millet oy veriyo helali hoş olsun kusana kadar yesinler yarasin cocugu okula ac gidenin isyan etmeye hakki yok www.sozcu.com.tr Almanlar bile çevre için yapılan israfa isyan etti - Sözcü Gazetesi https://www.sozcu.com.tr/almanlar-bile-cevre-icin-yapilan-israfa-isyan-etti-p107425 |
adamlar ülkeyi yiyip bitirmekle meşgul
-
-
koloni şeklinde gidiyorlar ve tek yaptıkları tatil. bildiğin tatil için gidiyo %95'i. eminim tax free Alkol almış olan sürüyle kişi vardır onların arasında.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
-
keske gidenlerin 10 kati gitselerdi adamlarin ulkeyi yemesi hosuma gidio artik
imkan bulmuslar faydalansinlar millet nasi olsa bunlari gormuyo
halkimizin adalet gibi bir kaygisi yok
bugun kirmizi isikta karsiya gecen birsuru insan vardi ustelik arabalar isigin orda tamda arabalar bekledi resmen insanlarin gecmesini insanimiz adaleti umursamiyorki adaletsizlige tepki versin
hersey fazlasiyla hakediliyor keske daha fazla yiyebilseler ben sahsen mutlu oluyorum halk hak ettigini bulunca
keske iyice hortumlasalar hazineyi ekmek almak bile luks olsa istemiyorsam namerdim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi şoray uzun yolda -- 25 Kasım 2024; 21:53:6 > -
Zeytine 1 gecede 90 lira zam geldiği halde bile yine de o zeytini alarak adeta " gelin ulen, heç bi zam beni bu zeytini almaktan alıkoyamaz" diyen senin gibi bir bireyin, memleketin ekonomisinden bahsetmesi biraz ironik kaçıyo...
Sözlerinin inandırıcı olması içi ilk adımı sen atacaksın...Ayrıca tüyü bitmemiş yetimin parasını, hazineyi, beytülmali çarçur edenleri ahırette çok ağır bir hesap bekliyor; zira nimet büyük olunca hesabı da ağır ve büyük oluyor. Bu yüzden içim rahat, bunun hesabını verecek olanlar düşünsün gerisini...
Yarım gram gümüş değerindeki bir kul hakkı için, hem kabul olmuş, hem de cemaatle ile kılınmış 700 rekatlık namazın sevabını alıp karşı tarafa veriyorlar... Kilolarca gümüş değerinde kul hakkı olanları nasıl bir akıbet bekliyor, burdan hesap edebilirsin...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dekareme -- 25 Kasım 2024; 22:0:12 > -
komiksin sadece aldigim zaten en ucuz zeytindi :)
senin mesajlarini ciddiye almiyorum anla diye soyliyimde
senin aklina kalsak bisi yemicez heralde okadar zekisinki yetisemioz sana
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi şoray uzun yolda -- 25 Kasım 2024; 21:59:19 > -
ben de zaten ciddiye alıyosun veya ciddiye al diye yazmıom. bi heycanla açtığın konulardaki, meşajlarındaki çelişkiyi ortaya koyuyom... doğal olarak çelişkileri ortaya çıkan herkeş, çelişkileri ortaya çıkaranı sewmez...90 liralık zammı yediği halde bile en ucuz zeytini aldım diye kendini avutmaya dewamke....halbuki bir gecede 90 lira kaybettin bile...
-
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Naruto45 -- 26 Kasım 2024; 1:20:54 > -
o koltuklar tarihi eser restore edildi aitından değil sarı prinç kaplama.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 25 Kasım 2024; 23:7:41 > -
Kerimcem seni akparti gençlik kollarına üye yapacaz inşallah yaşlı kurt olduğunuz için tecrübelerinden faydalanmak istiyoruz..
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Pirinci Prinç diye yazdığına göre eğitim seviyesi düşük gelir düzeyi yüksek bir gruba giriyor. Bunu da değerlendirmenize alın hocam. Hiç pirinç yemiyor hep et yiyor belli.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alvete -- 25 Kasım 2024; 23:47:59 > -
yooo siyasetle alakası yok tarihi eserleri severim takip ederim yılıdız sarayının restore edilmiş koltuğu o daha 1800 lere ait abdulhamit döneminden zaten islamda erkeğe altın haram altın olamaz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 25 Kasım 2024; 23:50:55 > -
Afied bal şeker
Aşkolsun. Dünya liderine pirinç kaplama koltuk mu layık gördünüz? O, kendine nasıl yakıştırdı böyle bir şeyi?
Hiç sanmıyorum, sen yanlış biliyorsun.
-
bilmiyorum restore edene sorarsın 1800 lerde koltuklar kaplamaydı yada prinçti o zamanın modası o koltuk 1800 model.
1800 lerde prinçti ana mazleme koltuklarda, kaplama olmayabilir direk prinçte olabilir metal.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 26 Kasım 2024; 0:28:37 > -
quote:
Orijinalden alıntı: kerimcembilmiyorum restore edene sorarsın 1800 lerde koltuklar kaplamaydı yada prinçti o zamanın modası o koltuk 1800 model.
1800 lerde prinçti ana mazleme koltuklarda, kaplama olmayabilir direk prinçte olabilir metal.
Kendinden çok emindin ama. Öyle bir mesaj ki, sanki kaplama yapanın çırağı veya kendisiymiş gibi bir mesaj....
Ayrıca pirinç rengi daha koyu, parlak bir sarıdır. Bunlar hep karakovan ballı manda yoğurdu yemenden kaynaklanıyor. Halkın arasına karış, onlar gibi beslen kerimcem. Gözlerin düzelecektir.
-
rte nin oturduğu tarihe uygun restore edilmiş canım ondan pırıl pırıl, fotodaki 100+ yıllık şey,ilk günkü gibi parlıyacak değil sana pırıl pırıl düşünceler.
koltuğun eski hali bu.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 26 Kasım 2024; 0:34:44 >
Kerimcem seni akparti gençlik kollarına üye yapacaz inşallah yaşlı kurt olduğunuz için tecrübelerinden faydalanmak istiyoruz.. |
|
keske gidenlerin 10 kati gitselerdi adamlarin ulkeyi yemesi hosuma gidio artik imkan bulmuslar faydalansinlar millet nasi olsa bunlari gormuyo halkimizin adalet gibi bir kaygisi yok bugun kirmizi isikta karsiya gecen birsuru insan vardi ustelik arabalar isigin orda tamda arabalar bekledi resmen insanlarin gecmesini insanimiz adaleti umursamiyorki adaletsizlige tepki versin hersey fazlasiyla hakediliyor keske daha fazla yiyebilseler ben sahsen mutlu oluyorum halk hak ettigini bulunca keske iyice hortumlasalar hazineyi ekmek almak bile luks olsa istemiyorsam namerdim |
Reis, ben CHP yi hiç sevmem, oy atmışlığım da yoktur. Başına geçmeyi de düşünmüyorum. Ama sen çok güzel yalakalık yapıorsun. Maaş helal yani. Peygamber bile hata yaptı, rte yapmadı diyen belediye başkanı (idi yanlış hatırlamıyorsam) bile senin eline su dökeÖzellikle senin mesajlarına çok gülüyorum. Böyle devam et! |
yıllardır görüyorum burda hükümeti anasından babasından fazla savunan yıkamacı yağlamacı paralı trolleri yav bu kadar ülkeyi savunsanız ekonomi bu durumlarda olmazdı olurmu kendi menfaat ve çıkarlarınız var değilmi elinizden gidecek diye ölüyorsunuz kim bu devletin milletin malını hakkını hukukunu çalıyorsa Allah en sevdiklerinden çıkarsın çoluğundan çocuğundan yedirmesin sizin gibiler yüzünden üklenin her yerinde geçim sıkıntısı yüzünden cinnet geçirip intahar edenlerin o yetim kalan çocukların ahı yakanızdan düşmesin bu ülke ve devleti düşünen hiçbir siyasi parti yoktur hep kendi çıkarları eş dost ahbab vs vs burdaki troller gibi beni akp,mhp,chp vs diğer partiler hiçbiri ilgilendirmiyo beni namusuyla şerefiyle ailesine haram yedirmemeye çalışan insanlar ilgilendiriyor sizin gibi haramzadeler yüzünden bu saydıklarım kalmadı bu ülkede |
Benzer içerikler
- savunma sanayi mühendis maaşları
- columbia hangi ülkede ucuz
- yossi kohen kadir mısıroğlu
- google maps bulanık giderme android
- gss forum
- disney plus üyelik iptali
- telsiz kullanım ücreti ne kadar
- togg ortakları
- yurtdışı alışveriş limiti
- byd modelleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X