|
|

1 Mobil
|
|
Merhaba, 2017 Yılından beri VDSL olarak kullandığım Ziyagökalp caddesindeki hattım için dün Turk.net tarafından arandım. Caddedeki fiber çalışmalarını tamamladıklarını eve kuruluma gelip bağlantıyı Fiber'e çevirmek istediklerini söylediler. Bugün gelip kurulum yapacaklar bakalım sonuç ne olacak. İlk 6 ay 1Gbit sonrasında 100 mbit veya tercihinize göre daha üst paket kullanabilirsiniz dediler. Yıllarca servis sağlayıcıların peşinden yok port yok hat değerleri yok saha dolabı derken koştuktan sonra bir servis sağlayıcının arayıp sizin hattınızı fiber yapıyoruz hem de hiç para ödemiyorsunuz biz bunu gelip kuracağız demesi gerçekten değişik geldi. |
|
vay arkadaş bizans belgrad ormanından sultanahmete su taşıdığı kemerleri yapmak için bu kadar uğraşmadı ya :)) bizde cennet bekliyoruz işte :) |
|
Dün yıkılan binada olan paşa döner vardı bilen bilir. Onun orda türknet fiber arabası gördüm. Çalışma var ama hangi hızda bilmiyorum.
|
|
Sükürler olsun temmuz Yeni mahalleye geliyormus Fiber. |
|
Cok uçuk veyahut ters bir durum olmazsa sonsuza kadar Turknet abonesiyim. İnternet neymis yeni gordum ben 38 yillik yasantimda. Gecen gun Turktelekom utanmadan mesaj atmis iste 50 mbps fibeeeer super hizzzz ozel tarife. Speedtest yapip mesaj atacaktim sen kimle dalga geciyorsun çöp 50ne mi kaldık diye. Sokakta zaten bu telekomun fiberi de yok neye reklam yapiyorsa. |
|
Yalniz var ya testler yapiyorum Netflix falan bu Gigafiber ne muthis olaymıs yahu. Ps5 var 100GB Red Dead 2 indirdim 30 dakika falan surdu. Netflix actim UHD ayar goruntu cam gibi, sahne degistirirken 1 sanise surmedi yuklemesi ... Bazen arkadaslar ile sohbetli Twitch yapiyordum Ps falan oynarken malum Uploadlar 5, 6 çöp gibiydi simdi yayinlari cam gibi yapiyor sifir donma takilma. Resmen evde internet ile ilgili kullandigim her cihazda cag atladim diyebilirim helal olsun Türknete ... Umarim cekmecedeki butun arkadaslarimiz bundan faydalanir cok isterim. |
|
Dediğim gibi ölü yatırım. Yarın birgün 100 üstü paketler çıkınca diyecekler ki maksimum 100 e kadar verebiliyoruz. O da vDSL teknolojisiyle alakalı. Adamlar uğraşmak istemiyor. Fiber altyapının cihazlar haricinde maliyetleri çok daha ucuz. |
|
İnsallah 2021de biz de bu rakamlara ulasacaz. Sırf Yeni mahalle giga fiber gelecek diye Turknet gectim bekliyorum. |
|
Sevgili Turknet Cennet Mh Fevzi Çakmak Caddesinde oturuyorum sene başında yan bınamız yıkıldığı için kablolar zarar görmüştü hemen ilgilenildi fakat aylardır kablolar yıkılan bınanın arsasından havadan bınama gelıyor en son yere düşmüştü gelıp kaldırdılar heran sıkıntı olabılır bır müdahale edılmedı ekıp gelıp yerden kazı yapıp bınama yenı hat cektı fakat aktıf edılmedı bır sure once eskı havadan gelen kablonun sökülüp yerdekının aktıf olacağı soylendı aylar gectı :) Şunu halledelım artık yarın bırgun ınsaat başlayınca tekrar kopacak önden aksıyon alalım lütfen
|
|
| _____________________________ |
|
|
![]() 2003 Üyesi || Ne Mutlu TÜRK'üm Diyene...!
|
|
|
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|