Şimdi Ara

amerikaya gitmek mi türkiyede kalmak mı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
328
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • son zamanlarda dikkatimi çeken amerikada tırcılık yapmak 2tır alabilirim de

ama şuan yaptığım iş hatrı sayılır şekilde kazanıyorum kafam rahat amir mobing derdimde yok keyifler yerinde

amerikada 2tır işletirsem aylık 20k dolar bırakıyor diyorlar az para değil 2 3 sene dişimi sıksam orada ev araba tırı yenileme evlenme falan çok güzel hayat kurarım gibime geliyor

siz olsanız ne yapardınız

• eğer fırsatın varsa 1 dakika durma

• amerikada tırcılıkla ilgili bu videoyu izle derim

Tolga Karacayoutube
    Instagram: karacarsofficial Merhaba, ben Tolga Karaca. Bu kanalda, Amerika'da yaşam ve Amerika'da tırcılık hakkında sizlere bilgiler sunacağım. Amerika'da tır şoförlüğü yaparak kazanç sağlamanın yanı sıra, bu mesleğin detaylarından bahsedecegiz. Ayrıca, Amerika'da yaşamak isteyenler için Amerika yatırımcı vizesi (E2 vizesi) hakkında da derinlemesine bilgi vereceğim.Kanalımda, Amerika'da tır şoförü olarak geçirdiğim günlerin gerçekçi bir portresini sunarken, aynı zamanda Amerika'da yaşamın çeşitli yönlerini keşfedeceğiz. Yolculuklarım sırasında çektiğim videolarla Amerika'nın muhteşem manzaralarını ve farklı kültürlerini sizlere sunacağım. Ayrıca, zaman zaman kendi deneyimlerimi ve düşüncelerimi paylaşacağım bir vlog serisi de olacak. Tecrübelerimi ve edindiğim bilgileri dürüstçe paylaşarak, izleyicilerimin daha bilinçli kararlar almasına yardımcı olmayı amaçlıyorum. Umarım kanalımı takip ederek, Amerika'da yaşam ve tırcılık hakkında daha fazla bilgi edinebilir ve ilham alabilirsiniz. #keşfet #truck #truckdriver #road #amerikadayasam
    https://www.youtube.com/watch?v=_R5y4gjev-4&t=56s
  • LastStand L kullanıcısına yanıt

Hocam bu videonun benzerini başka arkadaşta da görmüştüm. Genellde belli süre çalışıp bırakma eğilimde oluyorlar yeni fırsatlar yakaladıklarında. Tabi kolay değil zorlukları vs var yoksa ömür boyu yapılacak iş değil kendi tırnla çalışılıp belli birikime sahip olana kadar bu iş değer hocam kimse bu parayı kolsy kolay vermez orada gayat kurmak için güzel adım bence greencard yoksa artı olarak lojistik alanında yazılım app kurmayı planlıyorum. Hedefim tüm dünya çapında olması. Bu kıvılcımda amerikadan sıçrar diye düşünüyorum. Ve bunları ancak ameriakda silikon vadisinde melek yatırımcılardan destek alabilrim dünyada başka melek yatırımcı bulmak çok zor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hintliler piyasayı baya öldürüyor diye okumuştum bir yerde,eğer hala iyi kazandırıyorsa hiç durma.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Airbus A350 XWB -- 19 Haziran 2025; 22:24:50 >
  • Up

• Bence gitme. İşsiz güçsüz olsan tamam derim kendini bir şekilde abd ye at gerisi gelir lakşn kendi ülkende kötü durumda degil sin.
    Sen gözünü dağa dikmişsin fakat bulunduğun tepeyi unutma. Bir yerden sonra degerli olan tek şey sağlık oluyor bunu da göz önüne al. Sağlığın yerindeyse orta halli bir gelirin varsa neden iyi olan hayatını bozarsın.
    Örnek verecek olursam şuan bana hazır iş hazır ev verseler de gitmem çünkü hayatım burada kurulu. Genç olsam giderdim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Red_devil33 -- 21 Haziran 2025; 10:7:11 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • kendin TIR şoförü olmak istersen o ayrı, kendi TIR'ını satın alıp onun üzerinde kendin gene şoför olmak istersen o da ayrı, amaaaa, gel gelelim, kendin şoförlük yapmadan sadece Tır satın alıp onun işletilmesi üzerinden para kazanacam dersen, o işe gireyim deme. dolandırılırsın. kâr getirmez. senin aracın parçaları alıp kendi araçlarına takarlar. binbir türlü hile yaparlar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Discovery Channel izleyen konu açıyor...

• quote:

şuan yaptığım işte hatrı sayılır şekilde kazanıyorum, kafam rahat, amir mobing derdimde yok. keyifler yerinde

@sensaura hocam yukarıdaki arkadaş Amerika'ya gitmek istiyor, siz Amerika rüyasını tatmış biri olarak ne önerirsiniz?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Alıntı

metni:
    ama şuan yaptığım iş hatrı sayılır şekilde kazanıyorum kafam rahat amir mobing derdimde yok keyifler yerinde

amerikaya gitmiş ve orada bir süre yaşamış&çalışmış biri olarak şunu söyleyeyim, eğer söylediğin gibi bir hayat yaşıyorsan amerikaya gitmeye pek değmez.

• @LastStand

Aynı hataya seneler evvel düştüm; iş rahat, yan gelip yatarak prim kazanıyordum, altta sıfır km araba, cepte limitsiz kredi kartı, ekmek elden su gölden playboy gigim yaşardık ve en aptalcası da bunun sonsuza kadar devam edeceği gafletine düşmek...

• Normalde ne iş yapıyorsun ve kazancın ne kadar? Bir kıyas yapmak lazım, yoksa bütün yorumlar varsayımsal kalacaktır.

• instagram
    Yunus Paksoy on Instagram: "Amerika’da düşmek…"
    https://www.instagram.com/reel/DIwc8tIJMoe/?igsh=c3dnZWg4azZjOXlt

• Fırsatın varsa burada durman hata.

• 01001101 kullanıcısına yanıt

herşey konfor alanında bitiyor hocam bulgaristan vatandaşlığı almak uğraşacağım bakalım olmadı yıl sonuna kadar bekliyeceğim sonrası allah kerim

• Çalışma izni varsa gitsin hocam. Tır ehliyeti almak için çalışma izni şart.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.