Yüzbaşı
26 Mart 2007
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
1 üye
Görüntülenme
Toplam: 379 (Bu ay: 0)
Gönderileri

Hyundai tucson 2009 aracımla ilgili bir klima sorunu yaşıyorum.

Klimam bi tuhaf çalışıyor canı isterse soğutuyor :) Özellikle düşük hızlarda, dururken vs. çok sıkıntılı değil ama o hali bile eskisi gibi değil. Hız arttıkça soğutma performansı iyice ölüyor neredeyse sıcak üfler hale geliyor

Bugün de yönlendirme ayar tuşunun net şekilde çalışmadığını tespit ettim yani yüze, ayağa, cam kenarından gelsin vs. ayarı yapıyor ama mesela camdan gelsin diyorum soğuk hava yüze gelen yerden de geliyor tam kesmiyor diğer tarafı orayla alakalı sıkıntılı bir şey var sanırım

Hiç anlamıyorum ama hissiyatım sanki bir yerden tam soğukluğu içeriye veremiyor ısınan havayla karışıp içeri geldiği için performans çok düşük kalıyor tatmin etmiyor gibi. Yüksek hızda muhtemelen kaçak daha fazla oluyor gibi geliyor bana. Duble teyp taktırmıştım ön göğüs kısmı defalarca söküldü takıldı biraz da ondan şüpheleniyorum o yüzden belki de kuruntu bilmiyorum dediğim gibi çok anlamıyorum :)

Yaptırdığım kontrollerden duyduklarım bildiklerim;

-A/C klima rolesi hatası veriyordu cihaza bağlayınca 2 kez farklı yerlerde role değiştirtmeme rağmen silinmedi o hata (Alakasız ama bilgi olsun diye en son iptal ettirdim hata vermesini kapattırdım cihazla egr iptali yaptırtırken)

-Maslak sanayide bilindik bir yerde doldurttum gazını geçen hafta tekrar kontrol ettirdim gazımız tam ve düzgün

-Kompressör devreye giriyor rölantideki değişiklikten ve görsel kontrolle ondan da eminiz

-Soğutmamaya başladığında herhangi bir dengesizlik hissedilmiyor rölantide vs. ama klima kapalıyken de bazen içeri soğuk hava üflüyor gibi oluyor tuhaf bir şekilde

-Polen filtresi yeni değişti

-Kalorifer petekleri temizlendi (kışın ısıtmıyordu, soğutması da onun sonrasında biraz daha iyi oldu)

6-7 farklı elektrikçi, klimacıya vs. gittim sorun yok çalışıyor kaşınma deyip yolluyorlar ama araç 6-7 yıldır bende 4. kademede açıkken 10-15 dk sonra duramaz seviyeyi 1'e getirirdim şimdi seviye 4'te tüm yolculuk boyunca açık ama tam anlamıyla soğumuyor bile hafif serinletiyor kabaca durumu böyle tarif edebilirim

Bu anlattıklarımdan şüphelendiğiniz yönlendirebileceğiniz bir şey var mı konu hakkında bilgili arkadaşlar? Şu ustaya git bi baksın deseniz bile işimi görür yeter ki meseleyi çözsün, teşekkürler şimdiden..

Merhaba arkadaşlar,

validenin evinde kablo tv var taahhüt bitmiş 12 aylık sözle 70TL olarak devam edebiliyormuşuz ne düşük paket buymuş

Siteye ortak bir uydu sistemi kurulacaktı ama kurulmadı ben eve çekilmiş olan kablo tv kablosuyla uydu yayını alabilir miyim?

Alınamıyorsa evde internet yok en ucuz alternatif nedir ulusal kanalları gösterse tv kafi yaşlı işi :)

Creative A60 1+1 kullanıcısıydım epey zamandır ama artık miadını doldurdu tekinden ses gelmez oldu

1+1 çok büyük boyda olmayan benzer kalitelerde güncel teknolojiyle çıkan modeller arasından ne önerirsiniz acaba?

Makul mantıklı bir şey bulamazsam sıfırı yok galiba ama ikinci el temiz bir tane bulursam yine A60'a yöneleceğim o derece memnundum :)

Thermaltake TH360 ARGB 360mm İşlemci Sıvı Soğutucu - 2299TL

Cooler Master MasterLiquid ML360R RGB CPU Sıvı Soğutucu - 2000TL

Hangisini almak lazım Intel i5-13600KF işlemci için kasa Galax Revolution 01?

Tr fiyatı 3500lerde ucuz buldum diye Cooler master'ı aldım ama arkadaşlarım ne cooler master'ı yaa filan yaptı çok dandik bir şey almışım gibi başka bir öneri de yapmadılar o yüzden bir konu açıp danışmak istedim

ilk seçenek bildiğimiz sitelerde satılan 3060Ti

ikinci seçenek HP kasadan çıkan RTX 3060Ti modeli kullanıcı hiç kullanmayıp söküp satışa çıkarmış

Üçüncü seçenek yine sıfır ama FE modeli founders edition denilen modelden

Kullanıcı için hangisini önerirsiniz?

HP olanla alakalı şöyle bir test videosu gördüm ama bilmiyorum ne olduğunu yorumlayacak biri var mıdır acaba?

달래묘youtube
#3060ti #HP #OEM #VGA #Graphicscard Main parts Intel 12th Core i7-12700F ASUS ROG STRIX B660-I GAMING WIFI ESSENCORE KLEVV DDR5-4800 CL40 16GB x2 HP OEM RTX 3060 Ti Seagate Firecuda 2TB Fractal Design Lumen S24 ADATA XPG Core Reactor 850 Gold MSI MEG Silent Gale P12 PWM Fractal Design Meshify 2 Compact Tuning parts Thermalright LGA17XX-BCF FREEZEMOD Memory Heatsink (Black) BLOG https://blog.naver.com/an2gen3 E-Mail an2gen3@naver.com Partnership PCFORMAN https://www.youtube.com/c/%ED%94%BC%EC%94%A8%ED%8F%AC%EB%A7%A8PCFORMAN CREW 고시생비버 : https://www.youtube.com/channel/UCE_D7OHc5ufMEvPKTvGb6Ww 유광. 流光 : https://www.youtube.com/channel/UChp8aVsTONGZvtYtyaoyPgw
https://www.youtube.com/watch?v=qKgdD7I95GM

2. ürün 1TL 2 tane alınca tanesi 81.17TL'ye geliyor

trendyol.com
kb köyceğiz balı Köyceğiz Çiçek Balı 850g Cam Kavanoz Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL
https://www.trendyol.com/kb-koycegiz-bali/koycegiz-cicek-bali-850g-cam-kavanoz-p-33312821

Merhaba arkadaşlar,

şöyle bir sistem toplamıştım 3 yıl kadar önce 5 bin liraya :) şu an herhangi bir parçasını yenilemek o para olmuş şaka gibi..

Ufak tefek çağa ayak uydurup güncellemek lazım diye düşünüp Samsung NVMe 980 PRO denk geldi 2 bin liraya onu aldım attım kenara

ocak sonrası müthiş zamlar gelebilir yok kasım indirimleri kara cuma fırsatları filan derken belki mantıklı bir şeyler yakalar mıyım ümidiyle pusuya yatayım diye düşündüm

Bu sistemden genel olarak memnunum pek bir performans sorunumda yok aslında grafik/kurgu işleri yapıyorum

ama teknoloji gelişiyor 4K video çalışmaları, render hızı vs. geliştirilebilir bir şey neticede

Şu parçayı değiş sistemi şuna evir çok daha iyi performans alırsın diyeceğiniz öneriler olur mu f/p olarak?

Bütçe olarak derdim yok çok abartıya kaçmadan verdiğim paranın hakkını aldıktan sonra f/p önerilerinize açığım

INTEL® CORE™ İ7-8700 İŞLEMCİ 12M ÖNBELLEK, 4,60 GHZ'E KADAR

FSP WİNDALE 6 CPU 120X25 MM BEYAZ LED FAN SOĞUTUCU

GİGABYTE Z390-D INTEL LGA1151 DDR4 ATX ANAKART

PNY QUADRO K4200 4GB 256BİT GDDR5 PROFESYONEL EKRAN KARTI

G.SKİLL 32GB(2X16) TRİDENT Z NEO RGB 3600MHZ CL16 DDR4 RAM

SAMSUNG 960 EVO NVME 250GB 3200MB-1500MB/S M.2 SSD

XIGMATEK FRONTLINER EN8774 3x12CM MAVİ LED USB 3.0 MidT ATX SİYAH KASA

HİGH POWER 1200W 80+ GOLD ASTRO GD SERİSİ TAM MODÜLER GÜÇ KAYNAĞI

206,06TL

www.pttavm.com
Oral-B Vitality 100 Cross Action Şarjlı Diş Fırçası - PttAVM.com
https://www.pttavm.com/oral-b-vitality-100-cross-action-sarjli-dis-fircasi-p-140641200

Kalitesini bilmiyorum ama fiyat uygun gibi ben aldım bir tane

EKM10PC kodu ile kargo ücretsiz olmuş olur %10 indirim yapıyor

www.karaca.com
Cookplus Rosa Ekmek Kızartma Makinesi Karaca
https://www.karaca.com/urun/cookplus-rosa-ekmek-kizartma-pembe

Merhaba arkadaşlar

Arka odada teledünya internet ve tv salonda digitürk yayını kullanıyordum digitürk yayınını sonlandırdım salonda merkezi sistemden yayın almaya çalışıyorum

Digitürkü bağlayan arkadaş yarın diğer gün bu taktığım aparatla uydudan yayın alamazsın dedi dediği gibi de oldu  

ANT yazan arka odaya gidiyor tv ve modemde sorun yok yayın devam ediyor SAT yazan digitürktü onu şimdi şu receiver ile merkezi sistem uydusunu kullanmak istiyorum

Sorum ve sorunlarım şunlar;

- Bu receiver ile merkezi sistem kullanabilir miyim?

- Bu aparatla sinyal alabilir miyim? Alamazsam hangi aparatı kullanmalıyım?

- Sadece aparat değiştirerek sorun çözülür mü?

- Şu an doğru sinyali alabiliyorsam arama yaparken ayarları ne olarak girmeliyim? Mevcut ayarlarıyla arama yaptığımda bir sonuç çıkmadı

Aparatı değişmek basit veya bu receiver ile olmuyorsa olacak bir receiver temin ederim elimde geçmişten kalma var diye bunu kullanmayı denedim öncelikle ama olay karmaşık bir hal alacaksa uyducu televizyoncu artık neci lazımsa çağıracam önden bir sorayım istedim

Hakkında
Meslek: Yönetmen
Forum İmzası:
Bir gün değil her gün Beşiktaş!
Sistem ve Tercihleri
Bilgisayar
PC
Otomobil
Hyundai
Mobil cihaz
Apple
Operatör
Vodafone
ISS
Uydunet
Takım
Beşiktaş
TV
Samsung
Ses Sistemi
Creative
Notebook
Toshiba
Fotoğraf Ekipmanları
Nikon
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 4 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: 3 gün
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 2.119
İkinci El Bölümü Mesajları: 46
Konularının görüntülenme sayısı: 76.332 (Bu ay: 1.227)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 853 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Sıcak Fırsatlar
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.