|
Arkadaşla çok fazla cani yanan var lütfen her platformda paylaşın diğer forum sitelerinde sosyal medyada sözlüklerde lütfen ![]() Diğer mağdurun üstteki arac Oğuzhan abinin araca 600.000yl zarar vermişler izinsiz kullanmışlar benim aracimda olduğu gibi benim aracimida kullanıp zarar verdiler Aşağıda bahsi geçen benim araçtır Bmw X5 marka aracimi 22 Aralık 2024 tarihinde kendisine sanzuman tamiri için verdim Kutahyada olduğum için aracimi gidip göremedim 29 Ocak 2025 tarihinde ise aracimin hazir oldugunu soyledi gittim aracimin test sirasinda mafsal kopardigini direksiyonun bosa ciktigini soyledi onardigini ve bunun icinde para alacagini belirti aracimi bi elemanıyla egzoz muayenesi için götürdüm aracimda vuruntular ve saft boşluğu halen devam ediyordu aracim egzoz muayenesinden geçmedi çünkü aracım bir türlü ısınmadı aracima ne olduğunu sordugumda ise eleman bilmediğini söyledi aracimin tam 3.000 km kullanılmış olduğunu gördüm 22 Aralık günü tarihli fotografini çekmiştim karşılaştırdim aracimi yeniden tamirhanesine götürürken yakit bitti gostergede airbag isigida yaktigini fark ettim bidonla yakit alıp tamirhanesine gittim kendisi aracin hararet gördüğünü termostadi iptal ettiğini belirtti ben araci onarmasini söyledim ve beni aracimi onaracagini söyleyip oyalayıp 1 gece ankarada kaldım birdahaki gün gittiğimde aracimin halen bitmediğini kaputu acik beklediğini gördüm incelediğimde suda beyaz ilaç olduğunu gördüm ve fotoğrafladim karakola başvurdum kendisi sikayetci olduğumda aracimin hazır olduğunu gelip alacabilecegimi söyledi gittiği ve aracimi aldım sikayetci olduğum karakolun yanına bıraktım sürüş esnasında aracimda patirdama vuruntu,satf boşluğu öntakim ve airbag arizalarinin devam ettiğini gördüm kaputu kaldırdığında hortumlar şişti ve bir kısım arızalarda oluşmuş klima dugmesi ve birkaç trim parçada kayıptır Aracimi karakolun yanında rapor çıkması ce avukat arastirmam için yatırdım bana aracimi onaracagini yazışmalarda belirtti Bilir kişi raporunda aracimin arizali oldugu bellidir avukatım 20 temmuz günü çekici ile tamirhanesine götürdüğünde aracimin burada durursa iğnesi dahi kalmayacağını soyledi ve alıp nereye gidersem gitmemi soyledi bu sürede karakolun yan tarafından sadece bilirkişi için aracim hareket ettirilmiştir uzunda olsa hukuki süreç yeniden başlayacağım 3.000 km kullanıldığı zarar gördüğü arızanın devam ettiği yeniden yapmak isteyip sonra dalga geçtiği kayıtlıdır güveni suistimal ortadadır Hakkımı hukuk yoluyla arayacağım aldığı paralarla zarar verdiği meblalarin kat ve katı sevdiklerinden Hastane parasi olarak çıksın inşallah Lütfen paylaşın diğer mağdurlar bana 0541 401 46 79 nolu numaradan ulaşsın ![]() < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt

kullanıcısına yanıt