Amazom kitap kampanyası
|
Egea 1.3 MULTİJET 0w20 mi 5w30 mu ?
|
2020 model 1.3 dizel egea
|
|
skechers modelleri tavsiye
Merhabalar arkadaşlar. Bİr kaç model hakkında kullanan arkadaşlar varsa yorumlarını öğrenmek isterim
Kısa olanları düşünüyorum aslında ama eğer rahatlık olarak iyi ise diğer 2 modelde olabilir. Ben bu fiyatlardan değil biraz daha uyguna alacağım. Modelleri göstermek için kendi sitesinden paylaşmak istedim.
Su geçirmezliği, konforu ve diğer özellikleri açısından yorum yaparsanız çok memnun olurum.
|
Dsmart tahattüt yenileme teklifi
Merhaba arkadaşlar. 4 senedir mega paket + 16 mgbt sınırsız internet paketini kullanıyorum. Tahattütüm biteli 1 hafta civarı oldu. Bir kaç kez aradılar. 76 tl den devam edelim dediler. Ben kabul etmedim. Bende E devletten iptal başvurusu yaptım. Hemennertesi gün yayını kararttılar. Sonra geri dönüş yaptılar, yine aynı teklifi vererek 76 tl den fiyat verdiler. Kabul etmedim. 3 4 gündür arıyorlar. Yine 76 tl den aşşağı düşmüyorlar. Acaba gerçekten verebilecekleri son fiyat bumudur ki 76 dan aşağı düşemiyorlar. Şuan 66 tl ödüyorum. Aynı fiyattan olursa devam ederim dedim. Fakat her arayan 76 dan aşağı düşmüyor. Ne dersiniz arkadaşlar. 76 dan devam etmeliyim.
|
|
|
Son Giriş: 2 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: 2 sa.
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 1.274
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 38.281 (Bu ay: 1.635)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 329 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Sıcak Fırsatlar