Arkadaşla çok fazla cani yanan var lütfen her platformda paylaşın diğer forum sitelerinde sosyal medyada sözlüklerde lütfen
Diğer mağdurun üstteki arac Oğuzhan abinin araca 600.000yl zarar vermişler izinsiz kullanmışlar benim aracimda olduğu gibi benim aracimida kullanıp zarar verdiler
Aşağıda bahsi geçen benim araçtır
Bmw X5 marka aracimi 22 Aralık 2024 tarihinde kendisine sanzuman tamiri için verdim Kutahyada olduğum için aracimi gidip göremedim 29 Ocak 2025 tarihinde ise aracimin hazir oldugunu soyledi gittim aracimin test sirasinda mafsal kopardigini direksiyonun bosa ciktigini soyledi onardigini ve bunun icinde para alacagini belirti aracimi bi elemanıyla egzoz muayenesi için götürdüm aracimda vuruntular ve saft boşluğu halen devam ediyordu aracim egzoz muayenesinden geçmedi çünkü aracım bir türlü ısınmadı aracima ne olduğunu sordugumda ise eleman bilmediğini söyledi aracimin tam 3.000 km kullanılmış olduğunu gördüm 22 Aralık günü tarihli fotografini çekmiştim karşılaştırdim aracimi yeniden tamirhanesine götürürken yakit bitti gostergede airbag isigida yaktigini fark ettim bidonla yakit alıp tamirhanesine gittim kendisi aracin hararet gördüğünü termostadi iptal ettiğini belirtti ben araci onarmasini söyledim ve beni aracimi onaracagini söyleyip oyalayıp 1 gece ankarada kaldım birdahaki gün gittiğimde aracimin halen bitmediğini kaputu acik beklediğini gördüm incelediğimde suda beyaz ilaç olduğunu gördüm ve fotoğrafladim karakola başvurdum kendisi sikayetci olduğumda aracimin hazır olduğunu gelip alacabilecegimi söyledi gittiği ve aracimi aldım sikayetci olduğum karakolun yanına bıraktım sürüş esnasında aracimda patirdama vuruntu,satf boşluğu öntakim ve airbag arizalarinin devam ettiğini gördüm kaputu kaldırdığında hortumlar şişti ve bir kısım arızalarda oluşmuş klima dugmesi ve birkaç trim parçada kayıptır
Aracimi karakolun yanında rapor çıkması ce avukat arastirmam için yatırdım bana aracimi onaracagini yazışmalarda belirtti
Bilir kişi raporunda aracimin arizali oldugu bellidir avukatım 20 temmuz günü çekici ile tamirhanesine götürdüğünde aracimin burada durursa iğnesi dahi kalmayacağını soyledi ve alıp nereye gidersem gitmemi soyledi bu sürede karakolun yan tarafından sadece bilirkişi için aracim hareket ettirilmiştir uzunda olsa hukuki süreç yeniden başlayacağım 3.000 km kullanıldığı zarar gördüğü arızanın devam ettiği yeniden yapmak isteyip sonra dalga geçtiği kayıtlıdır güveni suistimal ortadadır
Hakkımı hukuk yoluyla arayacağım aldığı paralarla zarar verdiği meblalarin kat ve katı sevdiklerinden Hastane parasi olarak çıksın inşallah
Lütfen paylaşın diğer mağdurlar bana 0541 401 46 79 nolu numaradan ulaşsın
yurt dışından araç parçaları getirmek istiyorum vergi mükellefiyim araç satımı ve parça satımı arkadaşlar bu konuda çok bilgim yok bana yardımcı olursanız sevinirim
Arkadaşlar bugün beyaz bir broadway sattım aracın kaportası yaşına göre mükkemmeldi çürük yoktu motor sıfırdı ve fiziği çok düzgündü lpgyi kendim bağlamıştım bir takım masrafları mevcuttu bunları göz önüne alarak ve söyleyerek aracı çok ucuza verdim araç 85 model fransız broadway adam beni 2 saat sonra aradı masrafları olduğunu belirtti sonra tamircisi aradı sonra galerici bu aracı geri al vs dediler beni 32 yaşında araç için dava edeceklerini söylediler çıldırdım yok efendim 5.vitese geçmiyormuş yok kaportacı 4 kapıda düzelme var demiş arkadaşlar ne yapayım sizce https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-satildi-1985-broadway-430476666/detay/
aynı aracın 76 modelini 4.500 tl ye bırakmışlardı fazla değil 2 hafta önce motor arızalı muayeneli çok toplu bir araçtı neredeyse fark 25 katı gibi sizce 105.000 değilde 40.000 veren olur mu ?
arkadaşlar 4 gün önce yeşil hacı murat aldım aldığım kişi tanıdığım acemiliğini atmak için aldı ve sonrasında aracı ben aldım iyimi yaptım kötümü bilmiyorum aracın bir çok yeri orj lpg daha takılmamış benzinli kelebek camları doğru düzgün çalışmıyor aracın eksikleri mevcut direksiyon spor takılmış teyp daha yeni takılmış malzeme rafında :) önceden teybi yokmuş aldığım kişi tanıdığım gögüs güneşten çatlamış araç gerçekten yaşına göre temiz 1-2 yerinde çürük var aracı toplamayı düşünüyorum parça konusunda yardımcı olacak dh ailesinden yardım bekliyorum
arkadaşlar astradan etek sesi geliyor motoru daha 1 yıl önce revizyona uğradı yağ koyduğumda anlık 10-15 dakika düzeliyor yağ aşşağı inince sorun yeniden kendini gösteriyor ne yapayım bilmiyorum kafayı yedirtir cinsten bazısı sibop diyor ama ben etekte ısrarlıyım taşlama işi yapan dinledi oda etekten dedi moru açtırsam yeniden aynısı yaşanacak biliyorum ses sadece rolentide geliyor katkı vs ne önerirsiniz
arkadaşlar takasla bir araç aldım aracın yağ lambası rolantideyken yanıyordu ben herife yağ lambasını hallet öyle getir demiştim müşürü değiştirdim sorun çözüldü dedi baktım yanmıyordu tamam dedik işi hallettik şu anda aracın yağ yakması dumanı vs yok ama rölantideyken gelen bir ses var gaza basınca kesiliyor soğuk-sıcak fark etmiyor bu ses hep geliyor bu nedir acaba cevaplayanlara teşekkürler araç 1.6 8v
sanayiye gitsene diyenler cevap yazmasın sanayicilerin çoğu hırsız bir aracıma motor revizyon istiyor krank vuruyor dediler en sonunda sibop ayarı yaptırdım hiç bir şey kalmadı bu gibi bir sürü örnek var aklımda çakalların kucağına düşmemek için konu açtım
arkadaşlar ticaretle uğraşan bir adamım aöf işletme okuyorum 3.sınıf bu sene üniversite sınavına girdim örgün işletme gelecek gibi derslerden muaf olabilir miyim? UYKUM KAÇTI BUNU DÜŞÜNMEKTEN CEVAP YAZAN HERKESE ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER
Arkadaşlar elimde bi tane metalik mavi renkli tofaş var boyası macun çatlağı dolu bu nedenle piyasanın altında vermeme rağmen satamıyorum boyatma kararı aldım mavinin hangi tonlarını önerirsiniz
Aktiflik: Şu anda DH'de değil Son Giriş: 2 ay önce Son Mesaj Zamanı: 3 ay Mesaj Sayısı: 1.805 Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 2.219 İkinci El Bölümü Mesajları: 0 Konularının görüntülenme sayısı: 0 (Bu ay: 1.338) Toplam aldığı artı oy sayısı: 1.256 (Bu hafta: 0) En çok mesaj yazdığı forum bölümü:Motorlu Araçlar Dünyası