Yüzbaşı
15 Eylül 2010
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
5 üye
Görüntülenme
Toplam: 151 (Bu ay: 1)
Gönderileri
2013 girişli bir abiniz olarak bu sıcak Antalya yazında internlüğümün bitmesine 11ay kalmışken, az bölümle ilgili bilgi vermek istedim umarım işine yarayan çıkar.

-öncelikle kampüsümüz güzel ben memnun olmayan görmedim daha sosyal olanaklari bol denize arabayla 5 10 dakika mesafede.

-okulun ilk 3 senesi bundan 3 4 ay önce çıkan bir kararla kolaylaştı. Finalde 60 alma zorunluluğu kaldırıldı. Şu an bu madde size önemsiz gelebilir ama belkide yazacaklarimda en önemli madde bu. Eskiden sene içi ortalamaniz 60 ile 75 arasinda her hangi notta olsada finalde 60 almak zorundaydiniz ama şimdi 45e bile girebilirsiniz finalde.

-hoca kadrosu epey yeterli bunu 4 5 ve 6. Siniflarda daha iyi anliyorsunuz çok kaliteli hocalarimiz var.

-yoklama alınmıyor ilk 3 sene derslerde sadece pratik derslerde alınıyor canınız gelmek istemedi mi gelmeyebilirsiniz.

-4 ve 5. Sinif diğer okullara göre bir tık daha zor stajlari geçmek için en basit stajda bile yoğun emek harcamak gerekiyor.

-çok eğlenmeyi gezip tozmayi seven insanlar için bir uyari Antalya biraz pahalı bir şehir en azindan eğlence sektörü böyle.

-çok fazla kitap masrafınız olmaz genelde insanlarin yüzde95i slayt fotokopilerinden çalışıyor.

Aklıma geldikce ekleme yaparım
Herkese hayırlı olsun
Bir yakınıma 5000tlye kadar laptop lazim çizimde yapilacak kız mühendislik okuyor .Oyun oynanmayacak öncelikli olarak taşinabilirlik önemli 2. Planda çizim gücü

Internet üzerinden alınmayacak mağaza linki atarsanız sevinirim vatan mediamarkt tarzı

Dediğim gibi 1050ti 1060 tarzi cihazlar aramıyoruz ağırlığının ve boyutunun kesinlikle düşük olması lazim ssd olması mecbur
Aralarinda 200tlye yakin fark var annem kullanicak whatsapp ve konuşma dışı kullanılmayacak ama uzun süre idare etmesi gerekiyor.
Meraktan açıldı dalgalandırmayalım konuyu.
Öncelilkle sınıf sınıf yaşayacaklarınızı anlatacağım ve yapmaniz gerekenleri.

1. Yıl başladıgında görüceksiniz ki çevrenizde ki herkes rehavet içinde yüksek sayılı arkadaş gruplari olacak sürekli geziceksiniz derslere girmeyecek çoğunuz ilk komitede kolay olur gene iyi bir puan alırsınız diyeceksiniz ki çokta zor değilmiş sonra biyokimya ve anatomi işin içine giricek bir kesim olayın farkına varıcak bir kesim lay lay lom devam edicek işte olay burda kopacak çalışmassanız 15 20 bile alabilirsiniz komitelerden benim tavsiyem ilk sene gezebileceğiniz kazar gezip notlarinizi 60 barajinda tutmaniz olacak sene sonu final sınavinda 1ay hayattan soyutlanip sınıfınızı geçersiniz.

2. Sinifa geçtiğinizde asıl olayın patladıgı sınif olacak dersler gercekten çok ağır yavastan sosyal hayatınız azalacak stressli dönemler yaşayacaksınız bu sınıfta size tavsiyem her fakıltede 75 yada 80 ortalama yapip finalsiz geçme yada bunun gibi olanaklar var sene içinde kasıp bu ortalamayı tutturmanız .

3. Sınıf okuduğum okulda nispeten kolay bu sınıfta yine gezebileceğiniz kadar gezin ve fakültelerin topluluklarına üye olun ögrenci kongreleri düzenleyin sosyalleşin ileriki yaşantınızdada çok yararı olacak .

4. Sınıfa geçtiğinizde tebrikler artık bir stj. Doktorsunuz ilk 3 seneden tamamen farklı bir sistem olacak her staj sonunda ögretim uyesi yuz yuze size sinav yapacak.Zaten hiç calişmadiginiz kadar çalısacaksiniz sosyal hayat 0a yakın olacak özellikle pediatri ve dahiliye için .4. Sinıf çogu ogrenci icin kabus oluyor ve adaletsizlik oluyor sözlü sınavlarda bunu önlemek için sinavlarda kılık kıyafetinize özen göstermek ve çok bilgili davranmamak çok calışmış ama heyecanlı ögrenci gibi görünmeniz hayrınıza olur.

5. Sınıfta artık ögrenci gibi hissetmeyeceksiniz kendinizi çevrenizde herkes ders konuşuyor olacak aklınıza 1. Siniftaki güzel günler gelecek ama bi bakıcaksıniz artık eskiden clublerden cikmayan insanlar bile deli gibi tus kasıyor olacak .Moralmen kötü bir sene ama elinizden geldiğince her boş vakitte tus çalışmalısınız.

-Genel olarak diyeceklerim ise dersleri önemsemeniz kaç tane insan biliyorum bu fakülteyi kazanip senelerdir aynı sinifi tekrarlayan basit bir olay değil okumak .

- Hocalarla aranizi iyi tutmak ögrenci kongrelerine katilmak bazi hocalarla bilimsel araştırma yapmak ingilizcenizi geliştirmek size ilerde çok seyler katar .

-Ayrıca ailenizin durumu çok iyi degilse bir hevesle bir ton kitap aldırmaya calışmayin çoğu üniversitede tüm olay slaytlar üzerinden dönüyor tabii ki kitap okumak size fayda sağlar ama sınıfınızı slaytlarlada geçebilirsiniz . 1. Sınıf için sobotta alabilirsiniz ama onlarında pdfleri falan oluyor dediğim gibi elzem değiller

-Dersleri çalısırken ise bir sistem oturtmanız gerekiyor boyunuz kadar notlar olacak sene sonunda her şeyi ezberlemeniz imkansiz ben şahsen not çikarma olayini 5 senede halen pek beceremedim ama yapan arkadaşlarım özet çıkaranlar yani çok yüksek notlar alıyorlar not çikararak çalışmak en iyisidir diyebilirim .

Kazanacak herkese başarilar şimdiden.
Bol çıkmışlı komiteler .

Not:imla için kusura bakmayin telefondan yazıyorum.
konseri olsada gitsek
Arkadaşlar öncelikle herkese merhaba. Benim sorunum şu şekilde.
Ağ adında ve sıfresınde türkçe karakter olan bir ağ var bu ağa telefonum sıkıntısız bağlanıyor ancak bilgisayarımda ağ adındaki türkçe karakterler gözükmüyor farklı şekilde çıkıyorlar ve ağa bağlanmıyor. Şifre yanlışta demiyor unable to connect diyor.

Bilgisayarım ingilizceydı başta problem bundan kaynaklanıyor sandım ancak Windows dahil her şeyi türkçeye çevirdim yine çözülmedi. Ağ kartını güncelledim düzelmedi azda olsa ağdan bloklanma ihtimalime karşı mac adresimi değiştirdim olmadı. Bazı ek programlar indirdim düzelmedi. Kafayı yemek üzereyim bu neden kaynaklanıyor lütfen yardım edin
Arkadaşlar telefonu yeniden başlattığımı düşünün bu süreçte sıkıntı yok telefonumda istediğim videoyu seyredebılıyorum ancak belli bir süre geçtikten sonra bu genelde 1gün falan telefonum hiç bir videoyu oynatmıyor.ne snaphat ne youtube nede kendi içindeki videolar gif dahi açmıyor. Yeniden baslatınca sorun çözülüyor ancak aylardır bu sorun sinirime dokunmaya başladı. Var mıdır bir çözümü arkadaşlar
Arkadaşlar ne olduysa wındows10a geçince oldu tüm oyunlarım orjinal baştan belirteyim bazı oyunlar sanırım dllden dolayı yada 32bıt 64bit muhabbetinden dolayı açılmıyor ne yaptıysam açamadım yazan her şeyi denedim internette. 64bit dosyaları 32bit klasöründe bir kaç dllyi indirip atınca o dlller hata vermemeye başladı.
Ektede depends çıktısı vae yardımcı oluesanız sevınırım
 0xc0000007b hatası lütfen yardım edin.
Hakkında
Meslek: Doktor
İlgi Alanları: Tüm hardware, Fps,Tps
Forum İmzası:
İmza
Sistem ve Tercihleri
Bilgisayar
Acer 5738-g dizüstü bilgisayar
Bilgisayar
Ana bilgisayar
Otomobil
Hyundai
Mobil cihaz
Samsung
Operatör
Türk Telekom
ISS
TTNET
Oyun Platformu
PC
Takım
Galatasaray
TV
LG
Klima
Klima
Notebook
Acer
Dünyadan Futbol
Galatasaray
Kulaklık - Amfi
Creative
Ekran Kartı
Asus
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 2 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 3 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 3.166
İkinci El Bölümü Mesajları: 43
Konularının görüntülenme sayısı: 156.231 (Bu ay: 162)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 492 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.