İnceleme videosunda oyunun dünyasının zenginliği ve özgünlüğü , bulmacaların çeşitliliği ve savaş sistemi iyi diyor sanırım. Görünmez duvar sorunu ve grafik ,texture hataları bulunuyormuş . Genel olarak güzel bir oyun olucak gibi .Görünmez duvarlar patchle halledilir
gamerankings de 78 leri bulmuş oyun un puanı , şu sitede en yüksek veren sanırım
Cuma piyasaya çıkacağına göre bu haftasonu oynanıp, bitirilebilir demek ki Bekliyoruz bakalım.
grafikler gayet yeterli gözüküyor
pc için çıksın da hemen oynayalım.
oyun çıkmış gibi gibi
Görseller hoş...
evet evet çıkmış but düdüklü makarna yok henuz
3 4dk başını oynadım yine psikolojiyi alt üst edecek bir hava var..
ilk izlenimim iyi yönde.. 30 fps limiti ile geliyor, UE olduğundan kaldırması basit olmalı.. henüz 5 dk oldu oyunu açalı..
AliceEngine.ini içinden
MaxSmoothedFrameRate=62 dilediğiniz gibi değiştirin..
2 çekirdek işlemci kullanıyor şuana kadar..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Man From Atlantis -- 20 Haziran 2011; 18:42:26 >
fena degil gibi gozukuyor denemek lazım
Arkadşlar oyun harikalar diyarına gittiğimizde 2-3 tane arı çıkıyor öldürmemiz için.Orada çöküyor donuyor garip bir uyarı veriyor.2-3 kere denedim aynı yerde donuyor. Varmı sizdede aynı sorun.Bide grafik ayarlarında high medium low falan yok onlar yokmu
ilk izlenimime göre cirlop gibi olmuş oyun çizimler , ışıklandırmalar ve en önemlisi müzikler tam gotik atmosfere uygun , direk istenilen havayı yansıtıyor optimize sorunuda yok .. biraz daha oynayalım da faha kapsamlı değerlendirme yaparız
not : oyun un ilk versiyonu eksik yükleme yapıyor çalıştıramayan varsa pm atabilir
Hemen edinelim
Hadi bakalım, yarın veririz artık biz de ilk izlenimleri.
Arkadaşlar yukarıda donma sorunu olduğunu belirtmiştim. Yönetici olarak çalıştırınca sorun ortadan kalktı. Bilginize. Birde oynayan arkadaşlara bir sorum olucak oyunda phsyx yazıyor. Ati ekran kartım var 6850 . high yaptım onu hafiften azıcık kasılmalar var. Normalmidir phsxi kapatmakmı gerek
Oyun güzel ama patch problemi var belli bir yerden sonra atıyor..
oyun motoru bir garip değil mi arkadaşlar?ilk defa göreceğim bir alana dönerken kasılıyor sonra o alana 1sn bakınca görüntü akıcılaşıyor...sanki ilk defa gördüğüm yerleri baktığım anda yüklüyor gibi..
quote:
Orijinalden alıntı: ksk_mehmet
oyun motoru bir garip değil mi arkadaşlar?ilk defa göreceğim bir alana dönerken kasılıyor sonra o alana 1sn bakınca görüntü akıcılaşıyor...sanki ilk defa gördüğüm yerleri baktığım anda yüklüyor gibi..
Oyun motoru unreal engine çok fazla kullanılan bir motor. Dediğiniz sorun çoğu oyunda var ne yazıkki . Yani bana çok denk geliyor 1 sn takılmalar e mousu çevirdimmi hiç görmediğim bi yere. Grafikler 2011 içinde çok iyi sayılmaz.Ancak phsyx olarak çok güzel efekler var.Özellikle dövüş sisteminde . Oyunun belkide o 1-2 saniye kasılmasının nedeni bu olabiir