Arkadaşlar selamlar uzun yıllardır türk telekom adsl kullanıyorum. Biliyorsunuz ADSL de upload yok gibi bir şey. Şu anda ne kadar olabiliyorsa o kadar upload hızına ihtiyacım var iş nedeniyle. Fiber altyapı yok ama VDSL altyapısı var internetten sorgulayınca çıkıyor. Netspeed ten baktım santrale tahmini mesafe 109 metre diyor. 1-2 yıl önce evden 70-80 metre uzağa büyük bir dolap koydular elektrik trafosuna benzer. Fiber erişim falan yazıyor üzerinde herhalde oraya kadar fiber geldiğinden midir nedir. Birde yine turuncu kablo çekiyorlardı 5-6 sokak ötede ama bizim burada bir şey yaptılar mı bilmiyorum. Cuma günü Türk Telekom ilçe müdürlüğüne gideceğim ön bilgi için size sorayım dedim. Sizce ne kadar upload alırım? Onlar oradan benim alabileceğim gerçek değeri ölçebiliyorlar mı? Birde oldu ki VDSL e geçecek oldum kampanyalar nasıl, verdikleri modemi alayım mı iyi midir? Sağolun şimdiden ![]() ![]() Edit: Ben çalışıyorum diye kardeşimi gönderdim ilçe Telekom a ordaki memur biz buradan upload hızını göremiyoruz falan demiş. Ben en garanti yoldan nasıl çözerim bu işi sizce Yine ilçe Telekom a gidip orda varsa müdür veya teknik elemanları mı bulmak lazım? Yoksa arıza uydurup telekomcuları eve çağırsam onlar bakar mı altyapıya veya ölçüm yaparlar mı? Son seçenek bizim eve 2 km uzaklıkta bunların bi santral binası var. Bizim ev buraya mı bağlı bilmiyorum ama buradakilerle çözebilir miyim bu işi? < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DH Anonim -- 10 Eylül 2021; 21:4:27 > |
Bildirim