Bildirim
B12 vitamini hakkında
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

3 Misafir - 3 Masaüstü

Giriş
-
Bende de eksik bunun sebepleri var bir süredir kırmızı et tüketmiyorsanız düşebilir yada bendeki gibi vücut emmiyordur koenzimi(sanırım koenzimdi) salgılanmıyor olabilir bu durumda düzenli iğne olmanız gerekecek şimdiden geçmiş olsun onun dışında asıl b12 eksikliği kilo aldırır metabolizmayı yavaşlatır ve sürekli yeme isteği yaratır. Kilo dışında endişelenmen gerken bir çok yan etkisi oluyor dikkatsizlik vs gibi aşırı düştüğünde (ben doktora gittiğim vejeteryan mısın diye somuştu kepapçıdan çıkıp geldim diyince şok olmuştu) denge kaybı ciddi seviyelere ulaşabiliyor gece koridorda duvarlara çarparak yürüdüğümü bilirim ayrıca uyku problemleride yaşatabiliyor sabahları kalkmak işkence oluyor insana ve o uykusuzluk hali bir türlü gitmiyor. Bir an önce gerekli testleri yaptır ve eksikliğin sebebini bul yoksa bu durum hayat kaliteni ciddi oranda düşürüyor.
bu b12 testi sağlık ocaklarında yapılıyor mu bilmiyorum hatta bazı hastanelerde dahi bakılmıyor onun için yapılan hastaneyi vs bulman lazım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi creative13 -- 24 Ekim 2016; 0:21:28 >_____________________________
-
quote:
Orijinalden alıntı: creative13
Bende de eksik bunun sebepleri var bir süredir kırmızı et tüketmiyorsanız düşebilir yada bendeki gibi vücut emmiyordur koenzimi(sanırım koenzimdi) salgılanmıyor olabilir bu durumda düzenli iğne olmanız gerekecek şimdiden geçmiş olsun onun dışında asıl b12 eksikliği kilo aldırır metabolizmayı yavaşlatır ve sürekli yeme isteği yaratır. Kilo dışında endişelenmen gerken bir çok yan etkisi oluyor dikkatsizlik vs gibi aşırı düştüğünde (ben doktora gittiğim vejeteryan mısın diye somuştu kepapçıdan çıkıp geldim diyince şok olmuştu) denge kaybı ciddi seviyelere ulaşabiliyor gece koridorda duvarlara çarparak yürüdüğümü bilirim ayrıca uyku problemleride yaşatabiliyor sabahları kalkmak işkence oluyor insana ve o uykusuzluk hali bir türlü gitmiyor. Bir an önce gerekli testleri yaptır ve eksikliğin sebebini bul yoksa bu durum hayat kaliteni ciddi oranda düşürüyor.
bu b12 testi sağlık ocaklarında yapılıyor mu bilmiyorum hatta bazı hastanelerde dahi bakılmıyor onun için yapılan hastaneyi vs bulman lazım
Tamamdır hocam teşekkürler şuanda diyetteyim o zaman şu kiloları verdikten sonra gideyim en iyisi
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________
-
Benexol b12 hapı kullanıyorum 50lisi falan 11 lira bişiy.Öneririm hocam. _____________________________ -
sabah sağlık ocağına git doktora b12 değerlerime baktırmak istiyorum de verir. öğleden sonra çıkar. _____________________________ Ben Sendeki İmkansızlığa Vuruldum. -
dil altı b12 hapı araştırın _____________________________ -
özellikle zihin , sinir sistemi , metobolizma için b6 ve b12 vitaminleri elzemdir doktora danışmak şartıyla complex b vitaminleri içeren supplementler kullanmak yararlı olabilir _____________________________ -
ben test falan yaptırmadım ama düşük olduğuna eminim. benexol kullanıyorum, ilk defa dün attım. 1-2 ay içerisinde etkisini gösterir sanırım. _____________________________ -
Saglik ocagi bana B12 testi yapmiyoruz dedi.gerci bu kan testlerini saglik ocagi yapmiyor.kani alip il halk sagligi mudurlugune gonderiyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE....BÜYÜK ATATÜRK...TÜRKİYE TÜRKLERİNDİR... -
quote:
Orijinalden alıntı: DEMİRCİEFE
Saglik ocagi bana B12 testi yapmiyoruz dedi.gerci bu kan testlerini saglik ocagi yapmiyor.kani alip il halk sagligi mudurlugune gonderiyor
Bazı testleri masraflı olduğu için il sağlık müdürlüğü de yapmıyor. Ama b12'ye bakmadan iyi bir doktor sırf hemogram (tam kan sayımı) yaparak b12 eksikliği varsa söyleyebilir.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Haplardan ziyade iğnelerin daha yararlı olduğunu duymuştum. Tabii ki bi doktora danışmak en iyisi, geçmiş olsun _____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: back2back
özellikle zihin , sinir sistemi , metobolizma için b6 ve b12 vitaminleri elzemdir doktora danışmak şartıyla complex b vitaminleri içeren supplementler kullanmak yararlı olabilir
Hocam yani metabolizma dahamı düzgün çalışmaya başlar ? yoksa yavaşlarmı ?_____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: back2back
özellikle zihin , sinir sistemi , metobolizma için b6 ve b12 vitaminleri elzemdir doktora danışmak şartıyla complex b vitaminleri içeren supplementler kullanmak yararlı olabilir
MİDYE,CİĞER,BALIK B12 VİTAMİNİ BOLMUŞ, BAŞKA NELER TÜKETMEMİZİ ÖNERİRSİN ŞEF_____________________________ -
boyle seyler kan yapmiyormus.haberde dr dedi.hatta kansizlik ilerde felc ve kalp krizini tetikliyormus.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
eğer diyetin b12 düşüklüğüne sebep oluyors abu durum diyetin sağlıklı olmadığını gösterir diyetisyene vs gittin mi kafana göre yaptığın bir diyet sana zarar verebilir ayrıca b12 için akipolü öneririm kokusu yok gayet rahat kullanabilirsin olmadı bir kullan _____________________________ -
quote:
eğer diyetin b12 düşüklüğüne sebep oluyors abu durum diyetin sağlıklı olmadığını gösterir diyetisyene vs gittin mi kafana göre yaptığın bir diyet sana zarar verebilir ayrıca b12 için akipolü öneririm kokusu yok gayet rahat kullanabilirsin olmadı bir kullan
Şimdi hocam bu vitamin kilo verimini durdurumu ? dahada kilo almamızamı sebebp olur söylermisniz_____________________________ -
b12 vitamini eksiklğği metabolizmayı yavaşlatır ve sürekli yeme isteği yaratır yani kilo almana ayda kilo verememene sebep olur bu durumda bu eksikliği giderilmesi ideal kilona ulaşman ,da yardımcı olacaktır _____________________________ -
ben sağlık ocağında kan tahlili yaptım tahlilde çıkıyor b12 eksik mi diye zaten. illa ki her sağlık ocağında yapılıyordur.
randevuya gerek yok zaten sadece kan alıyor. sonraki gün çıkıyor olması lazım sonuçlar._____________________________ -
quote:
b12 vitamini eksiklğği metabolizmayı yavaşlatır ve sürekli yeme isteği yaratır yani kilo almana ayda kilo verememene sebep olur bu durumda bu eksikliği giderilmesi ideal kilona ulaşman ,da yardımcı olacaktır
hocam benim kilo vermem lazım :D_____________________________ -
tamam hocam işte b12 eksikliği kilo aldırır kısaca :D yada aldığın kiloyu veremezsin _____________________________
Benzer içerikler
- bir kızla nasıl konu açılır
- gece özel numaradan aranmak
- rakı sarhoş eder mi
- yaşındayım mı yaşımdayım mı
- pendikten eminönüne nasıl gidilir
- google çizim yap
- elektrikli bebek arabası
- çay bardağı emojisi
- prompt mühendisliği
- deprem güvenlik bilgileri
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X