Şimdi Ara

adsl 2 geliyor beyler bayanlar.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
720
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    2007-04-17 09:06:21
    DSL ailesi içinde yer alan farklı çözümler arasında en çok kullanılanı ise ADSL. Bunun altında yatan nedenler düşük maliyet, yüksek performans ve yaygınlık. Maalesef bazı kullanıcılar santrale olan uzaklık ve kalitesiz kablo bağlantısı gibi nedenlerden dolayı bu bağlantıyı kullanamıyor. Bu kullanıcılar başka alternatiflere yönelmek zorunda kalıyor.
    ADSL ise çözümleri şu anda dünyadaki en popüler internet bağlantı çeşidi.

ADSL2 adlı yeni bir standartla; ADSL ailesi performansını ve sunulan özellikleri daha üst seviyelere çıkarmak üzere.
    Çanakkale'de geçen günlerde ADSL2 test yayını başladı. Çanakkale Türk Telekom İl Müdürlüğü tarafından bugün
    Çanakkale kordonbOyunda kurulan tanıtım çadırında 10mbit, 16mbit ve 24mbit lik ADSL/2 Plus bağlantıları
    internet kullanıcılarının beğenisine sunuldu.

ADSL2'nin getireceği hız!
    Bağlantı hızının çok hızlı olduğunu söyleyen internet kullanıcıları; kesintisiz video seyredip online oyun oynayabildiklerini söylediler. Çanakkale Telekom İl Müdürü ADSL/2 Plus bağlantısının en kısa sürede altyapısı tamamlanan illerde yaygınlaştırılacağını açıkladı.

İlgi çekici bir diğer yenilik, ISDN hatlarında olduğu gibi ADSL2 hatlarını bir araya getirerek daha yüksek band genişliklerine çıkarılabiliyor oluşu, sınır değer olan 25 Mbit/saniye kapasitesindeki ADSL2+ hatları bir araya getirilerek bundan kat kat büyük band genişlikleri elde edilebilir. Bir örnek vermek gerekirse 6 adet ADSL2+ hattı bir araya gelerek 150 Mbit/saniyelik bir bağlantı elde edilebilecek.

• hala 256kb baglantı varken adsl 2 palavra yakın zamanda
    D.H'den ALIŞ VERİŞ YAPTIKLARIMIZ:\ HalimC, MAG, Meneme2002, happyyboy, hatttori, soulflymax, Emrah_Tr, mendiss, COMİSER, ankaacan, brtana, _tatar_, olivier_kahm,ugurcetin19, kut, arsoy, tracy, red a!ert, icebergmetii,Mene,msortunc, Ser_Tar, Erwin, Uzaktan Kumandan, smiley28, amddma, akarast, remal, ozgboy, muratremix, will06, billyjean, olemp
  • quote:

Orijinalden alıntı: klavyepc.com

hala 256kb baglantı varken adsl 2 palavra yakın zamanda
    kota ne kadar olcak
    artık bi 5 gb verirler heraldeadslle olmadı bu is telekom 2.yi hic cekemeyiz herhalde hadi sana eyvallah.wimaxe bisi kalmadı sunun surasında

• quote:

Orijinalden alıntı: penkala

kota ne kadar olcak
    artık bi 5 gb verirler heraldeadslle olmadı bu is telekom 2.yi hic cekemeyiz herhalde hadi sana eyvallah.wimaxe bisi kalmadı sunun surasında

Alıntıları Göster
    dogru valla 256 gıbı bı hız varken altyapı bu kadar zayıfken tarıfelerden tam performans alamıyorken kazık yıyorken ımkansız adsl 2 :D gelsede elımı surmem:P 2048 forever

• quote:

Orijinalden alıntı: dwyanewadecns

dogru valla 256 gıbı bı hız varken altyapı bu kadar zayıfken tarıfelerden tam performans alamıyorken kazık yıyorken ımkansız adsl 2 :D gelsede elımı surmem:P 2048 forever

Alıntıları Göster
    Adsl 1 den ne gördük ki 2 den ne bekliyecemm

• quote:

Orijinalden alıntı: dwyanewadecns

Alıntıları Göster
    adsl2 gelir boş gelir, lay lay lom. yaw bırakın bunları artık. adsl 99 bile gelse sonumuz telekom ve 256k. her zamanki gibi telekoma

• quote:

Orijinalden alıntı: crazy frog

Adsl 1 den ne gördük ki 2 den ne bekliyecemm

Alıntıları Göster
    adsl 2- 16 mbit hizda - 4 gb kota -
    hızdan ucacaz bu seferde

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: penkala

adsl 2- 16 mbit hizda - 4 gb kota -
    hızdan ucacaz bu seferde

Alıntıları Göster
    önce normal adsl ye gerçek hızını versinler de sonra adsl bilmem kaçı devreye soksunlar

• quote:

Orijinalden alıntı: chakra

önce normal adsl ye gerçek hızını versinler de sonra adsl bilmem kaçı devreye soksunlar

Alıntıları Göster
    kaç aylık haber. Yeniymiş gibi yazmayın allah aşkına...

UCLA-University of California Los Angeles
    MacBook Pro 15 | PS4 | Xbox One X | iPhone X | iPad Pro | Apple Watch | 2018 Mercedes AMG C63S
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shadow_Shooter

kaç aylık haber. Yeniymiş gibi yazmayın allah aşkına...

Alıntıları Göster
    iki senedir aynı hikayeyi dinliyorum bide gaza gelip modemi değiştirmiştim adsl2 uyumlusunu almıştım.hala bekliyorum

Orijinalden alıntı: Dj_Gençkan

iki senedir aynı hikayeyi dinliyorum bide gaza gelip modemi değiştirmiştim adsl2 uyumlusunu almıştım.hala bekliyorum

Alıntıları Göster
    kota olduğu sürece adsl2 bi işe yaramaz,16mb hızla kota 1 saatte biter.

Orijinalden alıntı: NemesisR3

kota olduğu sürece adsl2 bi işe yaramaz,16mb hızla kota 1 saatte biter.

Alıntıları Göster
    daha çok beklerizz

Orijinalden alıntı: Dj_Gençkan

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: Dj_Gençkan

Valla benim adsl2 uyumlu model adsl2'yi bırak tam adsl hızı gelene kadar bozulur gider valla. Zaten garantisi bitti

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Glyph -- 17 Mayıs 2007; 1:24:44 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Glyph

quote:

Orjinalden alıntı: Dj_Gençkan

Valla benim adsl2 uyumlu model adsl2'yi bırak tam adsl hızı gelene kadar bozulur gider valla. Zaten garantisi bitti

Alıntıları Göster
    şebekeden çok uzak insanlarada adsl çekilebilecek başka bi fonksiyonu yok bizim için.

• sonsuza kadar 256kb 49milyon

Orijinalden alıntı: _-Murat-_

sonsuza kadar 256kb 49milyon
    256 lıkla devam nzmana kadar ıste o tt ye kalmıs tt te zaten Allaha emanet gıdıo...
  • quote:

Orijinalden alıntı: M.t.K

256 lıkla devam nzmana kadar ıste o tt ye kalmıs tt te zaten Allaha emanet gıdıo...

Alıntıları Göster
    Lütfen öyle demeyin,ADSL2 ile 256 k bağlantılarda pratikteki maksimum hız 27'den 30'a çıkacakmış,buldunuz da şikayet ediyosunuz..

Orijinalden alıntı: Elbruz

Lütfen öyle demeyin,ADSL2 ile 256 k bağlantılarda pratikteki maksimum hız 27'den 30'a çıkacakmış,buldunuz da şikayet ediyosunuz..

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: Elbruz

Değil mi? Millet ADSL2+'ı terkedip fiber to home almaya başlayacak, bizde bazı illerde ADSL 2+ verilmeye başlanacak. İyileşecek 3 kb/s ile ekstradan mp3 indiririz.

"Neyinize yetmiyor 3 GB?" diye soran biri vardı. Demek ki yetmiyormuş, 4'e çıkardılar. Şimdi de derler ki "neyinize yetmiyor 4 GB?" Sonra da çıkarırlar 5 GB'ta. Hız da 24 mbps olur, Avrupa'daki limitsiz 24 mbps'yi 30€'ya verirler bizde 5 GB limitli 24 mbps 29 ytl olur, Avrupa'nın en ucuz ve en hızlı interneti bizde olur.

O zaman da 256 kbps 1 mbps olur artık...

• quote:

Orijinalden alıntı: Serdar

quote:

Değil mi? Millet ADSL2+'ı terkedip fiber to home almaya başlayacak, bizde bazı illerde ADSL 2+ verilmeye başlanacak. İyileşecek 3 kb/s ile ekstradan mp3 indiririz.

"Neyinize yetmiyor 3 GB?" diye soran biri vardı. Demek ki yetmiyormuş, 4'e çıkardılar. Şimdi de derler ki "neyinize yetmiyor 4 GB?" Sonra da çıkarırlar 5 GB'ta. Hız da 24 mbps olur, Avrupa'daki limitsiz 24 mbps'yi 30€'ya verirler bizde 5 GB limitli 24 mbps 29 ytl olur, Avrupa'nın en ucuz ve en hızlı interneti bizde olur.

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: Serdar

quote:

Espri bir yana yaz sonunu bekleyin. Bazı gelişmeler var. Dün sağlam kaynaklardan bilgi geldi.

• quote:

Orijinalden alıntı: acemiwebci

quote:

Orjinalden alıntı: Serdar

quote:

Espri bir yana yaz sonunu bekleyin. Bazı gelişmeler var. Dün sağlam kaynaklardan bilgi geldi.

Alıntıları Göster
    ben adsl2 falan istemiyorum 256 sınırsızı aynı para ile 1mb yapsınlar yeter

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.