentten okula ulaşım (Gazi iletişim fak.) konusunda nasıl bir yol izlerim?

Yenimahalle lojmanları metroya 100m imiş ama evler 100m2, Batıken 130m2'ymiş. :/ yarına kadar karar vermeliyim!!

Ayrıca Yenimahalle ile Batıkent'i karşılaştırır mısınız? Batıkenti Google maps'ten buldum, biraz uzakta ama bunun haricinde ulaşım, sosyal ortam, mahalle yapısı, gelişmişlik, canlılık vs.

Ankara Batıkent TSK Lojmanları: Ayrıntılı Bilgi

Batıkent Askeri Lojmanları

Ankara Batıkent'te bulunan TSK lojmanları, askeri personele ve ailelerine konut sağlamaktadır. Lojmanlar, Batıkent semtinin kalbinde yer almakta olup, şehrin diğer bölgelerine kolay erişim imkanı sunmaktadır.

Batıkent Lojmanları Adresi

Batıkent Askeri Lojmanları'nın adresi şu şekildedir:

• Batıkent Mahallesi, Batıkent Cad. No: 10, Yenimahalle/Ankara

Ankara TSK Lojmanları

Ankara'da bulunan diğer TSK lojmanları şunlardır:

• Mamak Askeri Lojmanları
    • Etimesgut Askeri Lojmanları
    • Keçiören Askeri Lojmanları

Bu lojmanların konumu ve iletişim bilgileri değişebilir, bu nedenle en güncel bilgilere ulaşmak için ilgili birimlerle iletişime geçmeniz önerilir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Gazi üni, İletişim HİT'i kazandım bu sene, Konya'dan geleceğim, babam lojman tutacak Ankara'dan? Ulaşım vs. konusunda yardım bekliyorum!
  • Hocam batıkent metro yönünden problem olmaz.Ama Yenimahalle biraz daha dardır bence.Bu yüzden daha hareketlidir.Batıkentte genellikle site olduğundan saat 12'den sonra ortam sessizleşir.Ama yenimahalle gaziye daha yakındır.Ama çok fazlada fark yok bence.Sen bilirsin yani.
    ankara batıkent nasıl bir yer
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.