Şimdi Ara

Amazon Türkiye İndirimleri, Fırsatları ve Kampanyaları [ANA KONU] (18868. sayfa)

5 sn
377.404
Cevap
8.731
Favori
81.834.086
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1665 oy
Öne Çıkar
Giriş
  • Amazon’un hizmet kalitesi iyice düşmüş. Dün sabah verdiğim express teslimatlı sipariş bugün teslim gözüküyordu, kargoya bile verilmeden teslimat yarına atılmış. Hepsiburada bile şaşırtıcı seviyede teslimat kalitesini geliştirdi, o da ne zaman derse tak diye geliyor. Amazon’da öyleydi 1 sene öncesine kadar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Desident -- 22 Şubat 2025; 11:35:38 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Desident D kullanıcısına yanıt

hepsiburada bu tip durumlarda premium ucreti kadar olan kısmı size hepsipay para (49 tl )olarak veriyor ...

• Orkun_ kullanıcısına yanıt
    Hocam bence pek beklemeyin çünkü kod tükenebilir.

Samsung Member uygulamasında banner olması lazım.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • streamin S kullanıcısına yanıt
    HB dün doğum günüm diye aylık ücreti iade etmiş.

Yine dediğiniz gibi ertesi gün teslimatlarında gecikme olursa aylık ücreti iade ediyor. Ben memnunum.

Ayrıca Hepsipay kart ile dünyanın parasını kazandım.

• mura_t kullanıcısına yanıt

ben inwells muz silecek alıyorum

2 yıl götürüyor ve oldukça güzel temizliyor fiyatıda çok uygun diğerlerine göre

şuan silbak kullanıyorum hediye geldi oda güzel temizliyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JackDaniels -- 22 Şubat 2025; 12:16:2 >
  • samsung prime kodu aktif üyeliğin üzerine eklenebiliyor mu

• sak0575 kullanıcısına yanıt

eklense buraları yıkarlar Amazon Türkiye İndirimleri, Fırsatları ve Kampanyaları [ANA KONU] 

• 2024 ağustos'da amazon germany'den aldığım ürünüm bozuldu.(tr üzerinden aldım, germany satıcılı) amazon 1 ay iade süreci geçtiği için iade almıyoruz diyor. ekstra mail attım, cevap vermeye tenezzül bile edilmiyor. hepsiburada ve n11'in gölgesinde kaldı amazon benim için artık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hey Jude. -- 22 Şubat 2025; 12:55:24 >
  • ülkenin yarısında kar fırtınası var.

amazon çok bozuldu,siparişim 1 günde gelmedi diyen tipler var.

inanılır gibi değil.

• cemilture kullanıcısına yanıt
    Kodu vermesine veriyor hocam. Kodu Al mavi butonu Members'da aktif. Ama devamında kodu uygulamak için maildeki link üzerinden işlem yapınca ret cevabı gelmesi muntemel. 2023'de hiçbir şart olduğunu hatırlamıyorum ben ama illa ki onda da vardır. Telefonu Amazon'da almıştım ve Members dışında hiçbir ek app ile uğraşmadan kodu alıp Amazon Prime hesabıma işlenmişti. Şimdi daha da zorlaştırmışlar sanırım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • penguinn kullanıcısına yanıt

Sağol hocam, senin taktikle halloldu..5 gün vardı bitmeye..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • linksiz kullanıcısına yanıt

Prime üyelik sonlandır..sonra tekrar dene..benim 5 gün varmış..çıkıp girdim..

• turizmpsikoloğu T kullanıcısına yanıt
    Benim 7 gün var üyeliğini sonlandir dedim yaptı sonra 1 mart tarihinde devam etsin seçeneği var ,kodu nereye nasıl yazacagiz,

Pc den mi yaptınız app de olmuyor

• Amazon Türkiye İndirimleri, Fırsatları ve Kampanyaları [ANA KONU]

30 nisana kadar zaten sure vermisler nie acele ediyirsunuz anlamadim.

• Hey Jude. kullanıcısına yanıt

Ne ürün aldınız bilmiyorum ama aynı olay benim de başıma geldi. Aldığım ürün 1 yıl sonra bozuldu ama 2 yıl garantisi vardı. Ürün firması Hollanda'daydı. Onlarla internet üzerinden konuştum, hiçbir ek para (kargo dahil) ödemeden ürünümü 1 hafta içinde yenisiyle değiştirdiler.

• quote:

Orijinalden alıntı: Erkan0644

Amazon Türkiye İndirimleri, Fırsatları ve Kampanyaları [ANA KONU]
    Media mrkt de de 46€ gözüküyor. Amazon Türkiye İndirimleri, Fırsatları ve Kampanyaları [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Erkan0644 -- 22 Şubat 2025; 14:42:42 >

evet üyeliği sonlandırıp kodla tekrar başlatınca oluyor. Ben dün akşam denedim olmamıştı, siz yazınca denedim oldu.

• 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.