Şimdi Ara

Ne Yapacağımı Bilmiyorum Kötü Durumdayım!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
2
Favori
404
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Sınav zamanı yaklaştı ve ben çok kötüyüm.. Neden mi çünkü meslek liseliyim ve bildiğiniz üzere meslek liselerinin hali ortada... Ders denen bir şey yok
    varsa yoksa bölüm dersleri var lanet bir sistem. Ben şimdi lisedeki bölümü kesinlikle düşünmüyorum ve üniversite istiyorum. Bu sene staj olduğu için en ufak çalışma imkanım yok o yüzden dershaneye falanda gidemiyorum, zaten planlarımı gelecek seneye yapıyorum dershaneye falan gideceğim. Şimdi benim temelim yok ama genel olarak okuduğumu anlarım. Sözel derslerim iyidir orada kendime güveniyorum ama sayısal dersler berbattır. Bu sene formalite icabı sınava gireceğim zaten. Merak ettiğim ben seneye mezun olarak dershaneye gidip bayağı çalışıp, kassam orta halli bir bölüme, üniversiteye falan gidebilirmiyim açıkcası şehir de farketmez. Bide tahmini kaç puanlarda, sıralamalarda olurum. Bu sorular son zamanlarda çok kafamı kurcalamaya başladı moralimi bozuyor psikolojim resmen sıfır. Şu kardeşinizi bir aydınlatın neler yapabileceği konusunda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mercenary. -- 10 Şubat 2013; 3:14:52 >

• Dostum sen bu sene sinava oylesine gireceksen eger kafani rahat tut simdiden oyle konulra yuzeysel bak matematikten falan bes on konu hallet iyice gerisini seneye birak dersane baslayinca baslarsin calismaya hedefine ulesirsin sikinti yapicak bi durum yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam madem okul varken calisamiyorsun o zaman hazirandan itibaren mat1 ve geo twmellerini at ama mat 1 den 1 kitap bitirmen iyi olur geodan da ayni sekilde.fen icin yorum yapamayacagim tm yim.ama ygs feni halletsen iyi olur.bu sekilde yaparsan salak degilsen istedigin yere yerlesirsin diye tahmin ediyorum.

Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.