Bildirim
Prozac hk.
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Antidepresan hiç kullanmadım hep korktum içme bence kanka -
bi süre kullandım bende yan etki yapmadı , zaten hafif bi ilaç -
içme diyen herkes açık net -şimdi yazarsam ban yerim - . kalp hastası birine bırak içme ilaçları diyen gördünüz mü siz hiç yav ? adamın beyninde seratonin eksik ve salgılamıyor yeterince . içme ne demek ? koca karımısınız ? okuyan insanlarsınız bide bu kadar kültürsüzlük çok fazla bi insana. sonra niye intihar ediyorlar oluyo. böyle boş insanların dolduruşuyla ilaç almayarak . ciddiyse durumun kullanacaksın. bir kaç hafta içinde beynin fluoksetine alışır zaten . sonra gerekirse dozu artırırsın ama prozac hafif diğerlerine göre . duruma göre günde 4-5 e kadar çıkarılabiliyor. bi sıkıntın olmaz -
quote:
Orijinalden alıntı: Lukaku
Doktor bu antideprasanı yazdı fakat araştırdım uyku yapıyor ve beyni uyuşturduğu için nöronların ölmesine ve zeka geriliğine sebep olduğunu okudum bu hapı kullanan varsa tavsiye ediyor musun?
Doktoruna güven bence. 10 yıl boşuna okumuyorlar. Internette yazan her şeye inanma bir de
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Selektif Serotonin Gerialım İnhibitörleri (SSRI) sınıfına giren bir ilaç bunun anlamı vücudumuzda duygusal dengeyi sağlayan bize yaşama sevinci veren Serotin hormonunun üretimi hızlandırır. ayrıca ekşiden falan yorum okuyup ilaçlar hakkında kanıya varmayın lütfen.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi backend -- 17 Şubat 2016; 18:35:33 > -
Yazıldıysa kullan ilerlerse basit prozac yerine güçlü yan etkilere sahip ilaçlar kullanmak zorunda kalırsın
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Fikirist
içme diyen herkes açık net -şimdi yazarsam ban yerim - . kalp hastası birine bırak içme ilaçları diyen gördünüz mü siz hiç yav ? adamın beyninde seratonin eksik ve salgılamıyor yeterince . içme ne demek ? koca karımısınız ? okuyan insanlarsınız bide bu kadar kültürsüzlük çok fazla bi insana. sonra niye intihar ediyorlar oluyo. böyle boş insanların dolduruşuyla ilaç almayarak . ciddiyse durumun kullanacaksın. bir kaç hafta içinde beynin fluoksetine alışır zaten . sonra gerekirse dozu artırırsın ama prozac hafif diğerlerine göre . duruma göre günde 4-5 e kadar çıkarılabiliyor. bi sıkıntın olmaz
ya zamanında bunun gibi lustral kullandım ve beynimi aktif kullanamama neden oldu unutkanlık ezberleri unutma hani hazır cevap bildiğim çarpma işlemimi kafamda yapamıyodum kağıda felan yazıyordum mutlu etmek için uyutuyordu bu yüzden okudum internette etkilerini veburaya konu açtım hani narkoz yemişten farksızdım uyuya uyuya bi insan yaşamazsa tabi mutlu olur.
-
Zamaninda Amerikada Egitim gormus paikiyatriye gitmistim. Adam 6 yabanci dil biliyordu ve Turkiyede GATA basta olmak uzere pek cok yerde referanslari vardi.
Hocam ilac icme beyni uyusturuyor olduruyor vs dedim
Doktor dedi ki "Öyle birsey olsa ben sana bunlari yazar miyim?" İlaç şart beynini düzeltmen icin serotonin etkisi icin şart.
quote:
quote:
içme diyen herkes açık net -şimdi yazarsam ban yerim - . kalp hastası birine bırak içme ilaçları diyen gördünüz mü siz hiç yav ? adamın beyninde seratonin eksik ve salgılamıyor yeterince . içme ne demek ? koca karımısınız ? okuyan insanlarsınız bide bu kadar kültürsüzlük çok fazla bi insana. sonra niye intihar ediyorlar oluyo. böyle boş insanların dolduruşuyla ilaç almayarak . ciddiyse durumun kullanacaksın. bir kaç hafta içinde beynin fluoksetine alışır zaten . sonra gerekirse dozu artırırsın ama prozac hafif diğerlerine göre . duruma göre günde 4-5 e kadar çıkarılabiliyor. bi sıkıntın olmaz
ya zamanında bunun gibi lustral kullandım ve beynimi aktif kullanamama neden oldu unutkanlık ezberleri unutma hani hazır cevap bildiğim çarpma işlemimi kafamda yapamıyodum kağıda felan yazıyordum mutlu etmek için uyutuyordu bu yüzden okudum internette etkilerini veburaya konu açtım hani narkoz yemişten farksızdım uyuya uyuya bi insan yaşamazsa tabi mutlu olur.
tedavi amaçlı zaten bu ilaçlar işinde iyi olmanı vadetmiyor .lustralın muadilini kullandım,cipralex prozac vs. her bünyede farklı etki yaratıyor seratoninin geri emilememesi.
bir çok ilaçta böyle zaten ve etki mekanizması bilinmedği halde hatta depresyona nasıl iyi geldiği tam netleştirilemediği halde kullanılıyor. yaramayan ilacı değiştirir o ayrı mesela ama tedavi gerekli yapacak başka bir şey yok . ishalden kalp çarpıntısına kadar bir çok etki görülecek doğal olmayan bir şey alıyor sonuçta vücut
-
kullanmaya başlayalı 1 ay oldu bende senin gibi tereddütlüydüm kullanıp kullanmama konusunda sonra biraz daha araştırma yaptm ve bizim neredeyse tüm sülalenin içtiğini öğrendim bende kullanmaya başladım baya etkili ve iyi bir ilaç 20 mg haptan ölmezsin rahat ol.Günde kaç defa bu arada ? Uyku yapmıyor aksine uykusuzluk yapıyor.İyi temiz bir ilaç yaşama sevinci veriyor insana.Ders çalışırken dikkatsizlik oluyor ama her bünyede aynı etkiyi göstermez bunu da aklından çıkarma.Ve ilacın yan etkilerini yazan kağıda da bakma daha çok strese girersin :) -
Doktor bu işin okulunu okumuş buradakiler nereden bilsin -
quote:
quote:
quote:
tedavi amaçlı zaten bu ilaçlar işinde iyi olmanı vadetmiyor .lustralın muadilini kullandım,cipralex prozac vs. her bünyede farklı etki yaratıyor seratoninin geri emilememesi.
bir çok ilaçta böyle zaten ve etki mekanizması bilinmedği halde hatta depresyona nasıl iyi geldiği tam netleştirilemediği halde kullanılıyor. yaramayan ilacı değiştirir o ayrı mesela ama tedavi gerekli yapacak başka bir şey yok . ishalden kalp çarpıntısına kadar bir çok etki görülecek doğal olmayan bir şey alıyor sonuçta vücut
aga seneye ygs var maalesef benim için önemli bi durum kullananlardan bilgi almak istedim sadece neden bu kadar tepki gösterdiler anlamadım.
-
quote:
Orijinalden alıntı: ThE-ReCenTFigHTeRS
kullanmaya başlayalı 1 ay oldu bende senin gibi tereddütlüydüm kullanıp kullanmama konusunda sonra biraz daha araştırma yaptm ve bizim neredeyse tüm sülalenin içtiğini öğrendim bende kullanmaya başladım baya etkili ve iyi bir ilaç 20 mg haptan ölmezsin rahat ol.Günde kaç defa bu arada ? Uyku yapmıyor aksine uykusuzluk yapıyor.İyi temiz bir ilaç yaşama sevinci veriyor insana.Ders çalışırken dikkatsizlik oluyor ama her bünyede aynı etkiyi göstermez bunu da aklından çıkarma.Ve ilacın yan etkilerini yazan kağıda da bakma daha çok strese girersin :)
Ders konusu önemli benim için sende fazla mı oldu dikkatsizlik durumu
kullananlardan bilgi alıyorum -
kendim 2 defa gittim annemi arkadaşımı vb birlikte gittik psikiyatrler ilacı basıp yolluyor. Beklediğim ilgiyi göremedim. -
Dikkatsizlik oldu fakat şöyle mesela işlem yaparken 27/9 yerine daha farklı birşey yazabiliyorum :) Ama bu da düzgün okumayla aşılabilir şimdiden başla bence ilaca ygs de daha çok işine yarar -
Daha önce bir donem kullandim(depresyon ve gerilim tipi bas agrisi icin) cok iyi geldi herhangi bir yan etki hissetmedim ve de uyusmadim gayet de iyiydim uyku bile yapmadi.
quote:
kendim 2 defa gittim annemi arkadaşımı vb birlikte gittik psikiyatrler ilacı basıp yolluyor. Beklediğim ilgiyi göremedim.
uzun uzun anlatayım diye kafanda kurarsın bi iki şey sorar yallahı çeker ilaç verip. devlette böyle . bu hastalıkların pençesine düştün mü çok zor zaten. bi ilaç iyidir alerji yapar değiştirirsin ağır gelir . doktorun keyfine göre keser yoksunluğa girersin tırlatırsın iyice. dogru dürüst tedavi olmak isteyen özele gitsin çünkü devletten hayır yok insanın yüzüne bile bakmıyorlar ha
ygs için tavsiyemse şu; stimulant ları kullanmamaya çalış çünkü şuan sınava hazırlanıyorum ama pilim bitti artık . bırakılmıyorda ilaç . ona göre ayarla kendini çünkü bırakmak istersen yapamayacaksın
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fikirist -- 17 Şubat 2016; 19:10:49 >
-
quote:
quote:
kendim 2 defa gittim annemi arkadaşımı vb birlikte gittik psikiyatrler ilacı basıp yolluyor. Beklediğim ilgiyi göremedim.
uzun uzun anlatayım diye kafanda kurarsın bi iki şey sorar yallahı çeker ilaç verip. devlette böyle . bu hastalıkların pençesine düştün mü çok zor zaten. bi ilaç iyidir alerji yapar değiştirirsin ağır gelir . doktorun keyfine göre keser yoksunluğa girersin tırlatırsın iyice. dogru dürüst tedavi olmak isteyen özele gitsin çünkü devletten hayır yok insanın yüzüne bile bakmıyorlar ha
ygs için tavsiyemse şu; stimulant ları kullanmamaya çalış çünkü şuan sınava hazırlanıyorum ama pilim bitti artık . bırakılmıyorda ilaç . ona göre ayarla kendini çünkü bırakmak istersen yapamayacaksın
stimunant ne ?
-
up
Benzer içerikler
- karaköyden taksime nasıl gidilir
- tıraş köpüğü nasıl kullanılır
- beko açılımı
- steam müşteri hizmetleri
- modern ayakkabı dükkan isimleri
- para sayma makinesi bim
- telegram indirim kanalları
- kasım indirimleri ne zaman
- exxen filmleri
- türk çay emojisi
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X