Sağlıklı günler arkadaşlar. Yarın ailecek Rize'den Erzincan üstü Kapadokya'ya geçeceğiz. Yol 800 km'yi bulduğu için bir gece Erzincan'da dinlenerek gitmeyi planladım.Navigasyon iki rota tavsiye ediyor. Biri Trabzon ve Gümüşhane üstünden. Diğeri ise Araklı Bayburt rotası. Bu yolları ve illeri bilen arkadaşlar tavsiyede bulunursa müteşekkir kalırım.
Saglikli gunler arkadaslar. Esimde 1.0 tsi , dsg'li polo var. Alali cok kisa bir süre oldu. Fakat asıl arabamizin suv sınıfında olmasi nedeniyle polo'nun küçüklüğüne pek alisamadi. Aslinda ozellikle sehir ici için kullanımı keyifli ve kıvrak bir otomobil. Bunun üzerine ufak bir fark verip 7.5 kasa diye tabir edilen golf almaya karar verdim. Sevdiğim bir model oldugu için başka marka ve modellere bakmadık. 270 bin Tl.civarlarında az km'de birkac model beğendim. Sadece motor konusunda kararsız kaldım. 1.5 olursa comfortline , 1.0 olursa ise highline dsg'li secenekler var. Km'ler de 20 bin altı. 1.5'in daha teknolojik bir makine olduğunu biliyorum. Tavsiyelerinize ihtiyacim var. Tesekkurler.
Saglikli gunler arkadaslar. Yeni kasa Mercedes B dizel otomatik almayi düşünüyorum. Su anki arabam 2017 model Bmw 2 active tourer dizel otomatik. Eat6 tam otomatik olan seriden. Sert altyapısı ve bunun doğurduğu konfor eksikliği haric oldukca memnunuz. Mpv'leri seven bir aileyiz. Bu nedenle B kasa ilgimi cekmeye başladı. Tasarımı, teknolojik özellikleri ve kalitesi ile hoşumuza gitti. Araci test etme şansımız olmadı. Bizim arabadan daha konforlu olduğunu tahmin ediyorum. Beni en çok dusunduren dct isimli 7 ileri cift kavrama sanzimani olmasi. Istanbul Kartal'da ikamet ediyorum. Bu tarafta birçok semte gore daha sakin bir trafik olsada zaman zaman yogun bölgelerde seyir yapmaktayım. Malum Istanbul'un yol şartları ve trafiği bu tür sanzimanlari çok zorlamakta. Daha önceden edc'li bir arabamiz vardi. Bazi teknik sikintilar yaşatarak üzmüştü bizi. O yuzden su anki arabamızın sanzimani cok tatmin ediyor bizi.Eski a ve b kasadan beri Mercedes'te bu sanziman kullanılmakta zannedersem. Internette biraz baktım ama üreticisini ve kuru/yagli tip olup olmadığı bilgisini bulamadım. Kullanan arkadaşlar konfor , motor uyumu vb.hususlarda bilgi verirse müteşekkir olurum.
Jant offset degeriyle ilgili yardim
Aisin 6 ileri tam otomatik şanziman?
|
Jant tamiri ve boyama.
|
|
Stepne ile ilgili tavsiye.
|
|
Fren boyle yapilir!!!
|
Bmw x1(f48) |
Son Giriş: 23 dk. önce
Son Mesaj Zamanı: 4 sa.
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 1.669
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 35.550 (Bu ay: 1.200)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 1.454 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Motorlu Araçlar Dünyası