Ama batı ülkeleri batıyor Ekonomi Dünyası (@dunyadanfinans) on Xtwitter Türkiye yaklaÅık 6 bin TLâye satılan Columbia montun, ABD fiyatının "50 dolar" olması sosyal medyada tartıÅma konusu oldu. https://twitter.com/dunyadanfinans/status/1739565197423997082?s=46&t=QdfRxhuH2DbSObMGHDX1OQcolumbia Hikebound Insulated Erkek Mont https://www.columbia.com.tr/turuncu-hikebound-insulated-erkek-mont-p-36128< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tarafsiz Goz -- 26 Aralık 2023; 16:35:27 > |
Türkiyede 13 bin TL’ye satılan Columbia mont amerikada sadece 50 dolar !
-
-
Başlık açana kadar 13 bin lira olmuş mont
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben daha yeni Londra dan , burda 11 bin tl olan montu 68 pounda aldım ,
ayrıca 6 bin tl olan ayakkabıyıda 58 pounda aldım..
-
Lcwde en ucuz deri mont 1200 olmuş omg
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Birde bu ülkede birileri taksit kaldırmayı düşünüyor.
-
sahte deri yani
-
O gene iyi
Bi mağazada cakma deri de olsa mont 3500 liraydi
İsine gelirse
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
ben Bestard Breithorn Pro bota 350 dolar bayıldım
fazla şeetmemek gerek
-
Yalnız bizdeki erkek modeller kat kat daha yakışıklı, kadınların bazıları monttan çok adamı alası geliyor zaten.
Abd-ab daha doğal bu konuda.
Bu ülkede bildim bileli ithal ünlü giyim fahiş fiyata satılır,iyi kazanan alıyor biraz üsteki eleman gibi biz, lc zara flo devam...:)))
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 26 Aralık 2023; 18:45:6 > -
İyi saplıyorlarmış. Aradaki farka bak.
Pahalı olan daha kalitelidir ya da satılan montu benim gibi biri daha önce giymiştir o yüzden fiyatı artmıştır.
Bu oıtdoor ürünlerine extra vergi mi acaba?
Amerikada 100, 150 dolar arasıdır genelede
Adam şunu veya benzer şeyleri bir günlük kazacıyla alıyor
Biz?????
Adam tabi kıskanır.
Adamın 50, 100 dolar verdiği ürüne
400,500 dolar veriyrouz
Adam vay be der. Bunlar ne kadar zenginler der.
Yada crazy de diyebilir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi buradan bir taytlı geçti -- 26 Aralık 2023; 19:13:37 >
8 yildir Amerika'da yasiyorum, Michael Kors gibi daha kaliteli yerlerden aliyorum montlarimi. Nadiren indirim yakaliyorsunuz ve 1 alana 1 bedava kampanyasindan 2 monta 200 dolar veriyorum, tanesi 100 dolara geliyor. Turkiye'de o montu Acun Ilicali giyer ancak :D o kadar kaliteli :D
E napalim dostlar, Muharrem Ince gibi adami linc ettiniz, boyle carpilirsiniz iste, biz o kadar dedik, dinlemediniz ki :)
-
Ben genelde insaat botu kullaniyorum Wolverine'den. 300 dolar ama sel icinde yurusen icine su girmedigi gibi elektrik gecirmiyor, asit gecirmiyor, yanmaya dayanikli, denemeni oneririm :)
-
En ucuz lahmacun 75 TL olmuş 150 satan bile var mont nedir?
Eskiden 8 kişi gider lahmacun yerdik hesabıda kimseye ödetmezdim şimdi gel öde hadi
2024 yılında da 20 bin tl olur herhalde bir mont.. Şahlanan türkiye yüzyılı.
-
Türkiye gib bir tekstil ülkesinde de Columbia mont almayın arkadaslar. Hem dediğiniz gibi aşırı kazık fiyatlarda hemde sandığınız kadar ver kalite ürünler değil.
Türkiye tekstilde iyi ürünler üretebilen bir ülke.
Şunun mantıklı bir açıklamasını yapabilecek var mı ? Spor ayakkabı üzerinden bir örnek vereceğim.
Adidas'ın 160$ (yani 5120TL) lık ürünü ülkemizde 5200TL bandından satılırken, Aynı segmentteki Columbia'nın 120$ (3850TL) lık ürünü neden 11200TL bandından satılmaya çalışılıyor ? İkisi de yeni sezon ürün.
-
Geçen hafta Apple Store Lincoln Road’ dan 55.000₺’ ye Iphone 15 ProMax 1 TB Natural Titanium satın aldım…
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Lcwde en ucuz deri mont 1200 olmuş omg
|
Birde bu ülkede birileri taksit kaldırmayı düşünüyor. |
Benzer içerikler
- cumhurbaşkanı resmi nerelere asılır
- semerşah hangi cemaatin
- 25 yaşında hakim olunur mu
- izol aşireti tehlikeli mi
- gss forum
- atatürk filmi
- teslim alınmayan kimlik nereye gider
- 1 milyon tl eft ücreti
- 2025 model arabalar
- cep telefonu taksit
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X