Şimdi Ara

smart roadster nasıldır?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
20.202
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • sa beyler ben smart roadster almıyı düşünüyorum ama az kıllandım neden araba süper geliyor bana ama kimse istemiyor nedenini anlamadım çok mu pahalı geldi diycem pek de pahalı değil zaten 2 el oldugu için 20-30 milyar arası değişiyor.sizin bir bilginiz varmı bu araba hakkında yorumlarınız nelerdir paylaşırmısınız lütfen.
    sağolun iyi günler

smart roadster: Şık ve Kompakt Bir Şehir Otomobili

smart roadster, şehir yaşamı için özel olarak tasarlanmış iki kişilik, konforlu bir otomobildir. Kompakt boyutu ve manevra kabiliyeti sayesinde dar sokaklarda ve kalabalık şehir merkezlerinde kolaylıkla gezinmeyi mümkün kılar.

smart roadster alınır mı: Bu sorunun cevabı bireysel ihtiyaçlara ve tercihlere bağlıdır. Smart roadster, şehir içi sürüşler için pratik ve ekonomik bir seçenektir. Ancak uzun yolculuklar veya çok fazla bagaj taşıma ihtiyacı olanlar için daha büyük bir araç daha uygun olabilir.

smart roadster yorum: Genel olarak, smart roadster kullanıcılarından olumlu yorumlar almaktadır. Kompakt boyutundan, iyi yakıt verimliliğinden ve şehir içinde kullanımı kolay olmasından memnundurlar. Bazı kullanıcılar, sınırlı bagaj kapasitesini ve yüksek hızlarda yol gürültüsünü bir dezavantaj olarak belirtmektedir.

smart roadster özellikleri:

• İki kişilik, arkadan çekişli, arkadan motorlu düzen
    • 0,9 litrelik üç silindirli turboşarjlı benzinli motor
    • 90 beygir gücü ve 135 Nm tork
    • Beş vitesli manuel veya otomatik şanzıman
    • 100 km/s hıza 9,8 saniyede ulaşma
    • 285 litrelik bagaj kapasitesi
    • Çeşitli renk ve donanım seçenekleri

smart roadster, şehir içinde pratik ve keyifli bir sürüş deneyimi arayanlar için iyi bir seçimdir. Kompakt boyutu, yakıt verimliliği ve manevra kabiliyeti, onu şehir merkezlerinde ideal bir araç haline getirir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • bilen birileri yokmu acaba?
  • smart çok tercih edilen bir marka olmadığından servis ağı da kısıtlı bu yüzden 2. el fiyatları düşük ve sizn düşündüğünüz model 2 kişilik bir araç olması dolayısıyla daha da dezavantajlı ama bu zevk meselesi eğer çok istiyorsanız neden olmasın...
  • abi ben üniversite öğrencisiyim yani 4 kişiye ihtiyacım filan yok.arabanın yolda bırakması dakka başı sorun çıkarması gibi bir problemi olmasından korkuyordum saol içimi rahatlattın walla allah razı olsun.arabda sorun yok yani dimi abi

serviste sıkıntı olmaz.

tabi maliyetler yüksek olacaktır.

roadster yerine for four a da bakabilirsin.

for fourun 1.5 150 hp lik versiyonu mevcut.

hayırlı günler
    Daha Fazla Göster
  • herkeze teşekkürler ilginiz için saolun

Smart ; Mercedes firması ile saat markası swatch ortaklığından doğan , Sonradan tamamen mercedes üretimi olan bir araçtır.

Alman malıdır. Kullanmadım performansını yakıt tüketimini vesaire sini bilmem. Tamamen şehir içi düşünülmüş bir araç.

Ordan oraya gitme amaçlı. İlk modellerinde fourtwo olanlarda motor bagajdaydı. Sonradan durum ne oldu bilemiyorum.

Roadster lar içinde çok iyi şeyler duymadım , örneğin performans kıtı bir araçmış. Ayağınıo yerden keser. Ayrıca şekil olarak muazzam.

Ama Roadster Coupe ile Roadster ı karıştırıyorum ben. Benim bahsettiğim araç arkası camlı olan model. Arkasında cam olmayan model gerçekten vasatın altında.

Ki sanıyorum şuanda üretimi yok. Yedek parça olarak sıkıntı çekeceğin aşikar. Servis ücretlerinide bilmiyorum ama mercedes olduğundan ucuz etin yahnisi gibi bir durum söz konusu olmaz.

Alınacaksa iyice araştırılıp sorulmalı mümkünse test edilip kullanılmalı.

Dışı forma içi sorma gibi geliyor çünkü ..

Saygılar.

• for twolar almanya da for fourlar hollandada üretilmekte. ( for four artık üretilmiyor)

for fourları mitsubishi üretmekte idi. coltlar aslında birer for four dur.

focus volvol s40 gibi yani.

for fourların her tür elektronik aksamı ve motoru colt ile aynıdır.

o yüzden smart hakkında biraz bilgim var coltun her yerinde smart logosu var. radyatöründe, egzosunda küllüğünde vb.

hayırlı günler.

Orjinalden alıntı: tasshelhoff

for twolar almanya da for fourlar hollandada üretilmekte. ( for four artık üretilmiyor)

for fourları mitsubishi üretmekte idi. coltlar aslında birer for four dur.

focus volvol s40 gibi yani.

for fourların her tür elektronik aksamı ve motoru colt ile aynıdır.

o yüzden smart hakkında biraz bilgim var coltun her yerinde smart logosu var. radyatöründe, egzosunda küllüğünde vb.

hayırlı günler.

Evet eklemeyi unutmuşum bu ortak platform olayını ..

Bence smart dediğin şehir içinde kullanılan fourtwo dur. Fourfour rezalet bir tasarıma sahip.

Özellikle italyada pariste vesaire vızır vızır geziyor bunlar.

Arkadaşım bu kadar çok beğendi isen bu aracı sana bir site vereyim , bu sitede aracı kiralayabiliyorsun ..

Kafana göre git gez test et kullan zaten sende kalıyor araç , fiyatlarda uygun :

http://www.carpuzz.com/Default.aspx

• eyw beyler sağolun
    evet kiralama fikri gerçekten güzel bir denemek lazım tabi
  • selamlar. ben 2004 smart roadster cabriolete sahibim. ve imkanı olan herkese bu zevk makinesini tavsiye ediyorum. ha aşırı ilgi beni rahatsız eder, gözler üzerimde olmasın diyosanız orası ayrı. ama dizaynı gücü yakıt tüketimi güvenliği ve sağlamlığıyla 10 numara bir araç.

bende 2 sene forfour vardi...

diger dostlarimizin dedikleri gibi
    -servis's mercedes yapmakta
    -normal bakim ücretleri 400-500 ytl arasi degisior
    -yedek parcalar ucuz degil
    -yan sanayi servis sifir denecek kadar az
    -2.ci el cok kötü (takas yaptigim galeri 9 ay sonra para kaybederek elden cikardi)
    -bildigim kadariyla üretilmiyor

ama
    -cok orijinal tasarima sahip araba
    -mekanik acidan saglam
    -guvenlik acisindan 10 numara

2.ci el almayi düsünüyorsan fiyatta hic utanmadan düsük teklif ver... görcenki kabul edecekler... bu arabanin alicisi cok az
  • Biraz hortlatma gibi olacak ama smart roadster nasıldır? sorusuna güzel bir cevap niteliğinde bloguma yazı yazdım. Umarım yardımcı olur.

http://bilmeyenadam.wordpress.com/2013/08/16/smart-roadster-smart-roadster-brabus/
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.