Şimdi Ara

Alice: Madness Returns 'ÇIKTI'

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
341
Cevap
1
Favori
21.677
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İlk oyunu hiç duymamıştım, youtubeda dolaşırken rastladım.Oyun çok güzel gözüküyor.Mekanlar ve atmosfer çok hoşuma gitti.Oynanış tarzı DMC GOW gibi gözüküyor.Merakla bekliyorum nasıl bir şey olucak.Özellikle PC için de çıkıcak olması sevindirici bir haber bu tür oyunları PC de pek görmüyoruz.
    quote:

Release: 6/17/2011
    Genre: Action/Adventure
    Platform: PS3/X360/PC
    Publisher: EA
    Website:http://www.ea.com/alice
    Alice: Madness Returns takes place 10 years after the conclusion of the original game, with Alice struggling to recover from the emotional trauma of losing her entire family in a fatal fire. After spending a decade institutionalized in an insane asylum, she is finally released to the care of a psychiatrist who just may be able to help her conquer the nightmarish hallucinations that still haunt her. Alice embarks on a mission to root out the true cause of her family's mysterious death, jumping from a gloomy and stark London to a rich and provocative Wonderland.

Minimum System Requirements
    * CPU: Intel Pentium IV at 2.4 GHz or AMD at 2.0 GHz
    * RAM: 1 GB RAM (XP) / 2 GB RAM (Vista)
    * HDD: 6 GB free disk space
    * Graphics: 256 MB Graphics Memory
    * Sound Card: DirectX 9 Compatible
    * DirectX: Version 9
    Supported Graphics Cards:
    Minimum -nVidia GeForce 6800 or ATI Radeon 1300XT or better
    Note: These are the predicted system requirements.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mellun -- 16 Haziran 2011; 0:43:16 >

• ps3 incelemesi 5 puan almıştı galiba vasat bir oyun olacak gibi.

STEAM ID
    ORIGIN:Bandoper
    uPlay: Bandoper32
    PSN:bandoper
  • gamespot da 14 haziran gözüküyor , konsol versiyonları damlamış ... pc yi bekleyeceğim bakalım
  • ilk oyunu bitirmiştim.
    Bu ay gerçekten boş bir ay olucak oyun sektörü için, tek ilgilendiğim oyun buydu

and remember respect is everything

maybe one day 73' Beetle
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ilki çok iyiydi, bu da iyi olur umarım :)
    MSI Optix MAG274QRF-QD Monitor - i710700k - Z590 Tuf - Aorus Master Rtx 3070 ti - 32gb ram - Phanteks P500a - Nzxt Kraken x62 - Logitech G513 Carbon Rgb Keyboard - Logitech G602 Mouse - Asus RT-AC87U Router - ZYXEL NSA325 V2 Nas 3tb 3tb - Sony MDR 1000X Headphones - PreSonus AudioBox Studio - HD7 High Definition Headphones - M7 Microphone - Samsung S10+ - Xiaomi Mi TV Box 3 4K - XGIMI H1 1080p Projector DLP - Specta 265x150 Motorized Auto Projector Screen - AVR Pioneer VSX-921 - Wharfedale Diamond 5.0 set - Klipsch R-100 SW Subwoofer
  • şimdilik göremedim

and remember respect is everything

maybe one day 73' Beetle
  • Bayağıdır düşük sistem isteyen oyun görmemiştim.Sürekli 8800' ler HD 2600'lar havada uçuşuyordu.Bu iyi oldu.
    ÖNEMLİ: ARKADAŞLAR PM İLE SORDUĞUNUZ SORULARA YETİŞEMEDİĞİM İÇİN CEVAPLAYAMIYORUM. FORUM ÜZERİNDEN ALINTIYLA BANA ULAŞABİLİRSİNİZ.
    AMD Phenom II X4 955 Black Edition AM3 3.2 GHz 8 MB Cache 4, Gigabyte 880GA- UD3H AM3 AMD 880G / SB850 DDR3 1866 MHz (O/C) DV, Kingston 4 GB (2x2 GB) KIT Hyperx DDR3 1333 MHz CL7 XMP Ram, Cooler Master HAF 912 PLUS GX 80PLUS 750W Midt ATX, Sapphire HD 6950 GDDR5 1 GB 256Bit AMD Radeon DX11, Samsung 1 TB 32 MB SATA 2 7200 RPM, LG 3D Cinema TV 42LW4500, Sony PS3, Sony PSP 3000, iPOD Touch 4G 32GB White

• Xbox versiyonu indirilebiliyor şu anda ama PC'ye yok.
    // B460M DS3H + i5 10400f + Gigabyte RTX 3070 OC + 32 GB 2666 MHz + 750W PSU + Samsung 970 EVO Plus 1 TB + Custom Case + GameBooster G908 Mech KB + Razer DA V2 Mini + LG 27GL83A-B + Oculus Rift S VR + Philips Hue + Steam Deck OLED
    // Monster Tulpar T5 v14.1 + Casper Nirvana X400.1065-8V00X-S-F
    // Steam acc.
  • İndi, kuruluyor bakalım.

fake çıkabilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi archVillain -- 14 Haziran 2011; 18:49:11 >
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.