Binbaşı
27 Ocak 2008
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
58 üye
Görüntülenme
Toplam: 258 (Bu ay: 1)
Gönderileri

Dubaiden amazon üzerinden Ps5 aldık.. International diye aldık fakat japon versiyonuymus sanırım international diye satılan. Daha dogrusu japonca kutu vs.Cfi 12000A olarak yazıyor versiyonu.

Durum su ki japonyadaki elektrik hatları 110V burda malumunuz 220V. Bu durum herhangi bir sıkıntı cıkarır mı? PS5 lerde 110V-220V gibi bir aralık ile mi cekiyor voltajı?

Yoksa Voltaj dönüştürücü gibi bir şeye gerek var mı?

Merhabalar.

Yakın bir arkadasım dubaiye gidecek. bir kaç gün kalacak. Dubaiden Ps5'i faturalı ve en uygun sekilde nerden alabiliriz? Amazonda var fakat 3 gün icinde ulasıp ulasmama sıkıntısı oldugundan direk elden alabileceğimiz uygun fiyatlı satan bildiginiz yer var mıdır? Son zamanlarda gidip uygun fiyata alabilen yardımcı olabilirse sevinirim.

Psn hesabima giris yapilamiyor. Girmek istedigimde hesabiniz kilitlendi veya sifrenizin yenilenmesi gerekli diyor. Fotografini ekledim. Boyle bir sey basina gelen var mi? varsa cozumunu bilen var midir?
Hicbir sekilde yanlis sifre ile girise calisilmadi..
Durup dururken oldu ya da birileri sifreyi denedi bilemiyorum.
Sifre yenileme yapiyorum sifreyi yeniliyorum tamam dedigimde hata diyor ve yenileme yapilamamis oluyor. 5-6 defa denedim. Sonra artik maile de sifre yenileme linki gelmiyor. Haftasonu oldugundan sony e de ulasamadim. Pazartesi ayacagim.

Merhabalar.
lg pb60g sarj aleti gerekli. Elimde olan varsa uygun fiyata vermek isterse alabilirim. İnternet üzerinden uygun bulmaya calısıyorum fakat maalesef hangisini alacagımı bilmiyorum. Girişleri farklı bildiginiz üzre..
Girişi 6,5mm - 4,4mm olanı mı almam gerekiyor? Uyumlu olanı bilen varsa bilgi verebilirse sevinirim..
Cumleten hayirli geceler..
yaklasik 10 ay once Rodstar Rd-9200u aldim megane2 aracima. Onceki aracta (fiesta) navitech almistim. Neyse navitecjten sonra roadstar rezil sacma sapan yavas bir sistem olarak bezdirdi. Sirf android cazibesine kapildim o da bir ise yaramadi.
Neyse 10dk once farkettim ki aracin teybi aciliyor Roadstar yazisi cikiyor ve orda kaliyor.ve devam etmiyor. Kendi krndine reset atti 1-2 defa. Sonuc olarak açılmadı. Sistemsel bir sikinti gibi duruyor. Bu teybin sistemini nasil formatlariz. Ya da sistemsel harici bir sey olabilir mi? Sigortasi vs..?
Bilgi verebilirseniz cok memnun olurum..
MEGANE 2 ORJİNAL 6 Lİ CD CHANGER VE KASET ÇALAR

-2004 Model Dynamic Megane 2 aracımdan cıkardıgım Kaset Calar + 6 Lı CD Player ı ihtiyac olmadıgından satıyorum.
-Double Din taktıgım icin gerek kalmadı.
-Son ana kadar calısmasında bir sıkıntı yoktu alan arkadas da takar kontrol eder eger sıkıntı oldugunu düsünürse geri verebilir.

Fiyat : 250 Lira (Kaset calar ve 6 Lı Cd Player icin ki sadece Cd Player a bu fiyatları istiyorlar.)

Ford 3500 RDS Oto Teyp

-Ürünü bir önceki aracım olan 2004 Model Fiestadan cıkarmıstım(Yine Double Din Mutlimedia Taktıgım icin)
-0 ayarında her anlamda sıkıntısız calısıyordu.Alan arkadas da takar kontrol eder eger sıkıntı oldugunu düsünürse geri verebilir.
-Orjinal ürün icinf azlasıyla uygun fiyat yazdıgımı düsünüyorum.

Fiyat : 100 Lira

Ayrıntılar ve fotograflara sahibinden ilanından ulasabilirsiniz..

ilan no : 175878615

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-ford-fiesta-dizel-cok-temiz-bakimli-double-din-dokunmatik-medya-175878615/detay/
Arkadaslar iyi akşamlar. Forumda baya araştırdım ama kafam bir dünya oldu.
2001 model 1.4 16v vw polo 6n2 aracima Otogaz taktirmak istiyorum.
Aitlerden çok şikayet duydum. Bir okalar da memnun olan.
Aracım çok yeni bir model olmadıgı için çok fazla masraf da etmek istemiyorum.
Sultangazi tarafında öğretmenlik yapıyorum ve orda oturuyorum.
Çalıştığım okul SANKO sanayi sitesine 200-300mt uzaklıkta. Orada yapan varsa daha makbule gecer tatbiki.
Atiler uygun olduğu için ilk tercihim o. Her otogazda montaj ve sonrası hizmetten bahsediliyor ki ısını çok iyi yapan bir öneri istiyorum.
Brc de lovato da sıkıntı yasamazsın derseniz onlara yonelicem. Haftaya cuma Kütahya'ya doncem ki ozamana kadar yaptırmam lazım. Bilgi verebilirseniz sevinirim...
-Arkadaslar 2. el z5500 aldım ve bugün elime ulastı.
-Ürünü her seyiyle bagladım decoderdan uydularına kadar. Masaüstü Pc de bir türlü calıstıramadım. hiçbir ses gelmiyor.
-Ses kartı onboard.
-Kutudan cıkan yeşil-turuncu-siyah kabloyu decodera bagladım sonrasında bilgisayara.bilgisayarın arkadasında 6 farklı giriş oldugu icin bir cok deneme yaptım ama bir şekilde sesi alamadım.
-Decoderdan Input : Direct
-Effect : 6 Channel
ve
-Decoderdan Input : Direct
-Effect : Stereo(tek yeşili takar denedim bunu)
seklinde ayarladım.
-Bilgisi olan varsa yardımcı olabilirse sevinirim..
-Arkadaslar elimde 2 adet pes 2012 var.
-Elimde Türkçe Dil secenegi olmayan bir pes 2012 vardı. Sonrasıdna bir arkadastan Türkçe Dil Secenekli Pes 2012 Aldım.
-Kutuları kitapcıkları birebir aynı. Yani Türkçe olanın da kutusu ve kitapcıgı ingilizce.
-Bluray in üstündeki Cover cok farklı geldi(Türkçe olanda)
-Farkları yazıyorum:
-ingilizce olan Bluray üstündeki yazılar beyaz renkte ve cok anlasılır iken yeni aldıgım yani Türkçe olanın üstündekiler sarımsı renkte ve resmen birbirine girmiş durumda.
-ingilizce olanın Bluray üstündeki covere elimi gezdirdigimde Kuşe kagıda basılmıs hissiyle pürüzsüz sekilde. Ama Türkçe olana dokundugumda pürüzlü ve sanki sonradan basım gibi ve bütün yazıları hissedebiliyorum-sanki yazıcıdan sonradan basılmıs da yapıstırılmıs gibi duruyor.
-Oyunu taktım gayet düzgün sekilde calısıyor sıkıntısı yok. Ps3 ün 4.11 versiyonlu.kırdırılmıs ya da cakma oyun oynatanlardan degil.
-PS3 icin cakma oyun yok ama bu kadar farkın sebebi nedir?
-Bu cover ps3 e zarar verir mi?

Asagıda fotografları paylasıyorum.Büyütürseniz daha net görebilirsiniz. Bilgisi olan yardımcı olursa sevinirim..

İngilizce olan yani ilk sahip oldugum Pes2012 :

Türkçe olan yani 2.aldıgım Pes2012 :

Ve ikisinin yan yana olan fotografı :
Hakkında
Meslek: Bilgisayar Mühendisi
Forum İmzası:
SEVMESE KAŞINI ÇATMAZ... Referanslarım için Profilime bakabilirsiniz..
Forum İkinci El İmzası:
Alıs veriş yaptıklarım(alım ve satım) : Hatırladıklarım.. gerektiginde sorabilirsiniz...
imuratk - garuda(Mufassal istida) - nurmuhammed - Lacrymatoire - Agent_WD40 - fırtan -http://www - Alitopal(Lacrymatoire) aracılıgı ile - webkurdu47-aak35-spirituals-coşkunkumral-desing-yasin24-efee09(efe)-evrekas-SİBGATULLAH(TEKFİDAN)-SaFRaN_FaTiH-reymor01-goztepeli_TR-damesi26-Joker17Back-haggardd--YağmurAdam--damesi26-woldemortt-HWA@zaza-iceman76-umxa-NIKEmRe-bilkurd-Michelangello-aLPaSLaN07-Comantapeltu-Cose Turche-umbro27-FrontLiner-bilkurd-imansiz1903-Black_belt-burak03-madan-foto70-sedatberrak-bbsaa-maivesiyah-pekerist-sysleus-batuhandkl-rozek-GOadvance-yassu-fr4nk-Einstein was here-Angelus-eagle795-alpoter-ScRyedd-blacknan-duayn-jagatai-x-o-x-o-x-SouL InvictuS-grekoremen-cytocan-ka1984-gamecastle-karahan_yel-rebel23-kadir53-kaan0101-Faithful Blood Day-kokesta-xdenizx-hknsfk-lethalmrcool-numenorian-ertanunver-Duna-sarhosbulasikteli-volkitolki77-Takumi-Never_Down-cinematique-wehby-Delphi Diesel-blacktweety-PlayForFun-Ryujin Jakka-pgss-WonLt-hawk__-wehby-haganeno-RomeoR35-pugulli61-Beybifeys-skyinn38-soad_sefa-mardug-Never_Down-ehed-magborat-JackinSeğirenGözü-NoDRaC-fatih_18_18_18-özgün134-batu14-JouLex-phoneman-Ebrak-eren441-mert2358-stopaj-hpilgir-*planet*-serdar1978-Konsol-Games-hpilgir-amf23-nozdoner75-Ebrak-mutku-Ottway-seffafbonus26-Urahara0-zeus4u-giraysel-Ottway-YusufTimur-Mr. Blacktree-sserkann00-WebMert-recepky-Marmarali-onea54-tstdrvr-coldfire3-doktorbursa-umutavcı-Skepo-Sintai-Opricnik-belalan52-müdür-42-hmurat18-Archerodan-Zoulkharnein-ibra0661-Doomhammerx-tstdrvr-bukalemuns-firtikk-Dennistr-ekonomisty-SilenthillDream-maxcoder95-Harpooner-WILLIAMs-K I R T E-Ryuji_Yamazaki-darbe43-tugrull84-LaGrandeCapitano-fati32-Borg-HİPER-tylan -bellair-caladogan-wakeme-LaGrandeCapitano-muammersertac-quancore-OKTAW-90mami90-TaKo-yigitovski-şubat-ratt01-14_cemal-Floozie-Cenikli-madmax82
Hakkımda:
...SEVMESE KAŞINI ÇATMAZ KURBANIM...

Alıs veriş yaptıklarım(alım ve satım) : Hatırladıklarım.. gerektiginde sorabilirsiniz...

imuratk - garuda(Mufassal istida) - nurmuhammed - Lacrymatoire - Agent_WD40 - fırtan -http://www - Alitopal(Lacrymatoire) aracılıgı ile - webkurdu47-aak35-spirituals-coşkunkumral-desing-yasin24-efee09(efe)-evrekas-SİBGATULLAH(TEKFİDAN)-SaFRaN_FaTiH-reymor01-goztepeli_TR-damesi26-Joker17Back-haggardd--YağmurAdam--damesi26-woldemortt-HWA@zaza-iceman76-umxa-NIKEmRe-bilkurd-Michelangello-aLPaSLaN07-Comantapeltu-Cose Turche-umbro27-FrontLiner-bilkurd-imansiz1903-Black_belt-burak03-madan-foto70-sedatberrak-bbsaa-maivesiyah-pekerist-sysleus-batuhandkl-rozek-GOadvance-yassu-fr4nk-Einstein was here-Angelus-eagle795-alpoter-ScRyedd-blacknan-duayn-jagatai-x-o-x-o-x-SouL InvictuS-grekoremen-cytocan-ka1984-gamecastle-karahan_yel-rebel23-kadir53-Faithful Blood Day-kokesta-xdenizx-hknsfk-lethalmrcool-numenorian-ertanunver-Duna-sarhosbulasikteli-volkitolki77-Takumi-Never_Down-cinematique-wehby-Delphi Diesel-blacktweety-PlayForFun-Ryujin Jakka-pgss-WonLt-hawk__-wehby-haganeno-RomeoR35-pugulli61-Beybifeys-skyinn38-soad_sefa-mardug-Never_Down-ehed-magborat-JackinSeğirenGözü-NoDRaC-fatih_18_18_18-özgün134-batu14-JouLex-phoneman--Ebrak-eren441-mert2358-stopaj-hpilgir-*planet*-serdar1978-Konsol-Games-hpilgir-amf23-nozdoner75-Ebrak-mutku-Ottway-seffafbonus26-Urahara0-zeus4u-giraysel-Ottway-YusufTimur-Mr. Blacktree-sserkann00-WebMert--recepky-Marmarali-onea54-tstdrvr-coldfire3-doktorbursa-umutavcı-Skepo-Sintai-Opricnik-belalan52-müdür-42-hmurat18-Archerodan-Zoulkharnein-ibra0661-Doomhammerx-tstdrvr-bukalemuns-firtikk-Dennistr-ekonomisty-SilenthillDream-maxcoder95-Harpooner-WILLIAMs-K I R T E -Ryuji_Yamazaki-darbe43-tugrull84-LaGrandeCapitano-fati32-Borg-HİPER-tylan -bellair-caladogan-wakeme-LaGrandeCapitano-muammersertac-quancore-OKTAW-90mami90-TaKo-yigitovski-şubat-ratt01-14_cema
Sistem ve Tercihleri
Otomobil
Qashqai
Mobil cihaz
samsung Note 9
Operatör
Vodafone
Oyun Platformu
PlayStation 4
Ses Sistemi
Logitech
Notebook
MSI GT80S TITAN SLI
GPS, Navigasyon
Next
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 6 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: dün
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 2.062
İkinci El Bölümü Mesajları: 1.445
Konularının görüntülenme sayısı: 176.641 (Bu ay: 4.411)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 115 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: İkinci El
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.