Şimdi Ara

ANKARA BEYLER OTOMATİK ŞANZUMAN REZİLLİKLERİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
3
Favori
3.786
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
36 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşla çok fazla cani yanan var lütfen her platformda paylaşın diğer forum sitelerinde sosyal medyada sözlüklerde lütfen

Diğer mağdurun üstteki arac Oğuzhan abinin araca 600.000yl zarar vermişler izinsiz kullanmışlar benim aracimda olduğu gibi benim aracimida kullanıp zarar verdiler

Aşağıda bahsi geçen benim araçtır

Bmw X5 marka aracimi 22 Aralık 2024 tarihinde kendisine sanzuman tamiri için verdim Kutahyada olduğum için aracimi gidip göremedim 29 Ocak 2025 tarihinde ise aracimin hazir oldugunu soyledi gittim aracimin test sirasinda mafsal kopardigini direksiyonun bosa ciktigini soyledi onardigini ve bunun icinde para alacagini belirti aracimi bi elemanıyla egzoz muayenesi için götürdüm aracimda vuruntular ve saft boşluğu halen devam ediyordu aracim egzoz muayenesinden geçmedi çünkü aracım bir türlü ısınmadı aracima ne olduğunu sordugumda ise eleman bilmediğini söyledi aracimin tam 3.000 km kullanılmış olduğunu gördüm 22 Aralık günü tarihli fotografini çekmiştim karşılaştırdim aracimi yeniden tamirhanesine götürürken yakit bitti gostergede airbag isigida yaktigini fark ettim bidonla yakit alıp tamirhanesine gittim kendisi aracin hararet gördüğünü termostadi iptal ettiğini belirtti ben araci onarmasini söyledim ve beni aracimi onaracagini söyleyip oyalayıp 1 gece ankarada kaldım birdahaki gün gittiğimde aracimin halen bitmediğini kaputu acik beklediğini gördüm incelediğimde suda beyaz ilaç olduğunu gördüm ve fotoğrafladim karakola başvurdum kendisi sikayetci olduğumda aracimin hazır olduğunu gelip alacabilecegimi söyledi gittiği ve aracimi aldım sikayetci olduğum karakolun yanına bıraktım sürüş esnasında aracimda patirdama vuruntu,satf boşluğu öntakim ve airbag arizalarinin devam ettiğini gördüm kaputu kaldırdığında hortumlar şişti ve bir kısım arızalarda oluşmuş klima dugmesi ve birkaç trim parçada kayıptır

Aracimi karakolun yanında rapor çıkması ce avukat arastirmam için yatırdım bana aracimi onaracagini yazışmalarda belirtti

Bilir kişi raporunda aracimin arizali oldugu bellidir avukatım 20 temmuz günü çekici ile tamirhanesine götürdüğünde aracimin burada durursa iğnesi dahi kalmayacağını soyledi ve alıp nereye gidersem gitmemi soyledi bu sürede karakolun yan tarafından sadece bilirkişi için aracim hareket ettirilmiştir uzunda olsa hukuki süreç yeniden başlayacağım 3.000 km kullanıldığı zarar gördüğü arızanın devam ettiği yeniden yapmak isteyip sonra dalga geçtiği kayıtlıdır güveni suistimal ortadadır

Hakkımı hukuk yoluyla arayacağım aldığı paralarla zarar verdiği meblalarin kat ve katı sevdiklerinden Hastane parasi olarak çıksın inşallah

Lütfen paylaşın diğer mağdurlar bana 0541 401 46 79 nolu numaradan ulaşsın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Klişe olacak ama resmi servis dururken böyle pahalı araçları köşebaşı tamircilerine emanet etmek büyük sıkıntı.Varsın biraz daha pahalı olsun ama iş garantili ve temiz olsun.Bu arada resmi servislerde de türlü türlü rezillik haberleri gördük.Malesef bizim memlekette sıkıntı yaşamam değil,en az sıkıntıyı nerede yaşayabilirim ihtimalleriyle yaşıyoruz  

Geçmiş olsun. Sanayiye giren araç geneleve giren kadın gibi oluyor.

Ben özel servisten aşağısına araç bırakmıyorum. Bir kere sanayiye girdimi yalama oluyor sürekli uğruyor. Zira adamlar ya bilerek zarar veriyor ya da bilmediği için zarar veriyor.

İşini düzgün yapan milyonda birdir. O da zaten bana denk gelmez.
  • Ne biçin insanlar var yahu!

Bunların sanayi camiasında barınamamaları lazım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

*Çook uzun uzun yazanları *Sürekli mark/model savunanları *Konulara yerleşip herşeye "olur olmaz" cevap yarıştıranları *Tartışmaya her daim hazır olanları *Seviyesiz konuşma tarzlarını *Bilinen trolleri, engelliyorum; kim olduğuna bakmaksızın.
  • Lütfen üstte tutalım elimizden geldiğince paylaşalim

• Klişe olacak ama resmi servis dururken böyle pahalı araçları köşebaşı tamircilerine emanet etmek büyük sıkıntı.Varsın biraz daha pahalı olsun ama iş garantili ve temiz olsun.Bu arada resmi servislerde de türlü türlü rezillik haberleri gördük.Malesef bizim memlekette sıkıntı yaşamam değil,en az sıkıntıyı nerede yaşayabilirim ihtimalleriyle yaşıyoruz ANKARA BEYLER OTOMATİK ŞANZUMAN REZİLLİKLERİ 

Dediğiniz doğru ama yetkililer de çok farklı değil sadece size hitapları çok kibarca.

Ben özel servisten aşağısına araç bırakmıyorum. Bir kere sanayiye girdimi yalama oluyor sürekli uğruyor. Zira adamlar ya bilerek zarar veriyor ya da bilmediği için zarar veriyor.

İşini düzgün yapan milyonda birdir. O da zaten bana denk gelmez.

Hocam tespit mükemmel. Sanayici aymazlık peşindedir. İşini ne bilir bilse de düzgün yapar mı muamma. Çoğunun ağzında küfür. Sanayici kurşunlayan çok adam var ülkede. Gündüz senin araca gece eskorta tecavüz eder.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Birşey anlamadım...

geçmiş olsun... yargı süreci çok uzun sürecektir muhtemelen.

Neden ZF nin yetkili servislerine götürmediniz? Ankarada, Etimesgut'ta bile varmış.

Sekizsilindir kanalının youtube videoları vardı ZF yetkili servisleri ile ilgili.

ZF marka sanzımanım olsa başka yere götürmezdim.

• Arkadaşlar Bmw servislerinde motor-şanzuman gibi büyük sorunların maliyetiyle hiç yüzyüze gelmedikleri için kolayca servisleri öneriyorlar.Bu öneriler doğru tabiki ama bir maliyeti var.Benim aracım şu an Bmw yetkili servisinde, şaft ve diferansiyelin girişindeki somun değişecek ve faturası şu an TL cinsinden 200bin olacak gibi görünüyor.Daha arabanın yüzünü görmeden sorunun tespiti için 16 binlik fatura yazıldı.Neyseki tüm masrafları Bmw merkezi karşılayacak ama bu nadir olan birşey.
    Pahalı lüx premium bir araca binmenin faturası tabiki normal bir aracınkinden yüksek olur ama burada adamın aptal yerine konulması gibi durumlar var.

kusura bakmayın ama bir BMW ye biniyorsanız bu tür risklerin her zaman olacağını biliyor olmanız lazım. sonuç olarak fiat albeaya binmiyorsunuz.

şanzıman tamiri için yetkililer de böyle yerlere gidiyor. arkadaş emanet ehli olmayan birine vermiş aracını maalesef.

O işleri yapan makineleri yok zaten yetkili servislerin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    AMD Ryzen 7 5800X3D Msi RTX 3080 Suprim X 10G Msi B550 Tomahawk G.Skill Trident Z Neo RGB 32GB 3600Mhz CL16 (16.16.16.36 Samsung B-Die) DeepCool LS520 WH 240MM WD Black SN770 1Tb Gen4 WD Blue SN570 1Tb Gen3 Samsung 870 Evo 1Tb Samsung 860 Evo 500Gb Seasonic Prime Snow Silent 650W 80+ Platinum CM TD500 Mesh V2 ARGB Beyaz Viewsonic Omni XG2431 24" 240Hz IPS
  • ekşisözlükte konu açın direkt.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

Lütfen yardımcı olun kötü yorumları saldırıp bot kullanımı var

lütfen eksi sözlük gündeme taşıyın 9 aydır arabasını alamayanlar var ve arac yok dükkanlarında dukkanlarinda lütfen gündeme taşıyın Eksi sözlükte

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.