Şimdi Ara

Ankara'da İnsanların Trafikte Mahsur kalmaları !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
2.270
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ankara Trafik sayfasında gördüm

Streamable Videostreamable
    Streamable Video
    https://streamable.com/i8oog7

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Memur çıkışı saatlerinde (akşam 5-8) trafiğin en az olduğu yol Eskişehir yolu aksine. Doğma büyüme ve 9 yıldırda trafikte olan birisi olarak söylüyorum

En yoğun İstanbul yolu. Çünkü batıkent, sanayi, eryaman, sincan, etimesgut gibi Ankaranın en eski yerleşim yerlerinde nüfus inanılmaz fazla. Hatta eskişehir yolunda trafik 5 de başlarken istanbul yolunda ve bu güzergahlarda trafiğin 4 de direk kitlenmeye başladığını söyleyebilirim. Buralarda yaşlı genç orta kesim nüfus homojen ve yoğun

İkinci olarak Konya yolu. Çünkü konya yolunun ucuda keçiören, etlik, aydınlıkevler, ulus, mamak gibi yine Ankaranın en eski yerleşim yerlerine gidiyor. Hatta ikinci olarak demiş olsam bile konya yolundaki trafik aştiden itibaren istanbul yoluyla kapışır. En kilit olan yer ise malum Ankamall kavşağı . Ordan 3738262 tane yol bağlanıyor biliyorsunuz kızılaydakilerde ordan geliyor ulustakilerde keçiörendekilerde. Buralarda zaten malumunuz Ankaranın en kalabalık yerleri. Keçiören, mamak, ulus gibi yerlerin alt gelirlisi orta gelirlisi üst gelirlisi hepsi orda

Üçüncü ve gerçekten trafiğin daha çabuk bittiğine defalarca şahit olduğum tek yol Eskişehir yolu . Çünkü eskişehir yolunda evi olan kesim az ve Ankaranın sonradan yerleşenleri ankaranın en son gelişmiş olan yerleri orda zenginler orda. Apartman düzeni yok orda heryer koca koca katlı katlı siteler. Ordakiler sitelere yerleşmişler ve etraf yol kaynıyor. Sokaklar az mesela ümitköy çayyolunda. Eskişehir yolunun ucu sadece ümitköy çayyolu olan 2 semte varıyor .

İş çıkışında trafikte en az kaldığınız süre eskişehir yolu emin olun. Kızılaya giderken veya kızılaydan dönerken fark etmez. Ama konya yolu ve istanbul yolu gerçekten tam kilit.

Not: istanbul ve izmire defalarca gittim şehir düzeninin yol düzeninin en iyi olduğu yer Ankara. En kötüsü ise izmir. Ayrıca şunu eklemek gerekirki istanbulun hafta içi hafta sonu kavramı seneler önce kalkmış. Hafta içi öğle saatlerinde bile Ankaranın iş çıkışı trafiğinin 2-3 katı şeklinde trafiği var. Hafta içi akşamını istanbulda hiç düşünemiyorum ki hafta sonu meselesine hiç girmiyorum. Ankarada sabah iş gidişi ve iş dönüşü kilit. Onun dışında sabah 10:30 ile akşam 5 e kadar ankarada heryerde incin top oynar %100 güvenin bana . Zaten ne diye istanbulu anlatıyorsam istanbulu bilen biliyor :D
    Bütün avm ve devlet binaları artı şehir hastanesi Eskişehir yolu üzerinde. Arada sırada giderim Ankara’ya ve her gittiğimde bu yoldaki trafiğin ne kadar arttığını fark ediyorum. Resmen içinden çıkılmaz bir hal almış. Yöneticiler bütün yükü buraya vermişler içine etmişler trafiğin.
  • Gectigimiz 29-30 Ekim haftasonunda Ankara'daydim. Artik tatil zamanına geldigi için mi bilmiyorum ama trafigi gayet sakin ve düzenli geldi bana. Bu forumda yazılanları okuduktan sonra biraz korkarak gitmistim . Istanbul'dan sonra keyifliydi araba kullanmak.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ankara Sabah 8-10 arası akşam 5_8 arası kilit, bu saatler dışında trafik seyrek, en çok kullanılan yol güzergahlarina metro yapmamışlar, saçma sapan yerlere metro yapmışlar,

• Bütün avm ve devlet binaları artı şehir hastanesi Eskişehir yolu üzerinde. Arada sırada giderim Ankara’ya ve her gittiğimde bu yoldaki trafiğin ne kadar arttığını fark ediyorum. Resmen içinden çıkılmaz bir hal almış. Yöneticiler bütün yükü buraya vermişler içine etmişler trafiğin.

• Sierre34 kullanıcısına yanıt
    Bende istanbulda yaşayan biri olarak Ankaranın o kalabalığa rağmen trafiği akıcı ve iyi geldi banada videoda'ki anlık bencil insanların oluşturduğu bir kaos gibi olmuş

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Halbuki şurda trafin yoğun olduğu 2 saatde trafik polisi dursa sorun kalmaz

• Dönel kavşakta neden kavşak içerisindeki araca yol verilmesi gerektiğinin delili ispatı olmuş.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • CapriceClassic kullanıcısına yanıt

Aynen ben de hep bunu diyorum ne var ne yok Eskişehir yoluna yığdılar. Daha da devam ediyorlar hunharc. Az öteye git bomboş araziler var halbuki. Acayip saçma bir düzensiz yapılaşma var Ankara'da.

• Trafik ışığı olmayınca 2 saniye sabırsızları kitlemiş yolu, gayet normal. Önünde araba var, inadına tamponuna yapışır senin karşı yola geçmene izin vermez, sinirlenip söversin sığır gibi suratına bön bön bakar bu tipler.

• CapriceClassic kullanıcısına yanıt

Bir dahakine yemek yiyelim dostum.  

• Memur çıkışı saatlerinde (akşam 5-8) trafiğin en az olduğu yol Eskişehir yolu aksine. Doğma büyüme ve 9 yıldırda trafikte olan birisi olarak söylüyorum

En yoğun İstanbul yolu. Çünkü batıkent, sanayi, eryaman, sincan, etimesgut gibi Ankaranın en eski yerleşim yerlerinde nüfus inanılmaz fazla. Hatta eskişehir yolunda trafik 5 de başlarken istanbul yolunda ve bu güzergahlarda trafiğin 4 de direk kitlenmeye başladığını söyleyebilirim. Buralarda yaşlı genç orta kesim nüfus homojen ve yoğun

İkinci olarak Konya yolu. Çünkü konya yolunun ucuda keçiören, etlik, aydınlıkevler, ulus, mamak gibi yine Ankaranın en eski yerleşim yerlerine gidiyor. Hatta ikinci olarak demiş olsam bile konya yolundaki trafik aştiden itibaren istanbul yoluyla kapışır. En kilit olan yer ise malum Ankamall kavşağı . Ordan 3738262 tane yol bağlanıyor biliyorsunuz kızılaydakilerde ordan geliyor ulustakilerde keçiörendekilerde. Buralarda zaten malumunuz Ankaranın en kalabalık yerleri. Keçiören, mamak, ulus gibi yerlerin alt gelirlisi orta gelirlisi üst gelirlisi hepsi orda

Üçüncü ve gerçekten trafiğin daha çabuk bittiğine defalarca şahit olduğum tek yol Eskişehir yolu . Çünkü eskişehir yolunda evi olan kesim az ve Ankaranın sonradan yerleşenleri ankaranın en son gelişmiş olan yerleri orda zenginler orda. Apartman düzeni yok orda heryer koca koca katlı katlı siteler. Ordakiler sitelere yerleşmişler ve etraf yol kaynıyor. Sokaklar az mesela ümitköy çayyolunda. Eskişehir yolunun ucu sadece ümitköy çayyolu olan 2 semte varıyor .

İş çıkışında trafikte en az kaldığınız süre eskişehir yolu emin olun. Kızılaya giderken veya kızılaydan dönerken fark etmez. Ama konya yolu ve istanbul yolu gerçekten tam kilit.

Not: istanbul ve izmire defalarca gittim şehir düzeninin yol düzeninin en iyi olduğu yer Ankara. En kötüsü ise izmir. Ayrıca şunu eklemek gerekirki istanbulun hafta içi hafta sonu kavramı seneler önce kalkmış. Hafta içi öğle saatlerinde bile Ankaranın iş çıkışı trafiğinin 2-3 katı şeklinde trafiği var. Hafta içi akşamını istanbulda hiç düşünemiyorum ki hafta sonu meselesine hiç girmiyorum. Ankarada sabah iş gidişi ve iş dönüşü kilit. Onun dışında sabah 10:30 ile akşam 5 e kadar ankarada heryerde incin top oynar %100 güvenin bana . Zaten ne diye istanbulu anlatıyorsam istanbulu bilen biliyor :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MeGaDave06 -- 1 Kasım 2021; 22:11:36 >

• haluk 23 kullanıcısına yanıt
    İnşallah, gelince ararım. Bu pandemi resmen tüy dikti. Eskiden yılda en az 2 kez gelirdim iş için şimdi her şey zoom üzerinden dönüyor. O nedenle yalan oldu valla…

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CapriceClassic -- 1 Kasım 2021; 22:11:11 >
  • Abi altyapı sağlam değil ne bekliyorsunuz

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Altyapiyla pek alakasi yok. Gobekte gecis ustunlugunu uygulamayan soforler trafigi kitlemis

• Aynısı nato yolu sonunda metro grosmarketin göbekte de olmuştu,lambalar çalışmayınca bizim bencil insanımız önce ben geçeyim diye diye göbeği kilitledi ve 1 saate yakın mahsur kalmıştık

• Ankaralılar yatsın kalksın dua etsin bu trafiğe, iş icabı 5-6 defa gelmiştim ankara'ya. Trafiği büyük şehirler içinde en iyi, düzenli olan şehirlerden. Ama tam bir beton şehir bol yeşillendirmeye ihtiyacı var. Mansur başkan bu konuya da el atar herhalde.

• Sierre34 kullanıcısına yanıt
    İstanbuldan sonra her şehir vız gelir zaten

• MeGaDave06 kullanıcısına yanıt
    Aştiden Ankamall gitmek yokmu

• m_kucukaksoy kullanıcısına yanıt
    Nasıl anlamadım ?

Aştiden ankamalle gitmek akşam 5 den itibaren tam bir işkence

• Oh iyi olmuş. Kasap Ankara şoförleri fazlasını hakediyor. Ankarada trafiğin sebebi kötü sürücülerdir.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.