< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Evrifaessa_TR -- 4 Haziran 2022; 14:6:18 > |
[ANA KONU] TurkNet GigaFiber altyapı yayılım takibi

-
-
Faydalı konu teşekkürler.
-
-
Ankara'ya bekliyoruz türknet fiber hizmetini.
-
Sultangazi için bir plan var mı ? @TurkNetDestek
-
quote:
Orijinalden alıntı: ressi1Sultangazi için bir plan var mı ? @TurkNetDestek
Fiber çekmek için çok iyi bir mahalle şu an Sultangazi Uğur Mumcu mahallesinde Türk Telekom ve Kablonet fiber alt yapı çekmekte sizde katılıp neden öne geçmiyorsunuz onlar 6 aydır bitiremedi ? @turknetdestek
-
quote:
Orijinalden alıntı: FaefuLFiber çekmek için çok iyi bir mahalle şu an Sultangazi Uğur Mumcu mahallesinde Türk Telekom ve Kablonet fiber alt yapı çekmekte sizde katılıp neden öne geçmiyorsunuz onlar 6 aydır bitiremedi ? @turknetdestek
Alıntıları GösterHem havai olarak çekilmesine belediye sıkıntıda etmiyor @TurkNetDestek
-
Upload hızları iyiymiş.
-
Takip. Bari en azından tüm İstanbula yaysınlar. Sonra diğer illere gelebilirlerse. Haritalı görünüm daha iyi olur -
@TurkNetDestek lütfen Sultangazi için olumlu bir dönüş yapın
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Can2355 -- 26 Aralık 2020; 10:50:45 > -
Takip. İzmirde hangi bölgelere gelecekler çıksın direk 200/100 bağlantısı yapacağım taahhüdüm martta bitiyor. -
Turknetten tek isteğim Türk Telekom altyapısı üzerinden de en azından 200 mbps, 400 mbps ,1Gbps gibi hızların artık sunulması gerçeği. Böyle bir şey yaparlarsa çok seviniriz.
-
Galiba bu biraz ttye de bağlı zira İnternet sitesinde belirttiği 100 mbite 4 mbit upload gibi hızları vermesi tt engeline takıldığının bir işareti. Bende downloaddan önce upload hızlarının belli bir standartı yakalaması lazım
-
Zaten önemli olan kısım Türk Telekom un bunu yapması gerekiyor. Düzeltilirse bu durum süper olur. -
Küçükçekmece ve Avcılar'ı da ekler misiniz konuya?
-
Ümraniye için yakın zamanda bir plan var mı? -
Bahsettiğiniz ilçelerde herkese açık olarak GigaFiber altyapısı sunulmuş durumda değil.
-
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Evrifaessa_TR -- 26 Aralık 2020; 15:35:51 > -
Gaziosmanpaşa Merkez için planlama var mı ? @TurkNet Destek
-
Sakarya/Serdivan'da yaşıyorum. Sakarya'nın merkezi yerlerinden birisi ama YAPA'yı getirin artık.
Arkadaşlar bu konu amacını bir hayli aşmış durumda Adam konuyu hangi bölgeye Gigafiber geldiyse yazalım bilgisi olsun insanların diye açtı Gelen giden Gigafiber istiyorum benim bölgeme ne zaman gelir diye Turknetdestek i etiketliyor Valla adam illallah demiştir sürekli aynı şeyleri tekrarlamaktan Gözünüzü seveyim şu konuyu amacı yönünde kullanalım beyler!!!! |
2021 Planlarınız içinde olan yerleri yazarsanız en azından formu meşgul etmeyiz
|
Ankara'ya bekliyoruz türknet fiber hizmetini. |
kanka cevabı söyliyim ben sana (: tam olarak aşağıdaki yazıyı yollayacak. Merhaba, planlanan bölge ya da süre bilgisi veremiyorum amahttps://turk.net/gigafiber-istiyorum sorgulama üzerinden altyapınızı kontrol edebilir ve adresinizde yoksa talebinizi iletebilirsiniz. |
İstanbul'da fiber altyapıyı, GigaFiber'i, YAPA'yı bırakın VDSL olmayan yerler var 1 sene öncesine kadar 8 Mbps ADSL ile sürünüyordum. Siz sakaryanın ilçesinden bahsediyorsunuz hocam :D Burası Türkiye. |
Zamcı TürkNet burada mısın?
Merhaba sayın yetkili @TurkNetDestek Şuan yoğun şekilde tepkilere neden olan Zam haberleri okuyorum sosyal medyada. Gigafiber kullananlar için 90 ₺ artış le 229.90 ₺ olacağı görünüyor. Şuan hesabı kontrol ettim, paket ücreti hala 139.90 ₺ yazıyor ama muhtemelen Şubat faturası zamlı olacak. Siz iyiden iyiye bu işin bilmem nesini çıkarıp kokuttunuz.! Binlerce abone kaybetmeden akıllanmayacaksınız. Bu inanılmaz oranda yapılan zammı kınıyorum.!! Siz milleti enayi yada salak falan mı sanıyorsunuz. Kontratsız, taahhütsüz özgür İnternet diye diye milleti keklediniz ama iş Zam yapmaya gelince "gerekmedikçe yapmıyoruz" yalanı ile son 1 yılda bu kaçıncı artışı yapıyorsunuz. Ayıp bu yaptığınız. Bir paket fiyatına 100 ₺ birden Zam olmaz. Kendinizi mi şaşırdınız siz. 15 değil, 20 değil, 50 değil. Ben geçen sene 99 veriyordum pakete. Şuan aylık paket fiyatı kadar zam yapıyorsunuz. Ben bu durumu kesinlikle kabul etmiyorum.! Apaçık terbiyesizlik ve yasal soygun bu yaptığınız. Sizin diğerlerinden ne farkınız kalıyor bunu yapınca. Hani kendi alt yapınızı kullanan Gigafiber müşterilerine Haziran 2023 yılına kadar fiyat artışı olmayacaktı.? Verdiniz sözü ya tutun, yada bu söze istinaden tarafınızdan şikayetçi olacağımı bildirmek isterim. |
bu aralar sıvayınca milleti tutmak için oltalama taktiği. inanmayın derim bu 20 hafta olayına. |
Vay be. Hemen hemen her gün mesaj yazılan konuya en son iki hafta önce yazılmış. Görün fiyat politikanız ve yalanlarınız durumu sizin açınızdan nereye getirmiş |
Benzer içerikler
- turknet gezgin internet
- sadenet dolandırıcılığı
- gigafiber nerelerde var
- turknet statik ip
- gigafiber sorgulama
- internet yavaşladı
- 1 yıldan uzun taahhüt cayma bedeli
- turknet smartyfi
- giga fiber
- zyxel modem kurulumu
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X