Şimdi Ara

Akp'de 3 Dönem Kuralı, Chp'de 7 sülale Kuralı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
433
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar sözde demokrat görünüp diktatörlüğuün alasını yapanların, Atatürk'ü arkasına saklanıp çıkar peşinde anların maskesini indirelim.

Diktatör Kılıçdaroğlü koltuktan içmemek için herhangi ayrı bir 180 derece dönüş yapadursun. Neden Akp'de bulunan 3 dönem Kuralı sözde demokrat Chp'de yok bunu tartışalım.

7 sülale 3 kuşak 6 dönem milletvekili olan Faik Öztrak sülalesi gibi partinin kanını emen hizipleri temizlemeden nasıl halkı kucaklayacak CHP.

Bu zihniyet yüzünden değil mi halkın istediği aday değilde Kilicdar dayatildi ?

Chp'nin bağırsakları temizlenecek başta Kilicdar olmak üzere Partiye cokmis 10 Aralık hareketi ve partiyi babasının malı yapmış bütün şakşakçıları gidecek. Yada Chp'yi sandığa gömeceğiz.

Halkın umutlarını söndürdüler bizimde onları koltuklarında söküp atmak boynumuzun borcu.

Akp'de 3 Dönem Kuralı, Chp'de 7 sülale Kuralı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Periah -- 14 Temmuz 2023; 22:24:56 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Eskiden MHP'yi bu ülkenin en dip noktası olarak görürdüm. Kılıçdaroğlu'nun aday olduğu günden itibaren o konum benim için artık CHP'ye ait. CHP siyasetin en dip, en çöp konumudur benim için. Tamamen mevcut kaynakları sömürü üzerine yerleşmiş, Türkiye'nin faydasına hiçbir iş yapmayan bir topluluk. Doğada böyle canlılar için bir tabir var da neyse. Yıllardır oylar bölünmesin yalanıyla ülkenin umutlarını, kaynaklarını yediler, bitirdiler, hala doymuyorlar. Kısacası CHP'nin düzelmesi için imkan, ihtimal görmüyorum.

• Gerekirse her seçim sopa vura vura Chp'yi demokratikleştireceğiz. Skp'den bile geri kalmışlar demokrasi ve halkı dinleme konusunda.

Varsa yoksa Kürtçülük, mezhepçilik, lbgt ancak iş gerçek demokrasiye gelince hicbirsey yok ! Tam tersine dikta rejimi , Ahbap cavus , adam kayırma her türlü pislik var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Periah -- 14 Temmuz 2023; 22:20:53 >
  • Baba CHP seçmeni boşver onlar Atatürkçü onlar kadar laik ve demokratik olamayız , adamlar partiye bakmıyor ak parti karşısında kim var diyip tıpış tıpış oy verirler

Siyasal İslam diye nara atarlar solcu Atatürkçülüğü alkış tutarlar

Şuan YouTube kanallarında muhalif olanlar birden kk böyle biri olduğu bilmiyorduma döndüler

2024 de kk aday olsun yine CHP verecekler

2028 de bile verecekler

• Enes Eyibil E kullanıcısına yanıt

Atatürkçülük kendini yenileyecek. Kilicdaroglu ve marabalqrının yaptıkları soğuk duş etkisi yarattı.

Atatürkçülük içine sızmış asalaklar temizleyip , yenilenip tekrar daha güçlü şekilde geri gelecek.

Atatürkçülük marjinal solculuk , alevi mezhepciligi , etnik kurtculuk falan değildir (hatta tam tersidir) buda hatırlanacak tekrar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Periah -- 14 Temmuz 2023; 22:24:10 >
  • Periah kullanıcısına yanıt

Baba kime ne anlatıyorsun

CHP seçmeni sor 6 ok nedir bilmez , işleri güçleri iki bira içip ülkeyi kurtarmak ,lgtb nerde orda olmak, nerde HDP sempitazini varsa oraya koşmak , İstanbul HDP sayesinde kazandık diyenden ne beklersin

Atatürk çıksa dede ile yarışa gitse dede kazanır

10 Aralık ve yeni ychp temizlemeden olmaz

Eskiden CHP sevmezdim bana hitap etmez idi , daha çok Neo liberal takılırken şimdi sağcı gibi sabah akşam bunları gömüyorum , eski CHP de en azından ulusalcılar Atatürk sevenler vardı biraz geri kafası olsa da temel sağlam di şimdi

Canan Kaftancıoğlu kanas canan ne iş yapar ?

Eren Erdem sarhoşu dan izin almadan prof konuşamaz niye? Eren Erdem kutsanmış biri mi ?

Koşa koşa selooommmmmm Osman Kavalammmmm. Der ama Diyarbakır annelerine uğramaz niye HDP kızar aman diyelim

• Eskiden MHP'yi bu ülkenin en dip noktası olarak görürdüm. Kılıçdaroğlu'nun aday olduğu günden itibaren o konum benim için artık CHP'ye ait. CHP siyasetin en dip, en çöp konumudur benim için. Tamamen mevcut kaynakları sömürü üzerine yerleşmiş, Türkiye'nin faydasına hiçbir iş yapmayan bir topluluk. Doğada böyle canlılar için bir tabir var da neyse. Yıllardır oylar bölünmesin yalanıyla ülkenin umutlarını, kaynaklarını yediler, bitirdiler, hala doymuyorlar. Kısacası CHP'nin düzelmesi için imkan, ihtimal görmüyorum.

• Şimdi bu faik öztraş 6 dönemdir vekil maaşı mı alıyor, tek yaptığı basının karşısına çıkıp traş yapmak, hay abv ya. Kahveden ortalama bir emekli amca al koy bunun yerine ülkeye ve CHP'ye daha çok faydası olur..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Şimdi şöyle bir şey var. CHP içersinde önseçim olsa partinin üyeleri seçiyor olsa veya milletvekili adayı olacağı bölgede ki seçmenler delegeler seçiyor olsa 3 değil 5 değil isterse 15 dönem vekillik yapsın isimler. Sonuç olarak seçim ile geliyor oraya. Halk seviyor istiyor destekliyorsa kalabilir. Ama şuan atama sistemi var CHP içersinde.

Sırf KK'ye yakın diye onun arkasında geziyor diyede 6-7 dönem vekillik olmaz. Tekirdağ'a sorsan belki Faik Öztrak'ı istemiyor. Ama 6 yıldır Tekirdağ 1. sıra banko.

Yaa en başta 13 yılda 12 seçim kaybedip o koltukta durmak olmaz ama baştan sona falso... İçinde Halk geçen partinin halk ile alakası yok 5-6 dönem vekil olanlara bakıyorsun babadan dededen vekil veya zengin aileler zengin insanlar veya KK'nin yakın dostları! Hiç CHP'nin işçi memur vekili var mı ben hatırlayamadım !

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0zkanK. -- 15 Temmuz 2023; 0:3:0 >
  • Anayasada bir kişi en fazla kaç kere Cumhurbaşkanı olabilir yazıyor?

AKP'de iki dönem kuralı vardı. Sözde bir kişi en fazla iki dönem genel başkanlık yapacaktı. İki dönem kuralı sonra üç dönem oldu. O kural da erken seçimde vekiller için bile bozuldu.

AKP, dönem kuralını parti tüzüğüne yazmış. Parti tüzüğüne yazıyorsan bu aynı zamanda sana oy verenlere verilmiş bir sözdür. CHP'nin parti programında böyle bir şey yok.

AKP'li vekiller en fazla üç dönem vekil oluyormuş. İyi de hangisinin bir ağırlığı var? AKP seçmeni zaten demiyor mu seni oraya Reis getirdi biz sana Reis için oy verdik. AKP vekilleri değişse ne olacak? Hatta AKP vekili diye bir şey niye var? AKP 300 vekil mi kazandı? Recep Bey, Cumhurbaşkanı + 300 vekil yetkisine sahip olsun. Mehmet Şimşek 4 dönem görev yaptı şimdi yeniden bakan hani kural? MHP'ye geçelim. Bahçeli kaç seçim kaybetti? Hani Bahçeli istifa etmişti?..

CHP niye kaybediyor? Bunları söylemediği için kaybediyor. Bunları yediği için kaybediyor. Bunlara cevabı veremediği için kaybediyor. Adamların suçlarını yüzlerine vurmazsan herifler gelir üstüne böyle çıkar.

Genel başkan değişecekmiş de CHP seçim kazanacakmış. Doğru söylüyorsunuz ya (!) Kafanız da zehir gibi çalışıyor (!) 1950'den beri CHP'nin başında Kılıçdaroğlu var. CHP ondan 73 yıldır seçim kazanamıyor.

Not: Kılıçdaroğlu genel başkanlığı bırakmalı fakat emin ellere.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi denn.zent -- 15 Temmuz 2023; 16:37:20 >

• Chp mi kaldı Allah'ını seversen...

• denn.zent D kullanıcısına yanıt

Cöp tenekesine, terliğe bıraksa daha iyi muhalif olur...

Daha chp niye kaybediyor diyor. chp kaybetmiyor. CHP içindeki mutlu azınlığın amacı muhalif kalarak bi 3-5 seçim daha muhalif kalmak. Amaçları muhalif kalmak zaten. Neredeyse kaybetme şansının olmadığı seçimi bile muhalif olarak çıkıp, 2 kişinin yarıştığı seçimde 2. olan kişi ikinciliği başarı olarak görüyorsa bu kaybetmek değil, iktidarın kuklası olduğunun habercisi.

• anticor kullanıcısına yanıt

Yazdıklarımı okumadın bile değil mi? Okumayı bilmiyorsanız niye cevap yazıp kendinizi rezil ediyorsunuz? Ondan sonra da AKP seçmenine gülün.

E! Anlat hele sen ne öneriyorsun? Genel başkanı mı değiştireceksin? Gazeteci mi getireceksin? Aaa! Gazeteci zaten olmuş. Büyük bir şehrin belediye başkanını mı getireceksin? Hem de adam Türkiye'ye metroyu getirmiş olsun mesela. Aaa! Öyle biri de gelmiş. Ünlü birinin oğlunu mu? Aaa!İsmet Paşa'nın oğlu genel başkanlık yapmış. Hem de Türkiye'nin bir numaralı fizikçisiymiş zamanında.

• asdic A kullanıcısına yanıt
    Beleş iş valla halkın sesine kulak verdikleride yok ye babam ye keyifler tıkırında

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Daha bunların yiyecekleri çok ekmek var. Daha milletin sırtına kambur olup kendilerini çoook alkışlatırlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kartal Göz -- 16 Temmuz 2023; 21:37:53 >
  • Kk 21 senedir tek adamlık yapıyor.

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bakış açınızı değiştirin, çünkü yanlış yere bakıyorsunuz.

bu adam nereli?

bakın bu adamların zihniyetini tanımıyorsunuz. bunların bir tanesi çarşıya dükkan açtığı zaman, bir kaç sene sonra o çarşı tüm hemşehrilerinin olur.

işgal ederler. kendileri dışında kimseyi orada yaşatmazlar.

şimdi siz bu kemal e partiyi bırak mı diyorsunuz?Akp'de 3 Dönem Kuralı, Chp'de 7 sülale Kuralı 

dyp ve anap a vatandaşın yaptığını yapacaksınız. ama chp seçmenine çok uzak bir durum maalesef.

• Atam kurdu oy atam kafasında milyonlar halen var bu ülkede bana göre chp liler akplilerden daha bağnaz.

Ülkede muhalafet tuz ruhu olduğu için akp seçildi yoksa şansları çok azdı.

Keşke ip kuyruk siyaseti yapmasaydı şansları daha çok olurdu .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 17 Temmuz 2023; 13:6:28 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.