Şimdi Ara

GSS Prim Borcu Olanlara Yasal Takip Mesajı Atılmaya Başlandı !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: rammusty Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 8 Misafir (2 Mobil) - 7 Masaüstü2 Mobil
5 sn
576
Cevap
14
Favori
21.490
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
41 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • GSS Prim Borcu Olanlara Yasal Takip Mesajı Atılmaya Başlandı !

GSS Prim Borcu Olanlara Yasal Takip Mesajı Atılmaya Başlandı !

GSS borçlusu kişi sayısında yıllar itibarıyla yaşanan değişim ise korkunç tabloyu ortaya koydu. 2018 yılında 6 milyon 945 bin olan GSS borcu sosyal yardımla ödenen kişi sayısı, 2019-2023 döneminde yıllara göre şöyle sıralandı:

2019: 7 milyon 524 bin 138

2020: 7 milyon 810 bin 588

2021: 9 milyon 488 bin 441

2022: 9 milyon 21 bin 162

2023: 9 milyon 444 bin 458

https://www.yurtgazetesi.com.tr/guncel/gss-prim-borcu-olanlara-bu-mesaj-gitti-icralik-olmamak-icin-dikkat-h253270.html

• Novagate N kullanıcısına yanıt
    N Novagate demiş ki;
    Mesajı Yerinde Gör
    quote:

Orijinalden alıntı: Novagate

Hee AKP'nin çiftliği..o yüzden AKP'ye saydırıyorum bazı konularda değil mi..AKP'nin çiftliğiymiş.. kendini kandır sen yat.. yatmaya devam sabah-akşam gel ömrünü siyasetle çürüt akapeee akapeee başka işin yok çünkü git öde şimdi GSS yi sen hadi

Alıntıları Göster
    Maaşını eksik yatırmışlardır ya da geç yatırmışlardır o yüzden satışlara getirmişsindir AKP’yi yoksa vergi mi verdin, ceza mı ödedin, ekonomik kriz mi vurdu palavra. AKP’lilerin çoğu zaten meteliksiz yardımlarla geçinen tayfa..vergi bile vermiyorlar. Ülkenin en çok vergi üreten şehirleri belli bölgeleri belli. Sizleri biz taşıyoruz ama AKP’den sonra herkes kendi köyüne

Türkiye’de artık erken seçim kaçınılmaz hale gelmiştir veya ülkenin ekonomi ve ticaretle ilgili tüm kurumları, ABD, İngiltere, Kanada, Japonya gibi gelişmiş ülkelere devredilmeli ya da bu ülkelerden danışmanlık hizmeti alınmalıdır.

Gençlerin içinde bulunduğu zor durumun farkındayız. Eğer mevcut yönetim Rusya ile iş birliği yapmak yerine, yukarıda bahsi geçen gelişmiş ülkelerle çalışmayı tercih etseydi, bugün işsizlik oranı çok daha düşük olur, herkes refah içinde yaşıyor olabilirdi.

Neden 6 tüp kan testine 1880 dolar ödediğiniz Amerika'dasınız?

Dönüp gelsenize ülkenize, hem yaptıramadığınız genel sağlık sigortasını yaptırıp hem de kan testinizi hastanede bedava yaptırırsınız?

Başkasına yol göstermeye gerek yok, çıkış New York en fazla 15- 16 saat sonra İstanbul'dasınız?

• Türkiye’de artık erken seçim kaçınılmaz hale gelmiştir veya ülkenin ekonomi ve ticaretle ilgili tüm kurumları, ABD, İngiltere, Kanada, Japonya gibi gelişmiş ülkelere devredilmeli ya da bu ülkelerden danışmanlık hizmeti alınmalıdır.

Gençlerin içinde bulunduğu zor durumun farkındayız. Eğer mevcut yönetim Rusya ile iş birliği yapmak yerine, yukarıda bahsi geçen gelişmiş ülkelerle çalışmayı tercih etseydi, bugün işsizlik oranı çok daha düşük olur, herkes refah içinde yaşıyor olabilirdi.

• Hükümet halkı kafasına göre borçlandırıp para kaynağı yaratmaya çalışıyor. Ancak bu resmen devlet eliyle soygun. Kimseye ödemesini tavsiye etmiyorum.

• Türkçü Kayı kullanıcısına yanıt

Banada geldi aynı sms. Ödememeyi düşünüyorum bende ancak yasal takip başlarsa hesaplara bloke gelir. Mecburen yatircam yani.

• Milyarlarca TL vergi borcu silinsin, göstere göstere vergi kaçırılsın, vatandaşa yasal takip yaparız diye tehdit edilsin. Vayybeeee...

• yılın rezaleti bu olabilir bu arada

şimşek istifa

• GSS Prim Borcu Olanlara Yasal Takip Mesajı Atılmaya Başlandı !
  • Pek çok kez denmiş ama ben de yazayım. Bu borç değil haraç. Borç için karşılıklı hizmet olması lazım. Burada verilmeyen hizmet için para isteniyor.

• Demek bok edilen ekonomide sıra işsiz olduğu için durduk yere devlet tarafından borçlandırılan gençlere geldi. Aynen bunları yaparsanız ekonomi kurtulacak aynen kardeşim. Koca ekonomi GSS'lilerin primlerine kalmıştı şimdi o da çözüldü çok şükür hamdolsun.

• CIA Türkiye Şubesi kullanıcısına yanıt

Kullanıcı adı/yorum uyumu.  

• Kartal Göz kullanıcısına yanıt
    Çözmek gibi bir dertleri olsa keşke, günü kurtarmak(yandaşları doyurmak) adına çökebilecekleri her kuruşa çökme derdindeler. 10 küsür milyon mülteciden kuruş almadan yararlandıran devletimiz kendi vatandaşının delik donuna göz koyuyor.
  • hitokiri_johndoesai H kullanıcısına yanıt

Burada yanlış olan nedir? Türkiye artık batı uygarlığından uzak bir ülke bu herkes tarafından biliniyor..

• bana da gss için 25 bin borç çıkmıs yarısı faiz ayrıca arabamın mtv 2.taksitini bir ay geciktirdim diye digital vergi dairesi ödeme ve haciz emri gönderdi bu e tebligatla GSS Prim Borcu Olanlara Yasal Takip Mesajı Atılmaya Başlandı !  delirmek üzereyim güldüğüme bakmayın

• bana da geldi bu sms.. 4 bin ana borç 6 bin faiz toplamda 10 bin lira. dün gece ödedim. almadığım hizmete para ödedim. ama iş suriyelilere gelince onlara hastane beleş.

eytlilere laf edeceğinize önce şu suriyelilere laf edin. bedava sağlık hizmeti alıyorlar diye.

• Zulüm 2012'de başladı..

• Ödemeyin, soygunculara paranızı kaptırmayın. Yıllardır sizden çalıp yandaşlarına yediriyorlar, her reis diyene verdiler milyarlık ihaleleri. Meteliksiz kalmışlarsa senirttikleri yandaşları tarikatları versin. Kuruş ödemeyin zaten erken seçim SEVE SEVE olacak
  • Arkadaşlar yurt dışında olup öyro kazananlar ödemeyin diye akıl vermesin, devlet dürüp kol gibi sokar bunu bilin.

• Novagate N kullanıcısına yanıt

Sana göre hava hoş tabi AKP’nin trol çiftliğinde ekonomik kriz yok ne de olsa, değil mi

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.