Şimdi Ara

Alice: Madness Returns 'ÇIKTI' (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
341
Cevap
1
Favori
21.064
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Atlantiel

oyun mükemmel ama physx highde çok fena takılıyordu low yapınca oyun kendine geldi valla

Alıntıları Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Uhtred Ragnarson

Alıntıları Göster
    tadı damagımda kaldı biran önce çıksa artık şu fikz
  • quote:

Orijinalden alıntı: condemned890

tadı damagımda kaldı biran önce çıksa artık şu fikz

Alıntıları Göster
    Çok eğlenceli ve zevkli bir oyun olmuş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mellun

Oyun sağlam olmuş cidden.Mekanlar çizimler müzik çok hoş.
    Normal seviyede oyun çok kolay geldi daha zorlarda oynamak gerek galiba.

Hard'ın zorluk ayarı "medium" gibi ya hardda yada en yüksek zorlukta oyna.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tatbkath

quote:

Alıntıları Göster
    arkadaşlar oyunda hata alanlar dosya koruması yüzünden EA Games\Alice Madness Returns\Alice2\Binaries\Win32
    klasörüne girip "AliceMadnessReturns.par" dosyasını silince düzeliyor. Bu şekilde yarım saattir oynuyorum problem yok.

• quote:

quote:

Alıntıları Göster
    Nadiren PC'de oyun oynuyorum ondada birşeylerden mahrum kalmak canımı sıkıyor hormonlu 5830'u satma vakti geldi sanırım.

• quote:

Orijinalden alıntı: néophron

arkadaşlar oyunda hata alanlar dosya koruması yüzünden EA Games\Alice Madness Returns\Alice2\Binaries\Win32
    klasörüne girip "AliceMadnessReturns.par" dosyasını silince düzeliyor. Bu şekilde yarım saattir oynuyorum problem yok.

yemedi dostum hala atıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: condemned890

quote:

yemedi dostum hala atıyor.

Alıntıları Göster
    bendede attı, önceden 5 dk olmadan atıyodu o dosyayı silince yarım saat oynadım hatasız. birde firewall ve interneti kesmeden bahsediyolar acaba öyle deneyen oldu mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi halisakal -- 17 Haziran 2011; 0:12:10 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Tinúviel

Nadiren PC'de oyun oynuyorum ondada birşeylerden mahrum kalmak canımı sıkıyor hormonlu 5830'u satma vakti geldi sanırım.

5830 hertürlü yeter şu an .Phsxte kasıyorsa falan bakma ona . Sonçta phsyx nvidia kartlar içindir
  • quote:

Orijinalden alıntı: El Jimador

quote:

5830 hertürlü yeter şu an .Phsxte kasıyorsa falan bakma ona . Sonçta phsyx nvidia kartlar içindir

Alıntıları Göster
    Mesajım bulunsun. Deneyeceğim

• quote:

bendede attı, önceden 5 dk olmadan atıyodu o dosyayı silince yarım saat oynadım hatasız. birde firewall ve interneti kesmeden bahsediyolar acaba öyle deneyen oldu mu?

Denedim,daha uzun sürdü ama yine attı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tatbkath -- 17 Haziran 2011; 0:35:25 >
  • quote:

quote:

Denedim,daha uzun sürdü ama yine attı.

Alıntıları Göster
    interneti keserek denedim yine attı. her türlü atıyor. dosya silme olayından sonra biraz daha geç atıyor sadece.

• quote:

Orijinalden alıntı: AngelsOfDarkness

quote:

Aslında 5870 yetme konusunda sıkıntı yok Phsyx efektlerini görememeyi kastetmiştim.Yoksa kart canavar gibi 1920*1080 problem çıkartan oyun yok neredeyse bir sonraki nesil konsollara kadarda belinin bükülmesi zor görünüyor.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: AngelsOfDarkness

quote:

Aslında 5870 yetme konusunda sıkıntı yok Phsyx efektlerini görememeyi kastetmiştim.Yoksa kart canavar gibi 1920*1080 problem çıkartan oyun yok neredeyse bir sonraki nesil konsollara kadarda belinin bükülmesi zor görünüyor.

Alıntıları Göster
    güzel bir oyuna benziyor eğlenceli indirecem

• quote:

Orijinalden alıntı: Apoc

güzel bir oyuna benziyor eğlenceli indirecem

Alıntıları Göster
    Yaklaşık 1.5 saat sorunsuz oynadım. En son fazladan space e basıpta fazla uçunca öldüm ve o zaman attı oyundan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: murderer_utku

Yaklaşık 1.5 saat sorunsuz oynadım. En son fazladan space e basıpta fazla uçunca öldüm ve o zaman attı oyundan.

Alıntıları Göster
    artık çalşıyor..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Man From Atlantis

artık çalşıyor..

Alıntıları Göster
    ati kartlarda da physx efektleri görülüyor ama malumunuz gereksiz yere kasıyor..görülmüyor değil yani...ben ilk defa physx ın ortama bu kadar katkısını olduğunu gördüm gerçekten güzel..
  • quote:

Orijinalden alıntı: ksk_mehmet

ati kartlarda da physx efektleri görülüyor ama malumunuz gereksiz yere kasıyor..görülmüyor değil yani...ben ilk defa physx ın ortama bu kadar katkısını olduğunu gördüm gerçekten güzel..

Alıntıları Göster
    bendede atmaya başladı :) ama oynadığım kadarı ile gayet güzel olmuş , upgrade sistemi nasıl gelişecek bakalım yalnız kamera açısında problemler olabiliyor biraz alışmak lazım ... cüce olduğumuzda gizli yollar çıkabiliyor ok işaretleri ile gözüküyor bunlar ara ara cüce olup çevreyi kontrol etmekte yarar var çeşitli malzemeler götüyor sanırım bizi

edit : yeni marka düdüklü marakna il halloldu sanırım sorunlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evohan -- 17 Haziran 2011; 12:28:07 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ksk_mehmet

Alıntıları Göster

720p

• quote:

Orijinalden alıntı: Man From Atlantis

720p

Alıntıları Göster
    dün bende tutorial kısmını oynarken attı sonra girmedim bir daha o yüzden çko fazla yorum yapamayacağım ama şunu rahatsız etti ileri bakarken geri basınca çok iğrenç bir şekilde geri dönüyor alice

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.