@zartzurt456 Hocam bu konuyla ilgili bir çalışma olma imkanı var mıdır ? Makine çevirisi yönünde Hali hazırda bir kaç Türkçe yama var fakat eksik yarım vs.
Turknet e geçemeden rezil olmak
5-6 aydır gibirnet ftth 100 mbps fiber kullanıcısıyım. Engelli/Gazi indirimi yapamadıkları için turknetinde böyle bir hizmeti olduğu için 1 hafta önce Turknet e evrakları doldurdum imza attım.
Evrakları sisteme yükledim herşey güzel turknet in dediğine göre 2 günde bir gibirnet reddediyormus gibirnete soruyoruz yok öyle bir şey diyorlar bugün 1 hafta oldu bugün gibirnet internetimi iptal etti turknet bize böyle bir bilgi gelmedi diyor gibirnet iptal ettik diyor sorumlu arkadaşa da yazdım o da çözüm bulamadı şimdi ben internetsiz kaldım rezil ettiler anlayacağınız hepsi birbirine atıyor suçu şimdiden pişman ettiler sağolsunlar
Kablo Geldi Kutu bağlandı ama...
İyi günler VDSL alt yapı eski bakır kablo üzerinden 30 Mbps internet kullanmaktayım yaklaşık 5 ay önce bina girişine kadar fiber kablo çekildi 10 gün önce de bina içi kablolama yapıldı. Bugünde kutu taktılar sistem sorgulamasında halen alt yapı çalışması ve bazı sitelerde de alt yapı yok yazmakta ne kadar sürede aktifleşir ulaşabileceğimiz bir yer var mı ?
Kablonet Sultangazi Ana konu
|
Turknet Sonunda yapa geldi😎
Yapa için belli bir abone sayısı var mı ?
|
Turknetten Yakanızı Kurtarın
|
Türknet Bitmek bilmeyen Arıza Kaydı
|
|
Astra K alacagım almalımıyım ?
|
İlgi Alanları: Bilgisayar adına herşey
İntel i5 4670k 4.2ghz,Asus z97 Pro gamer,Cooler master Hyper 212 evo,Ekran kartı yok,Gskill trident-x 2133 mhz 2x8 gb 16 gb ddr3 cl9 ram,kingston 120 gb ssd,2 tb wd harddisk,Everest 750 watt 80+bronze ,microsoft klavye ve mause |
Son Giriş: 2 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 2 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 487
İkinci El Bölümü Mesajları: 191
Konularının görüntülenme sayısı: 10.079 (Bu ay: 72)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 51 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Haberleşme ve Dijital Platformlar