Şimdi Ara

Prince of Persia: The Forgotten Sands (ÇIKTI)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
887
Cevap
0
Favori
66.361
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Tür: Aksiyon
    Yapımcı: Ubisoft Montreal
    Dağıtımcı: Ubisoft
    Platform: PC, PS3, PSP, Xbox 360, Wii, DS
    Çıkış Tarihi: 11 Haziran 2010 (Çıktı)
    Web:http://prince-of-persia.uk.ubi.com/
    Çoklu Oyuncu: Yok
    Grafik Motoru: Scimitar Engine
    Yaş Sınırı: 16+
    Medya: DVD9
    Video:http://www.gametrailers.com/player/62776.html?type=flv
    Ekran Görüntüleri:http://games.tiscali.cz/clanek/screen.asp?id=13817

Yeni PoP oyunu duyuruldu. The Sands of Time üçlemesinin oynanış özelliklerine sahip olacakmış. Hayırlı uğurlu olsun.
    http://worthplaying.com/article/2009/11/30/news/70580/
    quote:

Orijinalden alıntı: merlininkazani.com

Ubisoft firması, bugün "Prince of Persia" hayranlarını sevindirecek bir haber vererek, resmen "Prince of Persia: The Forgetten Sands" adlı oyunu duyurdu. Bu çıkacak olan oyun, geçtiğimiz sene çıkan "Prince of Persia'nın" değil, "Sands of Time" üçlemesinin devamı niteliğinde olacak. Oyunun prömiyer videosu 12 Aralık'ta oyunculara sunulacak; oyunun kendisinin ise 2010 Mayıs'ına doğru çıkacağı söyleniyor.

Oyunun yapımcıları, "Prince of Persia: The Forgotten Sands'in" hem core hem de casual oyunculara hitap edeceğini; ancak, oyunun yeni başlayan oyunculara göre kolay olmayacağını dile getirdi. Oyun, ayrıca içeriğinde hayranlarının sevdiği birçok öğe ve geliştirilmiş dövüş sistemi de barındıracak.

[Kunye=647-4]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nForcer -- 27 Haziran 2010; 2:44:23 >

• Prince of Persia nın devamı mı acaba. Elika ile olan hikayemiz bitmemişti.

Edit: Sanırım Sands of Time ın devamı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lord De Seis -- 30 Kasım 2009; 20:10:48 >

Orijinalden alıntı: Lord De Seis

Prince of Persia nın devamı mı acaba. Elika ile olan hikayemiz bitmemişti.

TT tadında bi oyun çıksın yeter,son oyun o seviyelere çıkamamıştı...

Orijinalden alıntı: QbLaY!!!

TT tadında bi oyun çıksın yeter,son oyun o seviyelere çıkamamıştı...

Alıntıları Göster
    Guzel oyundur.

TT tadında bi oyun çıksın yeter,

+1

Son oyun neydi öyle ya, ölme yok bişe yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Katıksız Manyak! -- 30 Kasım 2009; 20:15:07 >

Prince of Persia nın devamı mı acaba. Elika ile olan hikayemiz bitmemişti.

PoP 2008'in devamı değilmiş. The Sands of Time hikayesinin devamıymış.
    Bu arada Ubisoft PoP 2008 Epilogue indirilebilir içeriğini PC'ye çıkarmayarak çok ayıp etti. Sayesinde hikayenin devamını oynayamadık.

Orijinalden alıntı: Kara Mithat

Guzel oyundur.

Alıntıları Göster
    Elika'yla devam etmesini isterdim doğrusu. Sands of Time'ın hikayesi çok güzeldi ve güzel bitmişti. Devam ettirilmeye çalışırken bozulmaz umarım. Her neyse, yeni PoP çıksın da isterse taştan olsun, oynarım

ANIME&amp;MANGA Origin:DHadilazimdegilx Steam:The Loly Trinity Nintendo 3DS FC: 2337-4451-5701
    Gigabyte B550 Gaming X V2 - Ryzen 7 5800x3D - Scythe Fuma 2 - 2x 32GB Corsair Vengeance LPX 3600Mhz C18 - Zotac GTX 1070 Mini - Crucial MX100 256GB + Samsung QVO 1TB + Samsung F3 500GB - Phanteks P360A - Samsung C27JG50 27" QHD 144Hz - Logitech G105 Klavye &amp; Logitech G300s Fare - Logitech X530 5+1 &amp; Logitech G35 - Logitech F510 Gamepad &amp; Logitech Driving Force GT - xDrive 15'li Oyuncu Koltuğu - NETBOOK: Acer Aspire One AO722

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Prince Of Persia: The Two Thrones
    20 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: nForcer

PoP 2008'in devamı değilmiş. The Sands of Time hikayesinin devamıymış.
    Bu arada Ubisoft PoP 2008 Epilogue indirilebilir içeriğini PC'ye çıkarmayarak çok ayıp etti. Sayesinde hikayenin devamını oynayamadık.

Alıntıları Göster
    Grafikler nasıl olacak bakalım. Ben şahsen POP 2008 in grafiğini beğenmiştim. Masalsı bir ortam vardı. Sanırım bu oyunda normal grafikler kullanacaklar. En kötü ihtimalle AC2 gibi olur grafikler.

Birde oyunun çıkış tarihi Mayıs 2010 denmiş.(Sanmıyorum 2010 son çeyrek olur bence) Platform olarak ta henüz birşey belirtilmemiş. Ama Ubisoft POP serisini her zaman multiplatform çıkarır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lord De Seis -- 30 Kasım 2009; 20:22:32 >

• quote:

Grafikler nasıl olacak bakalım. Ben şahsen POP 2008 in grafiğini beğenmiştim. Masalsı bir ortam vardı. Sanırım bu oyunda normal grafikler kullanacaklar. En kötü ihtimalle AC2 gibi olur grafikler.

Birde oyunun çıkış tarihi Mayıs 2010 denmiş.(Sanmıyorum 2010 son çeyrek olur bence) Platform olarak ta henüz birşey belirtilmemiş. Ama Ubisoft POP serisini her zaman multiplatform çıkarır.

Alıntıları Göster
    Eski grafik motoruyla çıksın
    yenisi gibi zürt olmasın
    en azından düşmanlarla dövüşebilelim
    eskisi gibi bol bulmayacalı ve bol aksiyonlu olsun yeter
    yürü be popppppp

• quote:

Alıntıları Göster
    @nForcer

Epilogue PC ye çıkmadı ama oyun öyle yarım kalmayacaktır. Üçleme olacağı söylenmişti. Bu oyun ondan ayrı olacak. POP 2008 in devamı 2011 veya sonrasında mutlaka gelecektir.

• quote:

Orijinalden alıntı: seF[o]

Eski grafik motoruyla çıksın
    yenisi gibi zürt olmasın
    en azından düşmanlarla dövüşebilelim
    eskisi gibi bol bulmayacalı ve bol aksiyonlu olsun yeter
    yürü be popppppp

Bence eski grafik motoruyla gelmesin. WW'den sonra T2T'de hiçbir grafiksel gelişme yoktu. Eski oyun yapısına eğlence ve aksiyon olarak dönmesini ben de istiyorum ama mümkünse Imperius'un dediği gibi AC2 motoruyla gelsin. WW veya T2T havasıyla ve gerçekçi grafiklerle Prince of Persia'nın tadına doyulmaz.

ANIME&amp;MANGA Origin:DHadilazimdegilx Steam:The Loly Trinity Nintendo 3DS FC: 2337-4451-5701
    Gigabyte B550 Gaming X V2 - Ryzen 7 5800x3D - Scythe Fuma 2 - 2x 32GB Corsair Vengeance LPX 3600Mhz C18 - Zotac GTX 1070 Mini - Crucial MX100 256GB + Samsung QVO 1TB + Samsung F3 500GB - Phanteks P360A - Samsung C27JG50 27" QHD 144Hz - Logitech G105 Klavye &amp; Logitech G300s Fare - Logitech X530 5+1 &amp; Logitech G35 - Logitech F510 Gamepad &amp; Logitech Driving Force GT - xDrive 15'li Oyuncu Koltuğu - NETBOOK: Acer Aspire One AO722

• quote:

@nForcer

Epilogue PC ye çıkmadı ama oyun öyle yarım kalmayacaktır. Üçleme olacağı söylenmişti. Bu oyun ondan ayrı olacak. POP 2008 in devamı 2011 veya sonrasında mutlaka gelecektir.

Alıntıları Göster
    Ben cell shade'i yedirememiştim zaten pop serisine.Eski mistik hava son oyunda yoktu.Zaten son oyunuda oynamadım pek üstün körü bir baktım ama o eski poptakii,özellikle two thrones'taki o akıcılık yoktu.İyi olmuş bu eskiye dönüş.Grafikleride cell shade yapmazlarsa çok güzel olur.

• quote:

Orijinalden alıntı: tatbkath

Ben cell shade'i yedirememiştim zaten pop serisine.Eski mistik hava son oyunda yoktu.Zaten son oyunuda oynamadım pek üstün körü bir baktım ama o eski poptakii,özellikle two thrones'taki o akıcılık yoktu.İyi olmuş bu eskiye dönüş.Grafikleride cell shade yapmazlarsa çok güzel olur.

Alıntıları Göster
    Eski havasına dönsün hocam ya bu en son oyunda prensin ve oyunun bütün karizması yıkılmıştı

• quote:

Orijinalden alıntı: Imperius

Birde oyunun çıkış tarihi Mayıs 2010 denmiş.(Sanmıyorum 2010 son çeyrek olur bence)
    Prince of Persia: The Sands of Time filmiyle yakın tarihlerde çıkacakmış. Bundan dolayı garanti Mayıs 2010'da çıkar.
    http://www.shacknews.com/onearticle.x/61414

Orijinalden alıntı: nForcer

quote:

Orijinalden alıntı: Imperius

Birde oyunun çıkış tarihi Mayıs 2010 denmiş.(Sanmıyorum 2010 son çeyrek olur bence)
    Prince of Persia: The Sands of Time filmiyle yakın tarihlerde çıkacakmış. Bundan dolayı garanti Mayıs 2010'da çıkar.
    http://www.shacknews.com/onearticle.x/61414

Alıntıları Göster
    Oyun için şuanlık PC adı geçmiyor ama bakalım 12 sinde belli olur.

• quote:

Oyun için şuanlık PC adı geçmiyor ama bakalım 12 sinde belli olur.

Alıntıları Göster
    PC'ye çıkarmazlarsa ayıp olur...

Orijinalden alıntı: Just GMGOW

Alıntıları Göster
    PCye umarım gelir. Bütün oyunları güzeldi. Son oyunu bitiremedim ama olsun bitiş videosunu izledim yetti..

Steam ID: kaan0zer
    BlackOps Nick : Tony Almeida
    BC2 Nick : Matthew.
    TDU2 Nick: Kaan
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kaan*

PCye umarım gelir. Bütün oyunları güzeldi. Son oyunu bitiremedim ama olsun bitiş videosunu izledim yetti..

Alıntıları Göster
    PC'ye gelmezse kafa atarım!

Orijinalden alıntı: Just GMGOW

Alıntıları Göster
    cell shaded falan bende istemiyorum. open world da olmasın. günümüzde şu open world ve ufak rpg olayları moda oldu. hemen hemen her oyuna koyuyolar bi kaçında iyi oldu diye. ama hayır vallahi hiç istemiyorum öyle. eski lineer yapısında olsun. grafikleri de ut3 motoru ile yapılsa fazla kasmasa. çünkü ut3 motoru sistem dostu biraz optimizasyon güzel oluyor. yine eski prince e geri dönsek. ne süper olur yaa. çok şey istiyorum evet ama ne yapayım haklı gerekçeler bunlar

• quote:

Orijinalden alıntı: kubillian

cell shaded falan bende istemiyorum. open world da olmasın. günümüzde şu open world ve ufak rpg olayları moda oldu. hemen hemen her oyuna koyuyolar bi kaçında iyi oldu diye. ama hayır vallahi hiç istemiyorum öyle. eski lineer yapısında olsun. grafikleri de ut3 motoru ile yapılsa fazla kasmasa. çünkü ut3 motoru sistem dostu biraz optimizasyon güzel oluyor. yine eski prince e geri dönsek. ne süper olur yaa. çok şey istiyorum evet ama ne yapayım haklı gerekçeler bunlar

Alıntıları Göster
    The Sands of Time üçleme mi ?

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.