Şimdi Ara

26 yaşındayım , 2 yıllık sevgilim terketti , ne olur yardım edin. (5 yıl sonra gelen edit)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
373
Cevap
7
Favori
32.235
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar içimi dökmek istiyorum ve zira nefes alırken nefessiz kalıyorum şu anda. İçimde fırtınalar kopuyor.

    Öncelikle 24 yaşında başlayan ve 2 yılı bulan bir birlikteliğimiz vardı kız arkadaşımla. Daha önce 4-5 ayı geçen ilişkim olmadı. Ben askerden geldikten sonra başlamış ve evliliğe doğru gidiyorduk ta ki 1 hafta öncesine kadar. Ancak ne olduysa benim ona söyleyemediğim ailevi durumları ailesinin ve onun öğrenmesiyle oldu. 3 yıl kadar evvel annem babam boşanmış ve babam başka bir kadın uğruna gitmişti ancak 1 sene içersinde kadını bıraktı ve annem onu affetti. Geçen sene de tekrar evlendiler. Ben ise babamla ilgili durumları utandığım veya ilişkimi bozacağı için aynı zamanda da annemle barıştıkları için söyleyemedim. Annem de ilişkimin bozulmaması için onun kendi sorunlarını söylememi istemedi.

    Aileler tanıştı onlar bize geldi biz onlara gittik. Yakın zamanda nişan tarihini kararlaştıracaktık. İşte ne olduysa geçen hafta sevgilimin ailesi babamla ilgili durumları öğrenmiş ve sevgilimde beni bu durumla sorguladı. İlişkimizin zedelenmemesi için söyleyemediğimi ama hiçbir suçum olmadığını ve zor zamanlar geçirdiğimi belirttim. O günden sonra inanılmaz soğuk davranmaya başladı bana , ben yazmasam yazmadı , aradığım zamanda açmadı. Geçtiğimiz pazar günü ise o kadar kötü konuştu görüşmek istemedi ki tepem attı ve arabaya atladığım gibi evlerinin önüne gittim. Dışarı çıktı ısrarlarıma karşın ve konuşmaya başladık arabada. Artık daha fazla savaşamayacağını ailesinin de istemediğini , çözüm kalmadğını , benim suçum olmamasına rağmen bitirmenin doğru olduğunu söyleyerek arabadan indi. Ben bu kadar anımızı , birbirimize verdiğimiz sözleri , 2 senemizi çöpe atmaması için konuştum ama nafile , o gitti. 1 saat geçtiği anda tüm sosyal medya hesaplarından ve telefonundan beni engelledi. Engellemeden evvel whatsapptan 1 paragraf sitem ettim gördü ve engelledi.

    Arkadaşlar şu an içim kan ağlıyor , 2 gündür yemek yemedim doğru düzgün. İşyerimde 3-4 kez lavaboya gidip ağlıyorum , araba kullanırken hıçrıklarla ağlıyorum. Sindiremiyorum bir anda nasıl böyle olur nasıl beni heryerden engelleyerek siler hayatından. Yemedim yedirdim , üşüdüm ama üşütmedim , tek bir kötü söz çıkmadı ağzımdan , kendimden önce hep onu düşündüm. Her şey bomboş geliyor napacağımı bilmiyorum , darmadağınım. Başka şekillerde ulaşıp öfkemi yüzüne haykırmak istiyorum ama bir yanım da sakın bir şey yazma en az 1 ay bekle diyor. Acaba beklersem hatasını anlar mı , bana yazar mı ? şüpheliyim.

    Kendi kendimi yemekten ciğerlerim soldu ve sadece paylaşarak bir nebze olsun hafifletmek istiyorum acımı. Görüşlerinizin de eminim faydası olacaktır.


    8 Ay sonra gelen edit: Doğruyu söylemek gerekirse ilk zamanlara göre çok çok daha iyiyim. Bazı şeyleri zamanla anlıyorsun ki bir insan seni gerçekten sevseydi asla bırakmazdı ihanet gibi durumlar olmadıkça. Bunu göremedim 6 ay kadar ve hep kendimi suçladım ya şöyle yapsaydım ya böyle yapsaydım şeklinde. Ama vardığım sonuç kendimi yıpratmaktan öteye geçmedi. Artık buna son vererek tamamen kendim ve ailem için yaşamaya karar verdim. Onları veya kendimi mutlu edecek şeyleri elimden geldiğince düşünmeden yapıyorum. Aynı zamanda hiç olmadığım kadar özgüvenimi yükseltmeye çalışıyorum. Kendime yatırım yapıyorum.


    2022 Edit - Yaş 31 :)
    Rastgele profilime bakarken bu konuyu gördüm ve aynı şeyleri yaşayan kardeşlerim sakın tasalanmayın zaman herşeyi çözüyor , kendinize yatırım yapmaktan ve çalışmaktan vazgeçmeyin. Her gün bir öncekinden her manada daha iyi bir insan olmaya çalıştığınızda hayat size daha iyilerini getiriyor.
    Herkesin ve herşeyin daima daha iyisi vardır arkadaşlar , önemli olan sizin kıymetinizi bilen insanlara değer verebilmek ve onları üzmemek.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AloneAssassin -- 28 Haziran 2022; 15:46:26 >







  • Yanlış anlama ve aydın birisi olduğum halde bana yobaz yakıştırması yapma ama İslam'ın şu sevgililik müessesesini yasakladığı kadar var. Sen çok iyi ve saf bir arkadaşımız olabilirsin. Üzülme durumundan da bu belli zaten. Sağlık olsun. Ama 'sevgili' olan karşı cins senin kadar ciddi ve temiz sevmemiş olabilir. Din de iyiliğin için bu rezalet duruma düşme diye bunu yasaklıyor. Mutluluk geçici. Geçirdiğin güzel günler yanına kâr kalıyor belki ama sonundaki üzüntü, uğradığın haksızlık ve hayal kırıklığı bunları kat kat götürmüyor mu?



    Bence kendini sev, başkasına körü körüne bağlanma. Ama bencil de olma. Aradaki ince çizgiyi görebilecek olgunlukta olduğunu düşünüyorum.



    Hakkında hayırlısı olması dileğiyle.
    1 ay beklemek mi? Abicim hata yapma. Varsın aylar geçsin hadi yıllarda geçti diyelim. Bir ilişki bittiyse bitti yeniden eskisi gibi olunmuyor. Eski haz,sevgi,tat,saygı olmuyor. Sakın abi bak sakın hatasını anlayıp geri dönme durumu olursa kabul etme. Neden mi yine gidecek çünkü. Baktı zaafın kendisi yine vuracak tekmeyi sana.



    Sezen Aksu'nun dediği gibi bitti biten,gitti giden.



    Sen var ya ondan daha güzelini,anlayışlısını,sana daha uyumlusunu bulursun. O kim ki seni üzüyor..
    AloneAssassin kullanıcısına yanıt
    AloneAssassin demiş ki;
    Mesajı Yerinde Gör
    quote:

    Orijinalden alıntı: AloneAssassin


    Kubilay kardeşim adeta düşüncelerimi , hislerimi yazmışssın. Herşeyiyle güvenir ya hani insan sanki ömür boyu sabah gözlerini açtığında ilk görmek istediğin şeyin onun yüzü olması istediğine kendini şartlarsın, öyle hissedersin ki o yanındaysa ,elini tutuyorsa her türlü zorluğa göğüs gerebilirmişssin dünyaya kafa tutarmışssın gibi.. Yaşadığım hayal kırıklığı , özgüven eksikliği ve travmayı kelimelere dökemiyorum. Sanki hiç yaşanmamış gibi anılar bir anda engellenmek , silinmek ve yok sayılmak... Bundan sonra nasıl birisine güvenirim inan fikrim yok.

    Beni merak edenler için ise 1 hafta önce arkadaşlarımla moral olsun diye gittiğim tatilden bir resmimi ekledim. Güldüğüme bakmayın ufacık bir an bile yalnız kalsam hatta denizin içinde bile o geldi aklıma.


    26 yaşındayım , 2 yıllık sevgilim terketti ,  ne olur yardım edin. (5 yıl sonra gelen edit)

    Len aslan gibi cocuksun. Vucut desen var, tip desen var. Masallahin var daha ne diye kafaya takiyorsun bu hatunu. Cikar daha iyisi karsina.

    Hepimizin kicinda var bu tekme izlerinden. Hayat duse kalka ogreniliyor. Bu da gececek daha neler gececek.

    Verecegim tek tavsiye bundan sonraki iliskilerinde tamamen kaptirma kendini en azindan bir yanin seninle kalsinki ileride ters bir durumda ona sarilasin.
    Bence o kızı şimdiye kadar yavaş yavaş aklını çelen birisi vardı(kız wp grupları 17 yaşında da aynıdır 25 yaşında da). Babası da konuşunca kesin kararını verdi. Sen onla beraber vakit geçirdikçe onu kendi isteğin gibi görmüşsün. Yani senin onu sevdiğin gibi onunda sürekli seni sevdiğini. İnsan sevdiğini istediği gibi görürmüş ya o sebepten.

    Şöyle bir gerçek var. Kadınların düşünce yapısı ile erkeklerin düşünce yapısı farklıdır. İkisi de farklı şeyler ister. Mesela sen evlilik, çocuk, sabit, huzurlu ve arada sürprizler olan hayat isterken, kadınlar değişikliği daha çok benimser. Sen ona 2 yılda bağlandın ama o sana bağlanmamış demek ki. Fazla değer vermişsin anlayacağın. Bağlanmak her ilişki de kötü sonuçlar doğurur zaten. Biraz mantıklı düşün. O olmadan yaşayamamak saçma değil mi? Sen doğarken hayat sana eş garantilemiyor sonuçta. Öncelikle filmlerdeki aşk hikayeleri ve kitaplardaki aşk hikayelerini(ferhat ile şirin vs vs) unutun. Elbet her insan sevgi, şefkat ister. Ama senin hayatta önceliğin yaptığın işlerden zevk almak ve düşünce yapını, bakış açını, algını geliştirmektir. Sen 2 yılda kafanda evcilik oynamışsın sadece.

    Hocam en başta TOEFL'dan 90 vs alıp bir bankanın genel müdürlüğünde uzman oldum , öncesinde daha küçük komşu bir ilde küçük ölçekli bir firmadaydım.

    Sonrasında yine Türkiye'de Top5 üniversitelerden birisnde yüksek lisansım bitmek üzere.

    Sporu hiç bırakmadım , naturel olarak 100 kg civarı büyük oranı kas olan bir çatı inşa ettim.

    Çok güzel tatiller ve etkinliklere gittim , yeni insanlar tanıdım.

    İlgim olmayan ve olan çok sayıda kitap okudum.

    En güzeli de Eylül'ün son haftası çok çok daha iyi bir insanla evleniyorum :)

    Yemedim yedirdim



    Giymedim giydirdim



    Bir kötü söz söylemedim...





    Sorunun içinde cevabı vermişsin dostum.



    Geçmiş olsun.



    Kurtulduğuna dua et.



    Kadınlar maymun gibidir bir dalı tutmadan diğer dalı bırakmazlar. Demiş Hıncal Uluç abimiz.



    Zaten seni sevmemiş bir kadın defolup gitmiş.



    Hayata yeniden merhaba de.



    Dibe vurmak güzeldir..



    Yoksa bu kadın bir ömrünü yiyecekti.

    5 yıl geçmiş şu an kahkahalar atıyorum hocam  


    Rastgele profilime bakarken bu konuyu gördüm ve aynı şeyleri yaşayan kardeşlerim sakın tasalanmayın zaman herşeyi çözüyor , kendinize yatırım yapmaktan ve çalışmaktan vazgeçmeyin. Her gün bir öncekinden her manada daha iyi bir insan olmaya çalıştığınızda hayat size daha iyilerini getiriyor.

     

    Herkesin ve herşeyin daima daha iyisi vardır arkadaşlar , önemli olan sizin kıymetinizi bilen insanlara değer verebilmek ve onları üzmemek.

  • O seni bırakmayı seçmiş..Ne yaparsan yap iflah olmaz,daha önünde uzun bir hayat var heba etmemeni tavsiye ederim...
  • Kardeşim baştan sona okudum. O haklı, bu haklı hiçkimseye demeyeceğim, başıma veya çevreme daha önce böyle bir olay gelmediği için. Seven döner emin ol, sevmişse dönecektir. Ailelerin işin içine girmesi karmaşık bir işin içine sokmuş olabilir. Umarım kızlarını doldurup sizden soğuması için çaba sarfetmiyorlardır.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Erennn1s

    Kardeşim baştan sona okudum. O haklı, bu haklı hiçkimseye demeyeceğim, başıma veya çevreme daha önce böyle bir olay gelmediği için. Seven döner emin ol, sevmişse dönecektir. Ailelerin işin içine girmesi karmaşık bir işin içine sokmuş olabilir. Umarım kızlarını doldurup sizden soğuması için çaba sarfetmiyorlardır.


    Teşekkür ederim kardeşim okuduğun için. Bekleyeceğim dediğin gibi , eğer gerçekten sevdiyse kim ne derse desin bir ışık vermesi gerekmez mi?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: alpersddk

    O seni bırakmayı seçmiş..Ne yaparsan yap iflah olmaz,daha önünde uzun bir hayat var heba etmemeni tavsiye ederim...


    Şu an beynimle değil kalbimle düşünüyorum biliyorum. İnanır mısın zaman geçmicekmiş hep içim yanacak sanki cayır cayır



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AloneAssassin -- 28 Mart 2017; 16:37:17 >
  • seçimini yapmış o. ardına düşmeyin bence.
  • Kız ergen sanırım sırf söylemedin diye mi terk etti? Ayrılma sebebi nedir ben anlamadım?
  • Bana daha cok ailesinin sozune gore hareket ediyor gibi geldi. Sansin var ise ailesi ile bir gorusmeyi, durumu aciklamayi deneyebilirsin. Baban bazi yanlislar yapmis olabilir, senin bunlari dogru bulmadigini, seni tanima sansi verirlerse kanitlayabilecegini, bu konuyu annenin ricasi sebebi ile kendilerini soylemedigini gibi seyler soyleyebilirsin. Tabii ki nasil bir ortam olur, bu sansi yakalayabilir misin bilmiyorum. Benim dusundugum gibi de olmayabilir, ancak bana bu daha muhtemel bir senaryo olarak gozuktu.
  • SSky kullanıcısına yanıt
    Evet bunu onlardan saklamam ve baskalarindan duymalariymis. Benden sevgilim bunu saklasa daha çok destek olurdum ona terketmek te neymis. Gel gör ki banada hafif geliyo çok içimi acıtıyor bu kadar kolay olması.
  • cause_of_death C kullanıcısına yanıt
    Sağol kardeşim önerilerin için ama biraz beklemem daha doğru mu olur sence ? Yoksa soğumadan olaylar harekete mi gecmeliyim?
  • Seven bir insan bu kadar kolay bırakabilir mi ya ? Demek ki sıkılmış senden bu olaylar da tuzu biberi olmuş. Belki de ailesinin de etkisi vardır.
  • Krone K kullanıcısına yanıt
    Bu ihtimal inan canımı çok yakıyor ama 1 hafta evvel bu durumlar ortaya çıkmadan çok iyiydik gezdik dolaştık. Ne güzel olurdu 2 hafta öncesine dönsek :(
  • quote:

    Orijinalden alıntı: AloneAssassin

    Sağol kardeşim önerilerin için ama biraz beklemem daha doğru mu olur sence ? Yoksa soğumadan olaylar harekete mi gecmeliyim?

    Bunun dogrusunu bilemiyorum, kizi ve ailesini taniyan birilerine danisman daha dogru olabilir. Bilgi alabilecegin yakin arkadasi vs yok mu hic?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: AloneAssassin

    Bu ihtimal inan canımı çok yakıyor ama 1 hafta evvel bu durumlar ortaya çıkmadan çok iyiydik gezdik dolaştık. Ne güzel olurdu 2 hafta öncesine dönsek :(

    Kızı bir süre gözlemle o zaman bakalım birisi var mı aklını çelen.
  • cause_of_death C kullanıcısına yanıt
    Var ama hemen yetiştirirler eminim. Kuzeni var bide o da benim tarafimi tutmaz tabiki.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: AloneAssassin

    Var ama hemen yetiştirirler eminim. Kuzeni var bide o da benim tarafimi tutmaz tabiki.

    Kuzeni gecelim zaten, arkadas konusu kenarda bir alternatif olarak duruyor en azindan.

    Valla bunun dogrusu nedir bilemedim dostum. Secenekleri arti ve eksileri ile degerlendir ve kendi dogrun neyse onu yap. Kizi ve ailesini tanimadigimiz icin bizim yaptigimiz degerlendirmeler kendi hayatimizdaki orneklemler uzerinden olacagindan hatali olabilir.
  • cause_of_death C kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim yanıtın için. Sanırım biraz zaman gerekiyor harekete geçmem için. Siz siz olun sevdiğinizden birşey saklamayın. Ne olur benim için dua edin.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: AloneAssassin

    Teşekkür ederim yanıtın için. Sanırım biraz zaman gerekiyor harekete geçmem için. Siz siz olun sevdiğinizden birşey saklamayın. Ne olur benim için dua edin.

    Dualarimiz seninle, umarim en kisa surede tatliya baglanir.
  • Sana bunları yapmayı göze almış birini geri dönse eskisi gibi kabul edebilecek misin?
  • Yahu seni bırakmış insanla ne isin var unutursun 1yil sonra bosuna pisman olma.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.