Beyler 1.5 yıldır çıkıyoduk ve birbirimizi çok seviyoduk ben evlenmeyi düşünüyordum dün herzaman buluştuğumuz yere önceden gidip en sevdiği çiçek orkideyi koydum süpriz yapmak için daha sonra buluştuk sarıldım ve bir yemek yemeye gittik konu evlilikten açıldı ben evliliği istiyorum ama o çok geriliyor konuşurken bende anlamadım önce neden gerildiğini seviyoruz birbirimizi sanıyordum 6 aydır bahane ürettiği için ben konuya tam giremiyorum tabi evlilik için yok kariyer yapmayı istiyorum yok babam hasta vb sonra sevgilim telefonu bırakıp lavaboya gitti ve telefonda aşkım yazıyordu bu nasıl olabilir anlamıyorum açtım ses çıkarmadım konuşan kişi erkek ve hayatım napıyorsun dün gece çok güzeldi gibi söylemlerde bulundu bende fitil attı tabi kendimde değilim sonra sevgilim geldi kavga ettik nasıl yaparsın buna diye bir öfke ile sevdiğim kızın boynuzları çıkmaya başladı ve suratı kıpkırmızı olup zebaniye dönüştü çin ejderhasına atlayıp beni zindana getirdi çok kötü haldeyim şuan ne yapacağım ne edeceğim bilmiyorum perişan oldum kaç gündür ağlamaktan helak ettim ben evlilik hayali kuruyordum bu yapılan hak mıdır revamıdır ya kafayı yemek üzereyim arkadaşlarım |
Bildirim