konuya bakın ![]() #dwtürkçe2025
YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
X: @dw_turkce https://twitter.com/dw_turkce
Facebook: @dwturkce https://www.facebook.com/dwturkce/
Instagram: @dw_turkce https://www.instagram.com/dw_turkce/ https://www.youtube.com/watch?v=bQyWtbHt-Uk&ab_channel=DWT%C3%BCrk%C3%A7e |
Türkiye'de 20 milyon kişi hiç evlenmedi

-
-
ben ve Maraz da bunlardan ikisiyiz. demi Maraz kardeşim?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Çoğunluk çocuk diğer kısım ise genç nüfus ve kırk yaş civarı insanlardır.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Kendimi bu topraklarda güvende hissetmiyorum sebebi maddiyat değil maddiyet sadece bahane güven yok gelecek kaygısı.Okuyorsun tecrüben yoksa iş yok.İş kuruyorsun çok güçlü sermayen yoksa batıyorsun hiçbirşekilde fırsat eşitliği yok sadece güçlüler kazanbiliyor eskiden Andoluda tek başına büyümüş yetim kimsesi olmayan bir insan tek başına okuyup bu Ülkede memur doktor olabiliyordu şimdi ise çok zor mülakatda elenebilir.Öyle çarpık adaletsiz bir düzen varki bu düzende sıfırdan başlayının hiç şansı yok bütün sorun bu.Maddiyat geçiceksin onu karı koca çalışılır gene geçinilir bakılırdı şimdi ise tamamen gelecek kaygısı ve insanlar haklı yani böyle bir Dünyaya çocuk nie getirelim.
iyi bir işin araban yoksa evlenemezsin devir değişti artık ev almak araba almak zor
-
Çünküm bekarlık güzel, dertsiz başımı derde hiç sokmiim. Bak haftasonu atladım motora kafama göre 2-3 gün takıldım geldim. Akşam belki evde çekirdek çitlerim, gece sıkılırsam basar bara giderim yada sabah 3e-5e kadar yol yaparım hiç belli olmaz. Belki para biriktiririm, belki biriktirdiğimi 1 gecede yerim. Hiç evlenmedim ama bekarlığa doyamıyorum, böyle şahane
-
Evlenmek için kafayı yemiş olmam lazım. Evlenmek isteyen arkadaşlara başarılar. Bir ömür dırdır + erkenden mezara girme düşüncesi çok korkunç :)
Sahi bu erkekler neden kadınlardan önce ölüyor
evet ama ev temizliği ve yemek yapma işi bitmiyo
valla genç olsam evlenmek isterdim de bizim ülkede belli yaşa gelip maddi temel kazanacan daaa evleneme gündemin olacak. ölme eşşeğim ölme. sonra da niye evlenmiyon diyolar. sanki evlilik fırsatı verildi de ben istemedim.
En sonunda benim dediğim oluyor bakın :) olay maddi fln değil aslında en büyük güç özgürlük, Türk kadını çok sıkıyor aga, evleniyon bi arkadaşın kalmıyor.
Maddi gücüm yeterli değil ne yazık ki aile evinde yaşamaya devam :)
-
Maraz bu saatten sonra evlenemez ;)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
En az yarısı maddi imkanlardan dolayıdır
Bide diyorlar evlilik yaşı ilerledi diye sanki millet keyfinden evlenmiyor. Zorunlu eğitim diye bi saçmalık var o başlı başına etken ayrıca mezun ol işe gir kariyer yap para kazan derken yılar yılı geçiyor insan evliliktende soğuyor.
hocam günümüz Türk sistemi tamamen kızlar için. kız babaları istiyo ki erkek 30'una gelsin, evi arabası olsun, sonra evlensin. halbuki kendileri 20'lerinin başlarında hiçbir şeyleri yokken evlenmişlerdi.
Özgürlüğünüzü kimsenin eline vermeyin bi insanı kahreden istediği şeyi istediği an yapamamasıdır.
Evli adamlara bakmayıın adamlar sinmiş artık, buna felsefede öğrenilmiş çaresizlik deniyor.
Forumda daha önce evlendim ya da hiç evlenmedim seçenekli anket açılmalı.
-
Catche de geldiyse konu amacına ulaşır dsdsd
-
biri de ben
-
Yaz keke yaz, biri de benim 😊
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Benzer içerikler
- bekunis ile zayıflayanların yorumları
- cola zero kilo aldırır mı
- yutulan balgam nereye gider
- mavi dikiş ipi kalırsa ne olur
- sakarya şiiri
- dc açıldı mı
- ets 2 türkiye haritası
- dünyanın en büyük vinci
- büyük indirim günleri ne zaman
- en ilginç rekorlar
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X